2012 yılında 30 Ağustos Zaferimizin yıl dönümünde bu şanlı zaferi kazandığımız savaşta bizim ordumuzun elinde bulunan silah ve teçhizatla Şanlı Ordumuz tarafından denize dökülen işgalci ordunun silah, mühimmat ve teçhizatını karşılaştırmıştım.

   Onlarca kaynaktan yaptığım araştırmada başta o zaman üstünde güneş batmayan krallık olan İngiltere olmak üzere tüm Emperyalist ülkeler tarafından din taassubuyla desteklenen ve bu nedenle akla gelebilen çağın en modern silah ve mühimmatı ile diğer ulaşım araçlarıyla Yunan ordusunun güçlendirildiğini.!!!

     Düşman ordusunun bu sahip olduklarının yanında sayısal ve nitelik ile kalite yönüyle onları yenen bizim ordumuzun sahip olduklarının onlarınkiyle kıyaslandığında her yönüyle hiç bir esemesinin bile okunamayacağı bilgilerine ulaşmıştım.!!!!

    Bu kadar güçlü bir orduya ve bu ordunun sahip olduğu bu kadar modern silah, mühimmat ve teçhizata rağmen bizim neredeyse aç karnına savaşan askerlerimiz tarafından düşman ordusunun yenilgiye uğratılmasının akılla izah edilemeyeceğini.

    Bu zaferi kazanmanın tek açıklamasının yüce dinimiz İslam dan gelen imanımızla mümkün olduğunu belirtmiştim.!!!

    DİNSİZLER VE DİN DÜŞMANLARI SALDIRAYA GEÇTİ

   Bu yazımın köşemde yayınlanmasıyla adı bizim gibi olan hatta utanmadan arlanmadan kendilerini birde ?Müslüman? olarak tanıtan ne kadar dinsiz, din düşmanı ve imansız mankurt var ise hayasız ca saldırdılar.

   Saldırılarken de bilgisizlikleriyle sanki bizim Yüce dinimiz İslam ve bu dinin mensupları olanlarla birlikte yazı yazan benimde ilime, bilime kapalı olan birisiymişim gibi akla hayale gelmeyen şeyler yazarak saldırdılar.

  Bu hayasız ca ve arsız saldırılarına verdiğim net cevaplarda dinimizin Yüce kitabı Hz. Kuran?ın bu konudaki Ayeti kerimelerini.

    Yine bu Yüce kitabı tebliği eden Nebiler, Nebisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) ?in ilimle, ilim tahsiliyle ve bilimle ilgili Hadisi şeriflerini.

    Kitabımızdaki Ayeti kerimeler ve Peygamber efendimizin mübarek Hadisi Şeriflerinde belirttiği Müslüman fertlerle bilim adamlarına görevler yüklenildiğini.

    Bu görevleri yüklenenlerin tarih boyunca ilim ve teknolojiye yaptıkları katkıları belirtmeme rağmen gözleri olup görmeyen, kulakları olup duymayanlar bunları görmezden ve duymazdan gelerek kendilerine yüklenen misyonun gereği hayasızca saldırılarını aralıksız olarak devam ettirdiler.

 ÇATLASALARDA PATLASALARDA 30 AĞUSTOS İMANIN ZAFERİDİR!

     Dönmeler, Sebatayıstlar, gizli Hıristiyanlar, İsrailiyatçılar ve onların uşağı olan mankurtlar çatlasalar da, patlasalar da her şey ortada o kadar modern silaha karşı derme çatma atölyelerde üretilen ve çeşitli ülkelerden maddi ve manevi bin bir emekle gizli, saklı ve antlaşmalarla sağlananlarla.

    Osmanlı Devletinin silah depolarından kaçırılan silahlarla adete dökme suyla değirmen çevirircesine yapılan mücadele sonunda bizim ordumuz tarafından işgalci kafirlerin yenilgiye uğratılarak denize dökülmelerinin imandan başka hiç bir açıklaması yoktur.

     İstiklal Marşı yazarımız merhum Mehmet Akif Ersoy?unda belirttiği gibi Yüce Yaratanımızın bir daha milletimize bu tür savaşları göstertmemesi dileğiyle milletimizin imanıyla kazınılan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

 

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


30.08.2014 00:00:00

Ali Genç

30 Ağustos Dinsiz Ve Mankutlara İnat İmanın Zaferidir

30 Ağustos Dinsiz Ve Mankutlara İnat İmanın Zaferidir