15 Temmuz malumunuz olduğu gibi Cuma gecesi planlandı. Geçtiğimiz Cuma günü aynı coşku ve heyecanla Milli İrade Meydanında yıldönümü tepkisi yapıldı. Bu tepki ve meydan toplantıları devam edecek. 15 Temmuzda Darbe girişimi bu aziz milletin gösterdiği tepki ile bertaraf edildi. Dünyanın hiç bir yerinde görülmeyen halk tepkisi canlar aldı, şehitler verdi. Bu milletin ellerini değil ayaklarını öpmek lazım. Çünkü bu millet hayatını ortaya koyarak yüzlerce şehit vermiştir.

      Köprüye gelen bir bacımız her şeye rağmen vurun ben demesi kadar kahraman bir millet olamaz. Belki bizler Aksaray´da bu acıları ve Darbecilere karşı direnişi yaşamadık, ama ülke genelinde bunlar yaşandı.

       Allah´tan acemice ve ordunun tamamını ardına almadan yapılan darbe beceriksizce püskürtüldü. Allah korusun başarılı olunsa idiler ülkede kan gövdeyi götürecekti. Bunu nasıl öğrendik bir yılı geçmesine rağmen itirafçılardan bunu dinliyoruz.

       Aldıkları emir ve komuta Pensilvanyadan olduğunu darbe girişimcileri söylüyor. Adamlar PKK ile ve bazı siyasi partiler ile dirsek temasında olduklarını açık ve bariz bir şekilde hareket ettiklerini şimdi daha iyi anlıyoruz.

      Bakın yıldönümüne denk getirmek için Kılıçdaroğlu Adalet yürüyüşü başlattı. Mesele İstanbulda Gezi olaylarına benzer hadiseler çıkarmak. Ama kusura bakmasın bu millet artık uyumuyor, uyanık duruyor.

      Bu Adalet yürüyüşüne kimler destek veriyor belki resimlerini ve görüntülerini görmüşünüzdür. Aslanlar gibi DHP´li vekiller ve yandaşlarıda yollarda kol kola yürüyorlar. Evet artık uyanmamız lazım ve kimler ne yapıyor görmemiz lazım.

      Bü yürüyüşler boş yürüyüşler değil. Bakın İlker Başbuğ Paşa geçen bir kanalda açık ve alenen söylüyor ikinci darbe ihtimali olabilir diyor. Demek ki, bir yılda geçse hala bunların girişimleri bitmiş değil.

     Ülke vatandaşlarımız artık uyanmalı ki bu Adalet yürüyüşünde kimler kol kola yürüyor. Uyanık olalım ve vatanperver olalım. Şer odaklarının nasıl kol kola gelip bu yürüyüşlere destek olduklarını artık bilelim. Kılıçdaroğlu sizin ne işiniz var benim yanımda diyemiyor.

      Fetö örgütü ile mücadele öyle bir yılda falan bitmez. Hala yeniden palazlanıp toparlanmaya çalıştıkları son istihbarat tetkikinde ortaya çıkıyor. Devletin içinde görev yapan bazı kişiler hala kamufle olmuş durumdadır. Hiç bir yere üye veya kayıt yaptırmadığı için bunlar bilinmiyor. Bunlar tespit edilerek gereken yapılmalıdır.

     Hatta bazı duyumlarımıza göre bazı gizli fetöcüler Fetöcü olmayanları Fetöcü gibi gösterip onları temizledikleri söyleniyor. Dolayısı ile masum insanlarda bunların ahına yanıyor. Bu hainlere dikkat etmek lazım.

     Bazı kimselerde sevmedikleri kişileri şikayet ediyor. Şikayet sonucu gerçekten Fetöcü çıkmıyorsa şikayetçiyi araştırmak lazım. Bu bazen siyasiler arasında oluyor. Dedikodu üretmeler yaşanıyor. Hesabını kendisi göremeyenler bu şekilde görmeye çalışıyor. Tabi devlet bu tür sahtekarlara itibar etmez.

     Gelin herşeye rağmen yıl dönümünde tekrar başlayacak 15 Temmuz Darbe tepkisine hep birlikte destek verelim. Bu ülke bizim, başka yaşayacağımız bir ülkede yok. Mesele vatansa siyasi görüşümüz ne olursa olsun el ele birlik olalım. Meydanları dolduralım düşmanlar görsün. Avrupalı düşman hainler birliğimizi dirliğimizi bilsinler.

      En azından asıl bizi yıkmaya çalışan şu Avrupaya cevap verelim. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bakın şu komşu ülkeleri nasıl dağılıp perişanlığından ders alalım. Ülkemizi düşmana feda etmeyelim vallahi halimiz perişan olur.


8.07.2017 08:59:46

Erdogan Kaya

15 Temmuz yıl dönümü

15 Temmuz yıl dönümü