Hollywood(Holivud) filmlerinde gösterilen gemilerin çıkan dalgalar ve fırtınada batması sahnesi genel olarak bir küçük leğen içinde  yapılan çekimle gerçekleştirilir.

 

     Hatta şimdiye kadar dünyada yapılmış en büyük yolcu gemisi olan ve ilk yolculuğunda batan Titanik?in batmasını konu alan filmdede o gördüğümüz koca koca,dalgalar bile aynı yöntemle bir çamaşır leğenin içinde oluşturulan suni dalgalar denizde imiş gibi bize yutturuluyor.

 

AMERİKALILAR LEĞENDE FIRTINA OLUŞTURURKEN ELLERİNDEN KOZLARI ALINANLAR ONLARIDA GERİDE BIRAKARAK BİR DAMLA SUDA FIRTINA KOPARTIYOR!!!

 

  Amerikalı film yapımcıları bir asra  ulaşan tecrübeleri,sayısız teknolojik imkanlarla ancak leğen içindeki suda  fırtına kopartabilirlerken bizde ellerindeki bir kozları daha alınanlar ise canı yanan eşeğin atı geçmesi misali onların bir asırlık tecrübeyle yılların araştırmalarıyla  geliştirilen tekniklerle imal edilen son model makineler,yüksel pikselli kameralarla oluşturulan tüm teknik imkanlarla yapamadıklarını bizim statükocular yapıp bir damla suda  fırtınayı da aşıp kasırga oluşturuyorlar.!!!

 

    Evet, evet canları yanıyor hem de arkasına nişadır değen eşek gibi canları yanıyor.

 

   Çünkü Baba ve ağabeyleri tarafından yüz yıllardır  gizli,gizli olarak dinsizleştirmek isteyenler,son asırda ise Müslüman mahallesinde salyangoz satılmasını bile aleni olarak gerçekleştirmeyi pervasızca sürdürüp,dini olanı değil,sadece İslami olan herşeyi milletimizin hayatından tamamen çıkartmak için bu konuda son 1.5 asır boyunca neler,neler yaptılar.

 

   Hele hele 28 Şubat?ın dayatmaları arkasına alarak gemi azıya alanlar konuyu iyice zıvanadan çıkarttılar.

 

    Kimi zaman nikahlı olduğu kocasını 60 gün boyunca boynuzlatıp bu ahlaksızlığını ise  ballandıra,ballandıra hatıra diye kitap laştıranı, büyük sanatçı ilerici(!) bir kadın olarak empoze ettiler .

 

   Yine aynı şekilde sayısız erkekle yaşadığı ahlaksızlığı kitaplaştıran bir öğretmenin yaptıklarını özel hayat olarak görüp hakkında cezai işlem yapılmasına gerek olmadığı kararı verildi.

 

    Fakat evine gidip gelirken başını örten bir bayan Ana Okulu öğretmeni ise yaşayanlarının %99.5 Müslüman olan Türkiye?nin çocuklarına kötü örnek(!) olduğu gerekçesiyle işinden attılar.!!!

 

HIRISTİYANLARIN İÇKİ,KUMAR VE  AĞAÇ KATLİMANI MEDENİYET OLARAK GÖSTERİP DİNİMİZİN EMRİ OLAN KURBAN VE RAMAZAN İBADETİNDEN İSE İNSANLARIMIZ VAZ GEÇİRMEK İÇİN AKLA ZİYAN HABERLER YAPTILAR,DİNİN DİREĞİ NAMAZ KILANLARI İSE SUÇ İŞLİYORMUŞ GİBİ TEŞHİR ETTİLER

 

  Batı ülkelerindeki çatlayıncaya,patlayıncaya kadar löp,löp  etin her çeşidini  yılın 365 gününde devam eden içki,kumar ve şehvetlerini görmezden geldiler,hatta  yılbaşına doğru  zirveye çıkan bu rezaletleri medeniyetin göstergesi gibi gösterdiler.

 

   Her yıl süslenmek üzere kesilen yüzlerce milyon çam ağacını da aynı şekilde medeniyetin ilericiliğin göstergesi gibi görürlerken Gezi Parkı içinde kesilen birkaç ağaç için ise  aynı şekilde  bir su damlasında  kasırgalar koparttılar.

 

    Neredeyse her gün özelliklede Cuma ve Ramazan ile Ramazan Bayramı ve Kurban bayramı öncesi dini olan her şeyi öcü gibi gösterip, Ramazan ve Kurban ibadetinden milleti caydırmak ve bu Tanrı buyruklarını ortadan kaldırmak için akla izana sığmayan skandal haberler yaptılar.

 

  Kurbanı karalarlarken, kurban derisine ise yıllar yılı zorla el koydular.

 

Dinimizin emri olan Namaz ibadetini okullarda yerine getirenleri ise suç işliyorlarmış gibi yaptıkları haberlerle teşhir ederek bunun engellenmesini istediler.

 

ELLERİNDEN ALINAN SON KOZLARI MESCİTLERİN GÜN YÜZÜNE ÇIKARTILMASIDIR

 

     2002-14 arasında hükümet tarafından alınan karalarla demokrasi,insan hakları,fikir ve inanç hürriyetinin önündeki engellerin peyder,pey kaldırılması,buna bağlı olarak ta silahlı,silahsız tüm atanmışların medeni  ülkelerdeki  konumlarına getirilmesi  ile statükocuların kozları da bir,bir ellerinden alındı.

 

     Alınan bu karalar nedeniyle her ayın sonuna doğru MGK öncesi koparttıkları irtica manşetlerinden oldular.

 

   Her Askeri Şura öncesi attıkları sözde irtica başlıklarını da atamaz hale geldiler.

 

  Şimdide medeni ülkelerdeki ibadethanelerin kurumların binalarının en güzel yerlerindekinin aksine bizim bodrumlara, karanlık yerlere itilen Mescitlerimizin Milli Eğitime bağlı okullarda gün yüzü gören yerlere çıkartılmasıyla bu konudaki rantları kesilenlerle, yapacakları haberleri engellenenler ahbap çavuş ilişkisiyle Mescitlerin Okullarda güneş gören yerde olması karşındada bir damla suda fırtınalar kopartıyorlar.

 

    Onlar ne yaparlarsa yapsınlar kendilerinin ve  yurt içi ve dışı destekçilerinin tüm maddi ve manevi imkanlarıyla bir hesapları var ise  alemlerin ve içindeki  canlı,cansız herşeyin Yaratıcısı olan  Mabudumuz unda mutlaka bir hesabı var.

 

   Bu hesapın tahakku ile eninde sonunda batıl zail olurken Hak ise mutlaka Baki olacaktır.

 

   Bunun böyle bilinerek milletin sırtında boza pişirilmesinden artık vaz geçilmesi dileğiyle.

 

  Cuma?nız mübarek olsun.

 

Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


19.09.2014 00:00:00

Ali Genç

Namaza Cayırtının Sebebi `Ellerinden Alınan Koz`

Namaza Cayırtının Sebebi ?Ellerinden Alınan Koz?