Çarşamba akşamüstü Ankara´da ikinci bir patlama ile yine yüreklerimiz yandı. Bu ikinci patlamada hedef Mehmetçiğimizin mesai çıkışı askerlerimize karşı yapılan bir saldırıdır. Yazıyı kaleme aldığım saate kadar 28 kişi hayatını kaybetmiş 61 kişide yaralanmıştır. Umarım bu sayı daha fazla can kaybı ile sonuçlanmaz. Bu terör saldırıları ülke insanımızın gözünü korkutma ve yıldırmak amacı güttüğünü düşünüyorum. Hainliği henüz üstlene olmadı ama hani bir sloganımız var ya, ? bin ölür bin diriliriz? diye. Bu ülke insanı ne terörden nede ülkesine saldıranlardan korkar. Ölüme inanan bir toplum olarak şehadete inan bir toplumuz.

     Kimse merak etmesin ki, ülkemin insanı her zaman ülkesini korumak için hiçbir saldırıdan korkmaz. Nasıl olsa bir gün kara toprağa gireceğini bilen bu toplumun insanı şehadet şerbetine inanan bir toplum olması nedeniyle bizler için şehitlik en büyük mertebedir. Sabrımızı taşırmayın, sizi akıttığınız kanda boğacak güçteyiz.

     Artık ülkemiz için yapılan bu saldırılarda dostumuzun olmadığını bir kez daha gördük. Bu nedenle görüşümüz, düşüncemiz ve inancımız ne olursa olsun ülkemizde birlik ve beraberliğimizi bozmadan hain düşmanlara fırsat vermeyelim.

      Bu kadar iman ehli insanın duası bu vatanı ayakta tutar merak etmeyelim. Ve bu kadar canı yanan ananın bedduası sizi yıkar merak etmeyin insan kılıklı mahlûklar. Adınız davanız gücünüz ve arkanızdaki destek ne olursa olsun. Biz bu vatanın evlatlarıyız. Bu vatanı size yedirecek kadar basiretsiz değiliz. Ve siz de bu vatanı sindirebilecek kadar adam değilsiniz. Siz gücünüzü gözyaşından alan zalimlersiniz. Sizin için yaşasın cehennem. Zulümle abad olunmaz aptallar sürüsü. Siz kadın döven ama başkasının yanında sus pus oturan kişiliksiz insanlar gibisiniz. Siz gariplere göz dikmiş şerefsizlersiniz. Hiçbir dava zulümle ilerleyemez. Siz yaktığınız ateşte yanacaksınız. Siz bizim ekmeğimize aşımıza soframızdaki kuru soğana göz dikmiş salya sümük yaratıklarsınız. Ve sizin katliniz vaciptir. Ve sizin hakkınızdan bu devlet bu millet bu polis ve bu ordu gelecektir.

Ölenler için Fatiha okumak bir cihattır. Gözyaşlarıyla yapılan dualar da cihattır. Bu kahpelere beddua etmekte cihattır. Biz ALLAH rızası için iki satır yazdık. ALLAH ım bu kahpelere karşı sen bunu da cihat say. Sizlerde evinizde elinizden bir şey gelmediğini düşünmeyin. Açın elinizi dua edin. Olmazsa beddua edin. Ama unutmayın her şeyi gören ve bilen bizler kadar lanet etmiştir bunu yapanlara. ALLAH belanızı versin.

      Ne çıkar, Türk, Kürt, Laz, Çerkez. Ne çıkar, alevi, Sünni, bedevi. Vatan değil mi bütün bunların nedeni. Bölünüp, parçalanıp yönetilmek mi? yoksa kardeşçe bir bütün olup yönetmek mi?

Yoksa amaçsızca, şuursuzca, pervasızca, Masum canları almak mı? Yoksa birilerinin ekmeğine yağ sürmek mi?

      Bre kalleş terör, birilerinin güdümünde değil, kendi güdümünde git. Elden olan damatla gerdeğe girme.

    İngiliz general çörçile. Kurtuluş savaşı döneminde, müttefik ordular komutanlığı teklif edildi. Çörçülün, altmış bin Türk ordusu karşısında, altı yüz bin kişilik müttefik ordusu komutanlığına gelmesi, için yapılan teklife ne cevap verdiğini biliyormusun? Hayır, bildiğini sanmıyorum, bilmiş olsan, bütün bu yapmış olduğun kalleşçe masum canlara kıymaz anlamsız amacının arkasından gitmezdin. Çörçilin cevabını söyleyim.

     Hayır, ben Türklere karşı savaş kazanamam.

Türkler hiçbir cephe savaşı kaybetmedi. Sadece Osmanlı döneminde aldıklarını geri verdi. Kaldı ki bre terör, sen mi bizi yeneceksin. Daha kaç masum canı yiyeceksin? Kim terörden ne elde etmiş ki? Sen ne elde edeceksin. Yakındır sen bu güne şükredeceksin. Ya adam olup otur yerinde. Ya da bu ülkeden silineceksin.

     Ankara´da terör saldırısında ölenlere Allahtan rahmet, yarılara acil şifalar diliyorum.


18.02.2016 23:46:31

Erdogan Kaya

Akıttığınız kanda boğulacaksınız

Akıttığınız kanda boğulacaksınız