Dile kolay  sözün ilk defa verildiği zaman doğan çocuklar büyüdü Ana okulunu, İlk okulu bitirdi şu anda Orta okulu okuyor.

   Fakat  o tarihten itibaren her seçim öncesi tekrarlanan sözle ilgili bu günkü haberimizin konusu olan belli somut ilerlemeler kaydedilmiş olsa da maalesef bırakın hizmetin gelmesini, şu ana kadar ilk kazma dahi vurulamadı!!!

 Konuyu 13 Ekim 1920´de Aksaray´ın 59 yıl süren 1. İlçelik esaretinden kurtulması esnasında Burdur Milletvekili Soysallı İsmail Süphi  tarafından gündeme getirilmesiyle verilen ilhamla 2008´den itibaren gündeme getiren.

  O günden şu ana kadar  yılda ortalama 10 defa yazdığım haber ve köşe yazılarıyla gündemde tutmanın yanında Siyasiler, Meslek Odaları ve STK yetkilileri ile medya mensuplarına gönderdiğim telefon mesajları ve yaptığım konuşmalarla konunun ehemmiyetini anlatarak olgunlaştıran olarak tüm haber ve köşe yazılarımda daima nezaket kuralları içinde hareket ettim.

    Haberde de belirtildiği gibi Evvel Allah(C.C.) ın izni ile başta Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay,  68 Aksaray Gazeteciler cemiyeti Başkanı Ali Ragıp Südemen  ve Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celi Acar´la Aksaray Haberci İnternet Gazetesi sahibi Mustafa Avcı´nın bana yayıncı olarak verdikleri destekleriyle.

    Ardından sayıları yeterli olmasa da bazı Meslek Odaları ile STK´ların desteğiyle konu olgunlaştırılarak sürekli olarak hedefe ulaşılması yolunda ivmeler kazandırıldı..

   İşin patronu olan DDY genel Müdürlüğü haberimize konu olan açıklamasında Aksaray-Ulukışla hattı çalışmalarına başlayacağını açıklıyor.

  Bundan sonrası hem bu konunun hedefe ulaşmasında, hem de can damarımız olan E.90 karayolumuzun Ankara-Pozantı otobanından en az etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin alınması konusunda top öncelikle İlimiz Milletvekilleri Ak Parti Myk Üyesi ve Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´de.

  Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti İl başkanı Hüseyin Altınsoy ile İGM Başkanı Mehmet Tüzün´le birlikte  25. Dönem Aksaray Milletvekili ve 2004-14 arası Belediye başkanı Nevzat Palta ile 25. Dönem Aksaray milletvekili Turan Yaldır´la 2002 ?dan bu yana Aksaray´dan seçilen milletvekillerinde iktidarın tüm siyasetçileriyle atanmış ve seçilmişlerinde.

TARİHİN TEKERRÜR ETMEMESİNİN ÇARESİ MİLLETVEKİLLERİ,ATANMIŞLARLA İKTİDAR VE MUHALEFET PARTİLERİNİNDEN SEÇİLENENLERLE TÜM MESLEK ODALARI VE STK YETKİLİ VE ÜYELERİNDE!!!

   Aksaray´ın1861-1920 ve 1933-89 arasındaki toplam olarak 115 yıl süren ve bizi her yönüyle yeryüzünden silen 2 ilçelik esaretinin tekerrür etmesini  engelleyecek çalışmaların sözü verilen tarihlerde gerçekleştirilmesi için Vekillerin iktidar partisinin yanında CHP İl başkanı Ali Rıza Toprak, MHP il Başkanı Ramazan Kaşlı.

    Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Ahmet Koçaş, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Ticaret Borsası Başkanı Hamit  Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Süt Birliği Başkanı Esat Zengin ile STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş.

     Aksaray Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Yaşar Karatay ,68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen ?le Aksaray Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar´la yönetim kurulu üyeleriyle gazetecilerin tamamıyla.

    İlimiz merkez ilçesi ve ilçelerimizdeki, yurt içi ve dışındaki Aksaray´la direk ve dolaylı bağlantılı tüm seçilmişler, atanmışlarla Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle mensupları tarafından da her türlü siyasi taassup ve mevki ile makam ve diğer tüm dünya çıkarları beklentilerinden kurtularak samimiyetle  verilen sözlerin gerçekleştirilmesi için konunun ısrarlı şekilde takibinde.

    Dünyanın ahretin tarlası olduğu, ayrıca ahiretten öncede millete hesap verileceği gerçeğiyle  tüm yetki ve sorumluluğu olanlar tarafından gerekenlerin yeri ve zamanında yapılması, aksinden ise kaçınılması dileğiyle.

       Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


25.10.2017 10:01:14

Ali Genç

13 Yıllık Borç Bu Yıl Hitama Erdirilsin

13 Yıllık Borç Bu Yıl Hitama Erdirilsin