Yarın (22.07.2014) Aksaray ve Aksaraylı için için milat olan bir günün yıl dönümü.!!!

   Bu günün milat olmasının ilk sebebi 2002-2007 arasındaki o zamana kadar Aksaray’ın çeyrek asırda alabildiği hizmetlerin o tarihten sonra duraklamaya girmesinin.!!!

   O günden bu yana Aksaray-Konya Duble yolunun eksikleriyle birlikte yapılmasından başka elle tutulur gözle görülür önemli bir hizmetin 7 yıldır Aksaray’a ve Aksaraylı hemşerilerimize gelmemesinin başlangıcının olduğu gün olması.

  Milat olmasının 2. sebebi ise 25 yılda alına bilinen hizmetleri 5 yılda sağlayan 2002-2007 arasındaki milletvekillerinin doğal lideri olarak bu dönemdeki hizmetlerin alınmasına vesile olan Ahmet Yaşar’ın meclis dışında kalmasına sebep olan Aksaray’ın iktidar milletvekili sayısının 4’den 3’e düşmesidir.

    3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde Aksaray seçmeni Ak Partiye Türkiye genelini ortalamasının iki mislinden fazla destekle ortaya koydukları iradeleriyle 28 Şubatçılar ile onların direk ve dolaylı olan destekçilerini sandığa gömdü.

     Bu iradeyle Aksaraylı seçmenler tarafından kullanılan analarının ak sütü gibi helal oylarıyla Ak Parti’den  Ali Rıza Alaboyun,Ruhi Açıkgöz, Ramazan Toprak ve Ahmet Yaşar Aksaray vilayeti adına Türkiye Büyük Millet Meclisine(TBMM) gönderildiler.

AK PARTİLİ 4 VEKİL YENİDEN KENDİ MÜSTAKİL ÜNİVERSİTEMİZE KAVUŞMAMIZI SAĞLADILAR

    Hemşerilerimizin ortaya koydukları iradeyle İktidardan 4 milletvekilini TBMM’sine göndermekle Aksaray adına o seçimlerde çok isabetli bir karar verdik.

      Çünkü bu vekiller Aksaray’ın Vilayetlikten sonraki en prestijli kazanımı olan ve şehrimizin bir asırlık aradan sonra yeniden Üniversite şehri olmasını sağlayan kendi müstakil Üniversitemizin kurulmasının başarılmasını sağladılar.

AKSARAY’IN ÜÇ TARAFI DUBLE YOL AĞLARIYLA ÖRÜLDÜ

    Ülkemizin tamamının Cumhuriyet tarihinin toplamının iki mislinden fazla Duble Yollarla örülmesini sağlayan çalışmanın dönemin Başbakanı ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımıyla ilimizden başlatılmasıyla Aksaray-Ankara, Aksaray- Adana ve Aksaray- Nevşehir Duble yollarının da programa alınarak tamamlanmasını.

5084 SAYILI KALKINMADA ÖNCELİKLİ YÖRE(KÖY) KANUNU KAPSAMINA ALINMAMIZLA YATIRIMLARIN CAZİBE MERKEZİ KONUMUNA GELMEMİZLE SANAYİ ŞEHRİ OLMADA İVME KAZANDIK

    Yine Aksaray’ımızın 5084 sayılı Kalkınmada Öncelikli Yöre(KÖY) kanunu kapsamına alınmasıyla  ve bu kanunla sağlanan teşviklerle öncelikle Organize Sanayi Bölgemiz(OSB) olmak üzere ilimiz genelindeki yatırımların ivme kazanmasıyla Aksaray’ın sanayileşmede ivme kazanılmasını sağladılar.

 SAPI AK PARTİDEN OLAN BALTA İLE BU PARTİNİN BİR MİLLETVEKİLLİĞİ

           “  KIDIM,KIDIM” DOĞRANDI!!!

    Ağaç boşuna” Balta bizi kesemez sapı bizden olmasa” dememiş.!!!

    2007 Genel seçimlerinde Ak Partinin il kurmaylarının genelinin Vekillik beklemeleri, hatta bunun için bazılarının istifa etmeleri nedeniyle sandık başlarında görev alacak olan kamu görevlilerinin belirlenmesine önem vermemeleri.

   Adayların belli olmasından sonra ise atı alanın Üsküdar’ı geçmesiyle sandığa sahip çıkılamadı.

    Sahip çıkılamamasıyla da sahip çıkanlar tarafından Ak Partinin oylarının iptaliyle ilimizin 4 Millet vekilinden birisi  MHP’ye Ak Parti tarafından direk olmasa da dolaylı olarak altın tabak içinde hediye edildi.!!!

    Bunu nereden mi biliyorum?

   Ak Partinin itirazıyla yeniden sayım yapılan sandıklardaki iptal edilen oyların tekrar Ak Parti’ye yazılmasından biliyorum.

   Bu vurdumduymazlığın ve umursamazlığın terk edilerek bizim için hizmetlerin duraklama günü olan Milat’ın hizmetlerin tekrar ivme kazandığı Milat olmasına dönüştürülmesi.

     Bu çerçevede Başbakan Erdoğan’ın 2 defa sözünü verdiği tren hattımızın,.

   Aksaray-Kırşehir arası duble yolunun bitirilmesinin.

    Aksaray-Ulukışla ve Aksaray-Ankara duble yoluna yeterli sayı genişlik ve yükseklikteki alt geçitleride olan yeni birer şeritlerin ilave edilmesi ve Tıp Fakültemizin açılmasının  Vali Ataklı, Belediye Başkanı Yazgı, Milletvekillerimiz Ali Rıza Alaboyun,Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün  ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’la diğer Meslek Odaları ve STK’ların işbirliğiyle  sağlanması.

İSRAİL VE HAÇLI İTTİFAKI FİLİSTİNLİLERİN KANIYLA BOĞULACAK!!!

 Bu yazıyı yazdığım 21.07.2014 Saat 04.45 itibarıyla terör devleti İsrail sözüm ona medeni dünyanın gözü önünde günlerce havadan ve karadan akla gelebilen savaşlarda kullanılması yasak olan olmayan  en modern silahlarla vurduğu Filistin toprağı Gazze’deki kara harekâtında ölen çocuk, yaşlı, kadın sivil sayısı 340,yaralı sayısı ise 3500’dü.

   On binlerce masum kadın, çocuk, yaşlı sivil Filistinli ise şu mübarek Ramazan gününde evlerini, yurtlarını terk etmek mecburiyetinde kaldılar.

   “Demokrasi, medeniyet” denince mangalda kül bırakmayan çifte standartlı Haçlı zihniyetliler kendi vatanlarını savunanları terörist ilan ederken !!!,bu hayasızca saldırıyı yapan İsrail’i ise kendisini savunduğu gerekçisiyle yaptığı bu soykırımı ise  haklı buluyorlar.!!!

   Bu zalimlerle Türkiye ve Katar dışındaki konuya sessiz kalan adı Müslüman olanlarda ne yaparlarsa yapsınlar bu Alemin Sahibi tarafından mutlaka belaları verilecek ve hamisi oldukları  Terör devleti ile birlikte masum Filistinli ve Gazzelilerin kanında boğulacaklar.

 

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun. 


21.07.2014 00:00:00

Ali Genç

2007 seçimlerinde MHP`ye altın tabak içinde sunulan milletvekillik

2007 seçimlerinde MHP?ye altın tabak içinde sunulan milletvekillik