Partilerin aday adayları listesine baktım.

Sayıları muhalefetin misli misline fazla olsa da Ak Partinin aday adaylarının da.

 Muhalefet partilerinin listesinden seçime girecek olanların sayıları  nedeniyle kendilerine direk olarak aday  gözüyle bakılacak olanlarının da.

Sayıların fazlalığı nedeniyle bir kısmı aday, adayı olarak kalacak alanların ekseri sininde vasat olan ?Laf olsun, torba dolsun? diye seçim arenasına çıkmadıkları görülüyor.

  Yani iktidar partisi Ak Partinin de, iktidarın Cumhur ittifakındaki ortağı olan MHP´nin de.

  CHP´nin de, İyi Partinin de, Saadet Partisinin de, Demokrat Partinin de Huda Par´ ın da Milletvekili aday adaylarının çok ,çok istisnanın dışında kalanlarının genel ek serisi meslekleri ve toplumsal çabalarıyla kendilerini topluma kabul ettirmiş olan eskilerin tabiriyle ?deve dişi? gibiler.

 ADAY ADAYLARININ NEREDEYSE TAMAMI ADAY OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR!!!

İktidar aday, adayları da, muhalefet partilerinin aday, adaylarının da her birisi kendileri aday yapılacakmış gibi var güçleriyle çalışıyorlar.

Bu çalışma partilerin adaylarının Yüksek Seçim Kuruluna bu ayın 22´sinde verilmesine, hatta ertesi günkü listelerin kesinleşmesine kadarda aralıksız olarak her platformda perde önü ve arkasında sürdürülecek.

ADAY ADAYLARININ SAMİMİYETLERİ ADAYLARIN KESİNLEŞMESİNDEN SONRA?TAK SEPETİ KOLUNA HERKES KENDİ YOLUNA?DENİLP,DENİLMEMESİYLE BELLİ OLACAK!!!

 Aday adaylarının hangisine sorarsanız sorun! çok, çok istisna dışında kalan ezici çoğunluğu partisini kendisinin önüne koyuyor ve çabasının sebebinin partisinin başarısı için olduğunu belirtiyorlar.

 Niyet okuyacak bir makine henüz icat edilmediğin kimin niyetinin çok halis, kiminkinin ize az halis olduğunu, kiminkinin ise halis olmadığını şimdiden bilemeyiz.

 Genelde 1976 dan, özelde ise 2002 genel seçimleri ve 2004 mahalli seçimlerinden itibaren konunun takipçisi ve  her vesile ile ahde vefalı  olanlarla olmayanları yazan olarak şu anda bilemediğimiz niyet aday, adaylarının seçim takvimi gereği ayın 22 sinde adaylığa dönüşmesiyle kendisini gösterecek.

   Aday, adaylığının ilk defa furyaya dönüştüğü 2007 genel seçimlerinin adaylarının belli olmasından sonra 2011 seçimlerine kadar sırra kadem basan.

    2015 de bunu tekrarlayıp yine ortadan kaybolan yani adayların belli olmasından sonra ?Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna? diyenler vefasızlar defterine yazılacaklar.

    Aksini yaparak ister iktidar, isterse muhalefet Milletvekili aday, adayı  olsunlar seçimin sonuna kadar maddi ve manevi imkanlarıyla seçime partilerinin kazanması için asılanlar samimiyetlerini kanıtlayacaklar.

AK PARTİNİN ADAY ADAYLARININ SAMİMİYETLERİNİN ARTI KANITI ADAY YAPILMAYANLARINDA AKSARAY´IN İSTİKBALİNİN 1. VE İKİNCİ OLMAZSA OLMAZI HİZMETLERİNİN TAKİP EDİLİMESİNDE!

  Ak Partiden şu anda bizzat kendisi aday yapılacakmış gibi perde önü ve ardında çalışanlar, kulis yapanlar listeye kendilerini alabileceklerle görüşenlerden aday yapılmayanların listelerin belli olmasından sonrada partilerinin seçimi kazanabilmesi için canla, başla  Amiyane tabirle? Atlarıyla, arabalarıyla evlatları, eş dost ve akrabalarıyla ?çalışmalarının yanında birde artı sorumlulukları var.

  Bu artı sorumluluk adaylıkları kesinleşenlerle birlikte aday yapılmayanların da 2004´den bu yana sözü verilen, Aksaray´ın 1861-1920 ve 1933-89 yılları arasında toplam olarak 115 yıl süren 2 ilçelik esaretimizin ana sebebi  ve 13 Ekim 1920´de ilk ilçelik esaretinden çıkmamızı sağlayan kanunun BMM´sinde görüşülmesi esnasında Burdur milletvekili Soysallı İsmail Süphi tarafından gündeme getirilen Aksaray-Ulukışla tren hattımızın en kısa zamanda bitim tarihide belli olacak şekilde ihalesinin yapılmasını.

   Aksaray´ımızın ve bizimle birlikte Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerimiz, Şerefli Koçhisar, Kulu, Cihan Beyli, Haymana, Evren, Altunhisar, Ereğli ve Ulukışla´nın Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin alınmasını takip etmeleridir.

 MUHALFET ADAYLARIYLA BİRLİKTE ADAYLARININDA SAMİMİYETİ  İSTİKBALİMİZİN OLMAZSA OLMAZI OLAN HİZMETLERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ TAKİP ETMELERİNDE!!!

  İktidar partilerinin aday yapılanlarının yanında aday adayları tarafından takip edilecek olan hizmetlerin gerçekleştirilmelerine kadarki çabaları konusunda aynı şekilde muhalefet partilerinin aday yapılanları da, yapılmayanlarının tarafından da takip edilip edilmemesi de samimiyetlerinin göstergesi olacak.

    İktidar v e muhalefet ayırım olmaksızın tüm aday adaylarının Hakkın rızasının Halka hizmetten geçtiği bilinciyle samimiyetlerini kanıtlamaları, aksinden ise kaçınmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


7.05.2018 14:32:22

Ali Genç

ADAY ADAYLARI SAMİMİYET SINAVINDA

ADAY ADAYLARI SAMİMİYET SINAVINDA