Sosyal medyada gezinti yaparken bu haberi gördüm ve ha işte Aksaray aradığını buldu dedim.

Her ne kadar Sn. Serdengeçti her zamanki gibi mütevaziliğini göstererek; ?Benim bilgim dışında bir paylaşım olmuş? dese de yapılan yüzlerce yorum ve beğeni kendisinin ne kadar çok sevildiğinin göstergesi ve tescilidir.

Ben her ne kadar Aksaray´da yaşamasam da doğup büyüdüğüm şehrimin siyasi nabzını her zaman tutmuşumdur. 2012 Milletvekili seçimlerinde HAS  PARTİ´den birinci sıra milletvekili adayı idim ancak kısmet olmadı aktif siyasete giremedik.

Ancak siyasetten de uzak kalamadım. Tüm seçimlerde Aksaray için hayırlı olabilecek görüşlerimi paylaştım ve inanın eleştiri ve önerilerimde hep haklı çıktım. Sakın yanlış anlaşılmasın benim hiçbir siyasi beklentim ve ihtiyacım yok. Allah´a şükür her şeyin alasına sahibim.

Şimdi önümüzde yerel seçimler var; yine duyarsız kalamadım ve tüm samimiyetimle görüşlerimi siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istedim.

Bu seçimde dileğim memleketim Aksaray´ın yeni seçilecek belediye başkanının; vizyon sahibi, halkın teveccühünü kazanmış, halkı ile iç içe genç ve dinamik olmasıdır. Takip ettiğim kadarıyla tüm aday adaylarımız bir birinden değerli insanlardır.

Hani derler ya her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye; şahsen Sn. Serdengeçti´nin benim ve pek çok vatandaşın gönlündeki aslan olduğunu gördüm. (Bknz. Yapılan yorum ve kamu oyu yoklamaları).

Buradan AKP yönetimine de bir önerim var. Bu seçimde hakikaten Aksaray´da tercihte işiniz çok zor.

Neden mi?:

Aday adayları sayısı hayli fazla ve ağır toplar. Bu da ister istemez parti içi rekabet ve beraberinde tartışmaları mutlak getirecektir.

Önerim:

 

Aday adayları içerisinden hiçbir etkileşime girmeden halkın içerisine girerek; vizyon ve misyon sahibi bir adayı belirlemektir. Aksi halde kayıp olur tıpkı geçen genel seçimde olduğu gibi.

 

Sevgi ve Saygılarımla

 

 

 

 


14.11.2018 00:10:30

Doç.Dr.İbrahim Baykan

Akasaray´a Nasıl Bir Başkan?

Akasaray´a Nasıl Bir Başkan?