Pazar günü görkemli bir şekilde Ak Parti kuruluşunun 15 yılını kutladı. Ak Parti Türkiye´yi şaha kaldırdı ve dostu düşmanı çatlattı. Bundan dolayı içimizdeki hainleri çatlatarak kudurttu. Bizi iki fötr şapka sallayarak ve süslü laflarla aldatanları Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan yaptığı hizmetlerle bunları aldığı gibi çöpe atarak halkın sevgisini kazanıp gönüllerde taht kurdu. Bundan dolayı her geçen gün yanılanları yanına alarak gücüne güç katmıştır. Onun yaptığı hizmet ve düşünceden dolayı insanlar kendini tankın önüne attı.

Öyle güzel şeyler yaptı ki, ilk önce bu milletin nerede ise korkarak ibadet yaptığı bir dönemde onların inanç ve düşüncelerine sahip çıkarak bende sizin içinizden birisiyim diyerek bütün inançlarımızı geri vererek gönlümüze girdi. Nerede ise müslümanım demekten korkar olduğumuz bir dönemde inançlarımıza sahip çıktı.

Bugüne kadar namaz kıldıran, cenazede kuran okuyan bir devlet adamı görmüşmüydük? İşte bunu şu 15 yıl içinde gördük ve yaşadık. Başka ülke devlet adamlarının karşısında devlet adamlarımız bir talebe gibi dururken, talebeliği bırakın dik duran bir devlet adamız oldu.

ABD ve İsrail´e erkekmiydiniz rest çekip tanımıyorum demek. Daha 15 yıl öncesine kadar IMF´den borç almadan memur maaşını veremezken bugün borç verecek duruma gelmek. Ülkemizin geleceğinde endişe etmeyen varmıydı?

Daha dün Almanya ve başka ülkelerin uçakları ile uçarken. Bugün kendi uçaklarımızla uçuyoruz. Dünyanın en büyük havaalanlarını yapıyoruz. Bundan dolayı yükselişimizi kıskanıp bizi eskiye götürmek için neden çabaladıklarını çok iyi biliyoruz.

Kendi uçağımızı, insansız uçağımızı, yankımızı, silahımızı, bütün savunma teknolojimizi kendimiz ürettiğimiz için bizi çekemiyorlar. Sürekli zayıf kalmamızı bunun için istiyorlar daha 10 sene öncesi yurt dışından kendi hastalarını helikopter ile ülkelerine götüren ülkeleri kıskanıyorduk. Hamdolsun bugün aynı şeyleri ülkemizde görmek gurur vericidir.

Bırakın sağlıklı muayene olmayı sigortalı insanlar özel hastanelerde muayene olamazken eczanelerden ilaç alamıyorlardı. Var mı şimdi şu hastaneye bu hastaneye gidemiyorum diyebilen? Bırakın deniz üstüne köprü yapmayı denizin altından insanları taşır hale geldik.

Hele şu tem ve çift yollara ne dersiniz? Bunca araç yoğunluğuna rağmen çift yol olamayan bir yol var mı? Nereye giderseniz gidin artık çift yollarda giden şoförlerimiz çile çekmiyor. Bu yol güzergâhlarındaki dağların altına açılan alt geçitlere ne demeli?

Evlerinde engelli aileler kendi çocuklarına bakmakta acizken bugün devletimiz her engelli aileye bakıyor ve korumasına alıyor. Yaşlı ve bakıma muhtaç her aileye destek vererek kanatları altına almıştır. Dul ve yetimler yine ayı şekilde devletin şefkatindeler.

Ülkenin belli başlı yerlerinde Üniversite varken aileler nerede ve nasıl okutacakken bugün bütün illerimiz üniversiteye kavuşmuştur. Buna ilaveten yurt ve barınmanın yanında isteyen her öğrenciye burs vererek hayata kazandırmayı getirmiştir.

Toplu konut vasıtası ile illeri bırakın kasabalara kadar TOKİ vasıtası ile dar gelirli aileler ev sahibi olmuştur. Kentsel dönüşümle harabe yerler yeniden kazandırılarak halkın emrine verilmiştir.

Kim hayal edebilirdi köylerin altyapı sorununu hallederek, köyleri şehir hüviyetine kavuşturmuştur. Asfaltsız hiçbir köy kalmadığı gibi, köylerin arazi yolları ve diğer bağlantıları yapılmıştır. Köyler artık şehir hüviyetine kazandırılmıştır.

Ülkemin insanlarının tamamını insanca yaşamayı sağlamıştır. Yabancı ülkelerin ülkemizde aradıkları yer altı maden ve petrollerinin ağzı kapatılmıştır. 2023 de bunların ülkemiz tarafından açılacağı için düşmanlar bundan korkuyorlar.

Bundan dolayıdır ki ülkemizi dışarıdan bölüp zayıflatamayanlar PKK ve Fetö terör örgütünü üreterek kendi içimizden bizi vurmaya çalışmışlardır. Ama artık Türkiye eski Türkiye değil bunlara pabuç bırakmayacaktır. Halkımız devletin ve Erdoğan´ın yanında. İktidar olan bir partinin her seçimde yükseldiği görülmemiş ama Ak Partinin yükselişi

tesadüfî değildir. Artık Türk milleti her şeyi görüyor ve izliyor. Kafasını kuma sokan deve kuşu değildir. Ben bildiğim hizmetlerin belli başlılarını buraya aldım. Bunlara sizler başka güzel hizmetleri ilave edebilirsiniz. İyi ki varsın uzun adam Allah ömrünü uzun etsin.


15.08.2016 14:37:26

Erdogan Kaya

15 yılında Ak Parti neler yaptı?

15 yılında Ak Parti neler yaptı?