Dünya şaşkın!

   Özellikle kendilerini dünyadan büyük görenler şaşkın.

   Bunların içinden en  çokta  kendilerini yer yüzünün efendileri,geriye kalan milyarları ise kendilerine hizmet etmekle görevli köle gören Yahudi zihniyetliler şaşkın.

     Şaşkınlıklarının 1. sebebi 19. Yüzyılda ?Hasta Adam? ilan edip 3 Kıta 4 iklimden Anadolu´ya hapsettiklerinin liderleri Erdoğan´ın rehberliğinde engellenemez maddi ve manevi başarılarıyken, şaşkınlıklarının tuzu biberi ise 15 Temmuz gecesi milletimizin yardanda, serden de geçerek ortaya koydukları kahramanlığıdır.

   Bu muhteşem kahramanlık karşısında küçük dillerini yuttular!

  Bu şaşkınlığın sebebi yıllardır beslediklerinin emin oldukları alçakça kalkışması karşısında  Milletimizin baş komutanlarının çağrısıyla top yekun olarak sokaklara ,meydanlara dökülüp tankların paletlerinin altına yatması,üstüne çıkması ve silah namlularına göğüslerini cesurca siper etmemizdir.

   Bununla uğradıkları sukutu hayalin başarısızlığının histerisiyle  ne yapacaklarını,ne söyleyeceklerini de bilemiyorlar!

 7 AĞUSTOS´DA 15 TEMMUZ GİBİ MİLLETİMİZİN İNSANLIK TARİHİNE BİRLİK VE ZAFER HEDİYESİDİR!

   15 Temmuz gecesi geleceğimizi yok etmek için üst akıldan aldıkları emirle gerçekleştirilmeye çalışılan alçakça kalkışmaya karşı milletimizi göreve çağıran Başkomutan Erdoğan´ın milletiyle durdurduğu hayasız akının şokunu üstlerinden atamayanlar 7 Ağustos Pazar günü ise yeni bir şokla tam anlamıyla akıllarının durmasına sebep olan yeni bir şoka girdiler!!!

  DÜNYADA NÜFUSUNUN YARISI AYNI ANDA MİTİNGE KATILAN 2. BİR MİLLET YOK!!!

   Adamlar nasıl şoka girmesin ki bu gece yüksek ihtimal ile 27.onurlu nöbetiyle hitama erecek olan milletimizin dünyaya  canını vereceğini,amma hürriyetini ve  demokrasisini kimseye veremeyeceğini  en gür şekilde orta koyduğu Demokrasi nöbetlerinin Pazar günü 24. sünün yapıldığı İstanbul Yeni Kapıdaki ?Demokrasi ve Şehitler Mitingi?  ve aynı anda  81 Vilayetimizin merkez ilçeleri ile bir çok ilçelerinin meydanlarını hınca hınç dolduran on milyonlar tarafından gerçekleştirilen başarı onların maneviyattan yoksun akıllarının,izanlarının kesinlikle alamayacağı bir şey!!!

   15 Temmuz Kalkışmasını Evvel Allah(C.C.) ın izni ile kuzeylisinden güneylisine batılısından doğulusuna kadarki 79 Milyonluk milletiyle engelleyen Cumhurbaşkanının çağrısına Dünya tarihinde ilk defa Meclis başkanı,Başbakan,eski Cumhurbaşkanı, muhalefet partilerinin genel başkanları, bakanlar ve dünyanın  onlarca ülkesinin nüfusundan fazla olan 5 Milyon kişi yer yüzünde insanlık tarihinde ilk defa bir araya geliyor.

   Bununla da yetinilmiyor!

   Ülkenin tüm vilayetleri ve ilçelerinin genelinde aynı anda yapılan mitinglere katılanların sayısı aynı olmasa da nicelik ve nitelik yönünden İstanbul´dakinden farksız!

   DÜNYADA NÜFUSUNUN YARISI AYNI ANDA MİTİNG YAPAN TÜRKİYE´DEN BAŞKA 2. BİR ÜLKE YOK!!!

    Polis kayıtlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısıyla milletimizin iç ve dış düşmanlarını mahcup!,sevenlerimizi ise sevince gark eden İstanbul Yenikapı´daki mitinge 5 Milyon kişi.

      Türkiye genelindeki 81 Milyon ilimizin merkezi ile ilçelerinde en az 15 milyon kişi.

       Başta Pensilvanya ve Vaşington olmak Amerika,Avrupa ve diğer kıtalardaki gurbetçilerimiz ile bizimle gönül bağı olanlar tarafından dünya genelinde ise milyonlarca kişi aynı anda bulundukları yerlerde yapılan mitinglere katılarak bizim yanımızda,düşmanlarımızın karşısında oldular.

    Türkiye nüfusunun 70 ve üstü nüfusunu oluşturan 3 milyon,0 yaş ve10 yaşını oluşturan 15 milyon kişiye hastalar,askerler ve gurbetçilerle birlikte 5 milyon ilave edildiğinde 23 milyon eden sayının üstüne çok istemelerine rağmen çeşitli maddi ve manevi engeller nedeniyle katılamayanlarda ilave edilirse nüfusumuzun geriye kalanın yarısı bu onurlu duruşun sergilendiği mitinglerde yer aldı.

    15 Temmuz´dan Çarşamba gecesinin 0.2.30´unda onurumla tutup geldiğim nöbetleri 81 ilimizin merkez ilçesi ile büyük ilçelerinde tutanların sayısı toplandığında ise bu rakam nüfusumuzun yarısının çok  üstüdedir.

    Bu birlik ve dirliğimizin kıyamete kadar gelişerek devam ettirilerek şehitlerimizin ruhlarının şad edilmesi, gazilerimizin ise şifalarına kavuşmaları için herkesin kendilerini dualarında eksik etmemesi dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

  


10.08.2016 08:00:43

Ali Genç

Yok Böyle Şey!

Yok Böyle Şey!