Gerçekten?´De?.´den iyi olacak.

    Olmalı.

  Çünkü olmasını sağlayacak sayısız artıları var!!!

  Olmaması için ise haklı tek mantıklı bir gerekçe yok.

  Çünkü eskilerin ve günümüzün de amiyane tabiri olan helva için gerekli malzeme var.

  Yani Un´un, Şeker´in ve Suyun en alasına sahibiz.

  Bu 1. kalitedeki malzemeyle en iyi helvayı yapacak kadar tecrübeli usta ve ustalarımızda var.

  O zaman? ?´Nın?´Dan? iyi olmaması için bir haklı gerekçe olmadığına göre mutlaka??´İ?´dan? daha iyi olmalı.

   ??´Dan ?iyi olacak olan ve olması gereken şey içinde bulunduğumuz zaman dilimi yani ?2016 yılıdır.?

       2016 MUTLAKA AKSARAY İÇİN 2015´DEN HER YÖNÜYLE DAHA İYİ OLMALI!!!

      Neden 2016 yılı 2015´den iyi olmalı?!!!

      1.cisi 2015´in ilk 5 ayı ve daha sonraki 6 ayıda 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleriyle geçtiğinden,1 Haziran Seçimlerinden sonra partilerin anlaşamaması nedeniyle kurulamayan hükümeti oluşturma çabalarıyla geçtiğinden ülkemizle birlikte Aksaray içinde kayıp yıldır!

      2.si 2015´deki görevi ülkemizi kazasız belasız sandığa götürmek olan Seçim Hükümetindeki kısa bir dönemi saymaz isek şimdiki gibi uzun süreli seçilen Bakanlık üstü bir göreve gelen Grup Başkan vekili olan 1 milletvekilimiz,1 Bakan yardımcımız, artı 2 Milletvekilimiz ve 2´de Bakanlık müsteşarımız yoktu.

     Ayrıca bu seneden başlanarak ülkemizde 4 yıla yakın bir zamanda istikrarı duraksatacak Mahalli ve Genel seçimlerde yok.

 HİZMET KUŞ OLSA BİLE 1 GRUP BAŞKAN VEKİLİNİN,1 BAKAN YARDIMCISININ, ARTI 2 MİLLETVEKİLİYLE  2 MÜSTEŞARIN %75 OYU ALDIRAN BELEDİYE VE İL BAŞKANIN ELİNDEN ASLA VE KATA KAÇAMAZ!!!

    2016 yılının Aksaray için 2015´den her yönüyle iyi olması için beklide bir daha elimize nice,nice çeyrek yüzyılda geçmeyecek olan Ak Parti Grup Başkan vekili ve hem de 7 Haziran´da bu makama gelenler içinde yerini tek koruyanı olduğundan Grubun ve Meclisin  kıdemlisi Milletvekilimiz İlknur İnceöz.

    2002 Kasım´ı ile 1 Haziran 2015 tarihi arasındaki Milletvekilimiz, Seçim hükümetinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun yeni hükümette Bakan yardımcısı.

    Seçim Hükümetinin İç İşleri Bakanı Selami Altınok Valimiz ve yine aynı hükümetin Gümrük ve Ticaret Bakan Cenap Aşçı kendi Bakanlıklarının Müsteşarlığına getirildiler.

    Ayrıca Vali Cengiz Aydoğan ve Doçent Doktor Mustafa Serdengeçti´de milletvekilimiz olarak meclisteler.

   Aksaray´da ise 1 Kasım Seçimlerinde Ak Partiye verilen destekle Türkiye genelinde ilk 5´e girilmesiyle alınan 3-0´ın kahramanları Belediye Başkanı Yazgı ve  İl başkanı Karatay´ın Genel merkezdeki yüksek puanlarının  toplamıyla kısa seçim hükümeti dışında Aksaray Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca Mecliste,Bakanlıklarda ve  Mahallinde top yekun olarak Cumhuriyet tarihimizde şimdiye kadar hiçbir zaman bu kadar güçlü olamadı!!!

ANKARA VE AKSARAYDAKİ BÖYLE GÜÇLÜ KADROYA RAĞMEN İSTENEN HİZMETLER ZAMANINDA GELMEZ İSE BUNA KARGALAR BİLE GÜLER VE BU BAŞARISIZLIĞI TARİHTE, MİLLETTE UNUTMAZ!!!

    Bu güçle istikbalimiz olan hizmetlerin alınmasında özelde 2016´nın 2015´den ve 2016-19 arasının ise 2007-15 arasından daha başarısız olması mümkün mü?!!!

     Hizmet kuş olsa bu kadronun ellerden kaçabilir mi?!!!

    Başarısız olma ihtimali yok.

   Fakat olursa buna kargalar bile güleceği gibi bu başarısızlığı  tarihte millete asla unutmaz!!!

ARTININ ARTISI İSE İKTİDARI ÇALIŞTIRACAK MUHALEFET´E YENİ KAN GELMESİDİR!!!

  Salı günü İnternetteki ve Çarşamba günü ise gazetedeki (-) Parantez İçi köşemde de belirttiğim gibi genel politika yerine mahalli politikaya ağırlık verecek ve laf olsun diye eleştiri yapma yerine yapılanları taktir edecek,yapılmayanları ise lüzumu lisanla tektir edecek bilgi birikiminin yanında evrensel standartlardaki bir solcu olan Avukat Ali Rıza  Toprak´ın ana muhalefet CHP il başkanlığına seçilmesi başarı için artının artısı bir şans.

    Tanıdığım günden bu yana daima Hakkın ve haklının yanında olan, nasip olursa ileride yazacağım müstakil yazı ile de kendisinin artılarıyla ilgili olarak kamuoyuna bilgi vereceğim Ali Rıza Bey yapılanları taktir ederek yeni hizmetleri motive edeceğinden ve verilen sözlerin takipçisi olacağından istikbalimiz olan hizmetlerin başarılmasında iktidarı çalıştıracak taze bir kandır!!!

   Bu güzel artı,artıların ilgili ve yetkililer tarafından en iyi şekilde zamanında ve yerinde değerlendirilerek hakkımız olan hizmetleri zaman geçirilmeden almaları dileğiyle.

Cuma´nız Mübarek Olsun.

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


7.01.2016 22:57:20

Ali Genç

?´Dan İyi Olacak!

?´Dan İyi Olacak!