2 Vekil 1 yılda “Aksaray” mesafe levhalarını astırtamadılar!

     Yani bu iş bu kadar zor mu?

    Kara Yolları Genel Müdür’ünden randevu alma talebi bir yıl içinde kabul edilip randevu talebinde bulunana görüşme günü şimdiye kadar verilmedi mi?!!!

VEKİL DEĞİL VATANDAŞ BİLE İSTESE 1 YILDA RANDEVU ALIRD

    Bu talepte bulunan her hangi bir mevki ve makam ile unvan sahibi olmayan bir vatandaş bile olsa bu isteği bir yıl içinde mutlaka sonuçlandırılıp talepte bulunan vatandaş Kara Yolları Genel Müdürüyle görüşüp talebini iletir ve ilettiği talebi haklı ise gereği de şimdiye kadar mutlaka yapılırdı.!!!

     Hiçbir unvanı olmayan sivil vatandaşın bunu başarması mümkünken maalesef milletin vekilleri ”Vekilleri” diyorum çünkü Karayolları Genel Müdürü ile ilimizin iki Milletvekili.

   Hem de muhalefet Milletvekilleri de değil iktidarın Vekilleri.

    Karayolları Genel  Müdür ile görüşerek aslında benim veya herhangi bir kişinin hatırlatmasına veya ricasına bile gerek olmadan kendilerinin düşünüp gereğini yaparak sorunu gidermeleri gerekiyordu.

   Fakat kendileri görmediklerinden benim kendilerine verdiğim bilgime ve  bu bilgiye göre  neyi yapmaları konusundaki dileğime rağmen gerekeni maalesef 1 yılda başaramadılar.!!!

    GEÇEN RAMAZAN’DA ALİ RIZA BEY VE İLKNUR HANIMDAN DİLEMİŞTİM!!!

    Geçen sene Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar beyin daveti ve ricasıyla katıldığım Grand Altuntaş Oteldeki İftardan sonra katılımcıların bir bölümünün yanında ilimiz Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun bey ve İlknur İnceöz hanıma” Şerefli Koçhisar ilçe olmasına rağmen Ankara’nın çıkışından itibaren buranın  ilçe ‘ye olan uzaklığı belirten levhalar var.!

   Aksaray ise il olmasına rağmen Konya Makasından, Konya’nın, Nevşehir’in, Kırşehir’in Aksaray tarafı çıkışlarından, Niğde’nin Bor ilçesi çıkışı ile Ulukışla çıkışından önce ilimizin o yere olan uzaklığını gösteren levhalar yok.!

   Hep tanınmamaktan dert yanıyoruz.

  Bunu önlemek için ilgililerle görüşüp Adana, Mersin, Isparta, Kayseri, Ankara’nın çıkışlarından itibaren Aksaray’ın oraya olan uzaklığı yazdırılamaz mı?” diye sordum.!!!

  Bu sorum üzerine Vekiller en kısa zamanda Karayolları Genel Müdüründen randevu alıp gereğini yapacaklarını söylediler.

1 AY ÖNCE GÖRÜŞTÜĞÜM VEKİLLERE KONUYU TEKRAR HATIRLATTIM!!!

  Bir ay önce bu gün(8 Haziran Pazar)  Ali Ali Rıza Beyle ve ertesi gün ise İlknur Hanımla görüşerek konuyu yeniden tekrarlayarak bir yıl önce görüştüklerimizin neticesini sorup sonucu ulaştırmalarını yeniden rica ettim.

   Fakat bu konuyla ilgili olarak bilgi verip kendilerinden gerekeni yapmalarının yani Geçen senenin Ramazanında ilk ricada bulunmamın üstünden 11 ay sonra konuyu yeniden hatırlatmama.

   Bu ikinci ricamın üstünden de 1 ay olmak üzere toplam 1 yıl yani 12 ay geçmesine rağmen aradan geçen son 1 ay içinde de konuyla ilgili olarak Kara Yollara Genel Müdürüyle görüşememiş olacaklar ki şimdiye kadar bu levhaları dilediğim yere koyduramamış olacaklar ki sonuçtan da bana bilgi vermediler.

   Bir sivil vatandaşın bile başarması mümkün olan durumun Vekiller tarafından en kısa zamanda gerçekleştirilerek geçen zamanın telafi edilerek bu levhaların gerekli yerlere gerekli sayıda koydurulmasının sağlanması ve bununla Aksaray’ımızın tanınmamazlığının ve bilinme mezliğinin ortadan kaldırılması için gerekenin en kısa zamanda sağlanması.

   Gerekenin yapılmasından sonra ise kamu oyununda yapılanlar hakkında bilgilendirilmesi için bilgi verilmesi dileğiyle.

 

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


8.07.2014 00:00:00

Ali Genç

2 Vekil 1 yılda `Aksaray` mesafe levhalarını astırtamadılar!

2 Vekil 1 yılda ?Aksaray? mesafe levhalarını astırtamadılar!