Aylardır Türkiye genelinde sürdürülen mahalli seçimlerde partisi adına yarışacaklar arasına Cuma günüde Ak Partiden’de Merkez ilçe başkanı İnşaat Mühendisi Haluk Şahin Yazgı beyde katıldı.

     Mevla’mızdan her şeyin en iyisi ve en hayırlısını mahalli seçimlere katılanlardan isimleri kesinleşmiş olanlarla yakın zamanda kesinleşecek olan diğer adayların tamamı ile birlikte kendisine de nasip etmesini dilerim.

     BİZİM ŞER BİLDİĞİMİZ BELKİDE HAYIRDIR!!!

     Bir görevde uzun yıllar kalmak ve bu sürede elinden geldiğince gücünün yettiğince hizmet yaptıktan sonra görevinin çıraklık ve kalfalık dönemini tamamlayıp tamda usta olduktan sonra yerinin başkasına verilmesinin o kişiyi üzmesi insanlığın doğallığında gelen haldir.

    Fakat tüm Müslümanlarla birlikte Nevzat Beyinde çok iyi bildiği gibi bizim için şer bildiklerimizin nicesinin ise hayır olmasından dolayı görev değişikliğine bu şekilde bakması her yönüyle hem kendisi hemde kendisinin dışındaki herkes için en iyisidir.!

     10 yıllık görev süresince yaptıkları ve yapamadıkları hem Kâtip Melekleri, hemde tarih tarafından yazıldığından bunlar silinmeyecek ve kendisiyle birlikte anılacaktır.

     Kendisine ailesiyle birlikte ömrünün bundan sonrasında siyasete devam ederse siyasette, devam etmez ise bürokraside sağlıklı, mutlu ve imanlı aynı zamanda da başarılarla dolu bir hayat diliyorum.

    SEÇİM PROPAGANDASINDA NEVZAT BEYİN GÖNLÜNÜ KIRMAYIN!!!

     Aşağıda o tarihten şimdiye kadarki yazılarımda yazmadığım ilk defa  bu gün belirteceğimin doğruluğunu rüya kaydedici olmadığından kayıt altına alamamış olsam da  anlatacağım aynen vakidir.!!!

     2004 Mahalli Seçimleri öncesinde Nevzat beyin adaylığının açıklandığı günün sabahı gördüğüm rüyada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ”Aksaray Belediye Başkanımız Nevzat Palta kardeşimizdir.!

      Orhan Aydın bey’i de üzmesin.”!dedi.

      O sırada telefonum çaldı cevap verdiğimde Ekspres gazetesinde muhabirlik yapan Gazeteci Şaban Ulu kardeşim ”Ali ağabey Ak Partinin Belediye Başkan Adayı Nevzat Palta oldu.”dedi.

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Partinin yeni Belediye Başkan adayı Haluk Şahin Yazgı bey açıklandığında da hizmetlerinden dolayı Nevzat Beye çok, çok teşekkür etmeside teşkilata verdiği bir mesajdır.

       Bu mesajın, özelliklede ahde vefanın gereği 2009 mahalli seçimlerinin aday adaylığı döneminde yaşanan kimseye faydası olmayan olumsuzlukların tekrarlanmaması.

     Ak Parti tarafından yapılacak seçim propagandalarında Nevzat beyin gönlünü kıracak eylem ve söylemlerden uzak kalınması dileğiyle.

 

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.  


2.12.2013 00:00:00

Ali Genç

Nevzat Beyin Gönlünü Kırmayın

Nevzat Beyin Gönlünü Kırmayın