28 Şubat’çılar Mutlaka Hak Ettiğini Bulmalı !!!

 

    İnsan elinden ekmek yediği velinimetinin kendisiyle evlatlarının, canına, malına, işine, ekmek teknesine ve inancına düşman olurmu?

   Tabii ki olmaz.!

    Olamazda.!

   Olursa ne olur elbette ki patronu tarafından veya patronun vekilleri tarafından yapana yaptığının karşılığı olan maddi ve manevi ceza verilir.

 HİZMETKÂRLAR MİLLETİN PARASIYLA ALINAN SİLAHLARLA YÜRÜTTÜKLERİ TANKLARLA EFENDİLERİ VE SAHİPLERİNİ TEHDİT ETTİLER

    Cuma günü iddianamesinin okunması tamamlanan, bugün ise sanıkların savunmalarının dinlenmesine geçilecek olan Ankara adliyesindeki 28 Şubat Post Modern davasında yargılama yapılmasının sebebi patronu olan millete onun aldığı silahla hizmetkarları olanların kafa tutulmaları.

      Hatta kafa tutulmasını da aşıp milletin  muhafazakarlarının topyekun her şeyleriyle yok edilmeleri,inanların ve inandıkları gibi yaşamalarının engellenmesini ellerindeki topla,tüfekle ve bununla sağladıkları nüfuzla gerçekleştirdiklerinden.

   TÜM MUHAFAZAKÂR KAMU GÖREVLİLERİ VE SERBEST MESLEK ERBABI  KİŞİ VE KURUMLAR FİŞLENEREK ENSELERİNDE BOZA PİŞİRİLDİ

    Hatta kurdurdukları Batı Çalışma Grubuyla(BÇG) Başta Asker ve Polis ile Hukukçular ve Mülkiyeliler olmak üzere cinsiyet, etnise,yaş ayrımı yapılmadan her meslekten olan mutediyen kamu personeliyle.

     Kamunun dışında kalan insanların iş yerlerindeki ve işinden evine giderlerken bindikleri araçlarda giydikleri elbiselerine kadar tespit ettirdikleri.

   Brifingler vererek emir komuta zincirine tabu tutturdukları yüksek yargı başta olmak üzere  hukuk dışına çıkarttıkları mahalli yargıçlar ve savcılar aracılığıyla mahkemelerde.

     Aynı tehdit veya çıkar karşılığı oluşturulan Meslek Odaları ve STK’larla muhafazakarlık karşıtlığıyla ülkenin yüzlerce milyar lirasının batık bankalar ve diğer yollarla heba edilmesi

     İstedikleri kalıba gönüllü veya zorla soktukları yüksek öğrenim kurumları yöneticileri ve hocaları aracılığıyla reşit olmuş genç bayan ve erkeklerin kılığı kıyafeti bahane edilerek üniversitelerde okuyanların başında boza pişirdiler.

İKNA ODALARIYLA AŞAĞILANANLAR EĞİTİMDEN DIŞLANDILAR

   Birçok kişiyi meşhur ikna odalarıyla aşağılayarak onurlarıyla oynadılar.

    Bu yasaklar ve sindirmelerle On binlercesinin eğitimlerini engelleyip,yine bundan fazlasının ise  ülkemizin geleceği olan  milli servetiyle başka ülkelerde sürgün hayatı yaşayarak okumaya mecbur bırakıldılar.

     İllerde Valiler,ilçelerde Kaymakamlar Asker ve Polis marifetiyle tüm resmi kurumlardaki muhafazakarlara tıpkı  27 Nisan 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 12 Eylül darbesinden sonraki  3 Cumhurbaşkanlığı seçimi için kimsenin aklına bile gelmeyen 367 sonradan çıkması gibi ”Kamusal Alan” diye bir  gerekçe ile Ezan,Kuran ve Bayrak sevdalılarına  bulundukları yer dar edildi.

 TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ TEK DENK BÜTÇE YAPAN ERBAKAN HÜKÜMETİNİ ZORLA DEVİRDİLER

   Bir taraftan tek suçları milletimizin %99.5’nun tabi olduğu inançla akla gelen her yol ve araç kullanılarak mücadele edenler,diğer taraftan ise milletin temsilcilerine karşıda aynı  hukuksuzlukla saldırdılar.

