Bu yazıyı sıcağı,sıcağına yazacaktım.

        Fakat çeşitli aktüel sebeplerden şimdiye kadar yazamadım.

        Asla ve asla Ayet veya Hadis hükmünde olmasalar da  Ata Sözleri Onlarca,Yüzlerce yıl hatta onlarca asırda binlerce defalık deneme, yanılmanın ardından ulaşılan gerçekler olduğundan isabet oranı da maksimum´a ulaşıyor.

      Atalarımızın çok yüksek oranda isabet kaydettirdikleri Ata sözlerinden biriside ?Akıl yaşta değil baştadır? sözüdür.

      Birkaç hafta önce bir mahalli gazetemizde yayınlanan bir seri röportajı okuduğumda aklın yaşla ilgisinin olmadığını bir kez daha bizzat gördüm.

   HALUK BAŞKAN VERDİĞİ CEVAPLA? AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR? DEDİRTTİ!

   Röportajı yapan Mahalli bir gazetemizin muhabiri,soruların muhatabı ise Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Beydi.

    Haluk Bey ile röportaj yapan muhabir kendisinden önceki Belediye Başkanı Nevzat Bey ile ve onun hizmetleriyle ilgili görüşlerini soruyor.

     Başkan Yazgı hem siyaset ilminin hem de genel ahlak kurallarının gereğini bir araya toplayan cevabında öncelikle Nevzat Başkanın kendi partisinin mensubu olduğunu.

     10 Yıllık görevi esnasında gerçekleştirdikleriyle hizmet çıtasını iyi bir yere getirdiğini.

     Bu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ettiğini belirtiyor.

    Ardından parti tarafından aday yapılmasının hemşerilerimiz tarafından da onaylanmasıyla hizmet nöbetini kendisinden devraldığını.

   Ondan aldığı çıtayı başta seçim beyannamesinde verilen sözler olmak üzere daha da yukarıya çıkartılacağını belirtiyor.

    Aklın yaşta değil başta olduğunu ortaya koyan bu güzel hasleti göstermesinden dolayı Haluk Başkanı tebrik ediyor, bu güzel hasletlerin Başkanlığı ve ömrünün ondan sonraki döneminde de sürdürmesini.

    Tüm atanmış ve seçilmiş makam sahipleri tarafından da bu güzel hasletin örnek alınarak kendilerinden öncekiler için gösterilmesini diliyorum.

    ŞEHİDİMİZİN RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN!!!

    Salı günü görev yaptığı Ankara ilinden geçici görevle gönderildiği Şırnak´ın Cizre ilçesinde pkk ile çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekât Polisi Ayhan Demirel ailesi ile birlikte tüm hemşerilerimizin ciğerine kor düştü.

     Evladımız Ayhan Demirel´in şahadeti ciğerimizi dağlarken ülkemizin gelişmesinin kendilerinin istikbali için uygun görmeyen dış güçler tarafından görevlendirilen taşeronu ve  hem de müttefik iki terör örgütünden daeş İstanbul´da,pkk ise Diyarbakır´ın Çınar ilçesinde yaptıkları  bombalamamalarla bazıları ülkemizin misafiri olan turistler olmak üzere onlarca canı katlettiler.

     Kıyamete kadar birlik ve dirliğimizin sürmesi,bunun için tüm bölücülerin köklerinin kazınması ve  Şehit evladımızla birlikte tüm şehitlerimizin de ruhlarının şad mekanlarının Cennet olması,misafirimizken ölen gayrimüslimlerinde topraklarının bol olması dileğiyle ailelerine ve milletimizin başı sağ olsun.

     Cuma´nız Mübarek Olsun.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


15.01.2016 08:13:42

Ali Genç

Akıl Yaşta Olsaydı!

Akıl Yaşta Olsaydı!