      Önce Türkiye’nin denk bütçe yapan tek hükümeti olan Profesör Dr. Necmettin Erbakan liderliğindeki Refah Yol hükümetini devirdiler.

BİRİFİNG VERDİRDİKLERİNE RP’Yİ KAPATMA DAVASI AÇTIRDILAR

       Ardından da kendilerince son darbeyi vurabilmek için Brifing verdirdikleri aracılığıyla açtırdıkları davayla Anayasal ve yasal hiçbir suçu olmayan Refah Partisini kapattırdılar.

     Tehditle veya çeşitli çıkarlarla ikna edilerek istifa ettirilen milletvekilleri aracılığıyla milletin hür iradesinin aksine davranışlarla legal hükümetin düşürülmesinden sonra  istifa ettirilenlerle kurulan hülle partileriyle sağlanan destekle milletin iradesinin hilafında hükümet kurdurdular.

        İSTİKBALİ PARLAK OLAN MUHAFAZAKÂRLARI

       GÖK EKİNİ BİÇER GİBİ BİÇTİLER

       Anti insani,anti hukuki ve anti ahlaki eylemlerinin ila nihai sürmesi, kendi tabirleriyle   millete karşı meydan okumayla bin yıl süreceğini  bağırarak seslendirdikleri sonuca ulaşmak için yaptıkları tahminlere ulaşabilmek için önce  Kuranı kerim ve dini eğitimi yasakladılar.

     Ardından Dindar gençlerin başta Askeriye ve Yargı ile Polis olmak üzere tüm kamuya girişi engellendi.

      Geleceği parlak olan muhafazakâr kadroları gök ekini biçer gibi biçtiler.

     MUHAFAZAKÂRLARIN MUHTAR BİLE OLMALARINI İSTEMEDİLER!!!

     Bu çerçevede sürdürülen çalışmayla geleceği olan kadroların çoğunu RP’ davasıyla yasaklı hale getirilirken bu çerçevede hazırlanan ahlaksız senaryoyla legal bir şiiri okuduğu için hakkında dava acılan ve brifing verdirdikleri aracılığıyla mahkûm ettirecek kararın verdirilmesinden sonra uzantıları olan medya aracılığıyla da  “Muhtar Bile Olamayacak” manşetleri attırdılar.

 MİLLETİN İSTEĞİ 28 ŞUBATÇILARIN ADİL ŞEKİLDE YARGILANIP

 HAK ETTİKLERİ CEZAYA ÇARPTIRILMALARININ SAĞLANMASIDIR!!!

     Sahipleri olan millete onun parasıyla alınan silahlarla tehdit eden,hatta  çoğu zaman tehdit etmeyi de aşıp örneklerini yazının girişinden itibaren verdiğim zulmü yapanların bu gün mahkemede savunmaları alınacak.

     Mahkemeyi pür dikkat takip eden Türkiye’nin ve bu gün yargılananlarda dahil tüm atanmış ve seçilmişlerinde tartışmasız sahibi olan milletimiz bu yargılanmaların sözde değil özde milletimiz adına yapılmasını.

    Bu yargılamayla 12 Eylül 2010 Anayasa referandumundan sonra oluşturulan yapılanmayla bağımsızlığının yanında tarafsızlığıda sağlanan hukukçularımız tarafından yapılacak yargılamanın mutlaka adil olacağına inançlarının tam olduğunu.

      Yargılamada 28 Şubatçıların hukuki, anayasal ve yasal kişisel haklarınında onların yaptığının aksine maksimum şekilde gözetilerek gerçekleştirdikleri maddi ve manevi zulümlerinin karşılığı olan maddi ve manevi cezaya çarptırılmaları isteniyor.

      Evrensel hukuk çerçevesinde herkesin hak ettiği iyilik ve kötülüklerin karşılığının alınması çerçevesinde geciken Hukuk’un hukuk olmadığı gerçeğine göre geciktirilmeden gerekenin en makul olan zamanda yapılması dileğiyle.

      Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

     


23.09.2013 00:00:00

Ali Genç

28 Şubat`çılar Mutlaka Hak Ettiğini Bulmalı !!!

28 Şubat?çılar Mutlaka Hak Ettiğini Bulmalı !!!