Akla ziyan ?İnkar? ve ?Yok Sayma? nın  balık hafızadan mı?!

   Yoksa akla ziyan taassuptan mı olduğuna bir türlü akıl erdiremiyorum!

    Karşılaştığım eleştiri yapanlar ?2002´den bu yana verilen destekle kıyaslandığında verilen hizmetleri yeterli bulmasalar kendilerine katılıp ?Eyvallah? diyeceğim.!

   Fakat kafasını kuma gömerek ?Ben onları görmediğime göre onlarda beni görmezler? diyen Deve kuşu gibi misali  gözleri olup görmeyen,kulakları olup duymayanların akla ziyan bilgisizlikleri ve  siyasi taassuplarıyla görmeyenler başkalarının da kendileri gibi gelen hizmetleri görmediklerini sanıyorlar!!!

 Bununla da kalmayarak yine akla ziyan bir şekilde kendi uydurdukları yalanlarına başkalarını da  kendileri gibi gözleri olmasına rağmen görmediklerini,kulakları olmasına rağmen duymadıklarını sanarak inatla  kamuoyunu da inandırmak istiyorlar!

?MİLLETVEKİLLERİ AKSARAY´A HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR(!)?

 Gözleri olup ta görmeyen,kulakları olup ta duymayanlarla karışlaştıklarımdan orta başlığa aldığım siyasi taassuplarıyla gözlerine mil şekilmiş gibi görmeyen inkarcılara yüz yüze ve Sosyal medya üzerinden verdiğim cevaplardan artık gına geldi!!!

VEKİLLER BİR İŞ YAPMIYORDA BUNLARI SİZMİ GERÇEKLEŞTİRİYORSUNUZ?!!!

   Sırf laf olsun diye konuşan bu herkesi de kendileri gibi ahmak görenlere verilecek çok cevabım var amma! 2002-16 arasında ilimizde gerçekleştirilenleri maddeler halinde bile yazsam onlarca sayfa tutacağından bu yazımda kendilerine hızla devam eden bir hizmeti ve son bir haftada kamuoyuna akseden hayat standardımızı yükselten 2 hizmet ile çalışmaları hızla devam eden hizmete açıldığında hayat standardımızı daha da yükseltecek olan 2 hizmeti paylaşmakla yetineceğim;

HER ODASI TEK YATAKLI VE 4 YILDIZLI OTEL KONFORUNDAKİ 400+200YATAKLI SON TEKNOLOJİYLE DONATILACAK OLAN ARAŞTIRMA HASTANESİ HİZMETİ VERECEK YATIRIM BİTMEK ÜZERE!

   Her hasta ve rekatçısı için özel odalardan oluşan 4 yıldızlı otel konforundaki son tıbbi aletlerle donatılacak her türlü teşhisle birlikte akla gelen tüm ameliyatların yapılmasıyla Aksaray´dan diğer şehirlere sevkleri tamamen bitirecek olan ve bölgemizdeki tüm kazalarda yaralananlara da en kısa zamanda müdahale edilmesine imkan verecek olan 400+200 Yataklı Aksaray a Araştırma hastanesi hizmeti verecek olan modern şehir hastanesi bitmek üzere.

 ANJİYO SERVİSİNİN ARDINDAN AÇIK KALP AMELİYATLARI VE KALP PİLİ AMELİYATLARIDA YAPILIYOR

     Daha önce Ankara,Konya ve Kayseri gibi illerin resmi ve özel hastaneleri ile Tıp Fakültelerinde yaptırılabilinen kalp hastalarının Anjiyo olmaları gerekenlerin bu tedavilerinin ilimizde gerçekleştirilmesiyle yapılan sevkini durduran Anjiyografi merkezi.

      Medya organlarında Başhekim Dr. Cengiz Kılıçaslan tarafından yapılan açıklamalarla verilen haberlerde belirtildiği gibi geçen haftadan itibaren gerçekleştirilen başarılı Açık Kalp ameliyatlarının ilimiz Devlet hastanesinde gerçekleştirilmesi,kalp pilide dahil daha önce çevre illerde gerçekleştirilenlerin ayağımızda başarılmasıyla bu sıkıntıların giderilmesi!

   OSB´DE ÇALIŞAN SAYISI 10 BİNİ GEÇTİ 4 YILDA İSE 20 BİNİ GEÇECEK!

   Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki 10.000´den fazla kişinin iş bulmasını sağlayan başarıyı ve devam eden yatırımlarla Bakanlık tarafından onaylanan 3. OSB´de yapılacak yatırımlarla 4 yılda  çalışacak sayısını 20.000´in üstüne çıkartacak yatırımlar.

 İSTİKBALİMİZİN OLMAZSA OLMAZI AKSARAY-ULUKIŞLA TREN HATTI ETÜT PROJESİ ŞUBAT´TA BİTİYOR

   İstikbalimizin olmazsa olmazı olan sanayi üretimimizde kullanacağımız hammaddeleri temin edeceğimiz limanlarla, diğer ham madde merkezlerine ulaşmamızı ve üretilenleri de aynı şekilde en yakın liman üstünden sevk etmemizi sağlayacak olan 250Km yolcu,ve 80 km yük taşıma hızına elverişli olan Aksaray-Ulukışla tren hattının %80´ni tamamlanan Etüt proje Şubat ayında tamamlanacak.

    Milletvekilleri İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile Ak Parti il başkanı Abdulkadir Karatay ?ın istikrarlı çabalarıyla değil de durup dururken kendiliğinden mi  yoksa de sizin tarafınızdan mı gerçekleştiriliyor(!)?!!!

     Siyasi taassupla yapılan kamuoyunu da kendileri gibi kör ve sağır görme akla ziyan inandırıcı olmayan bu inkar zihniyetinin terk edilmesini!

     Vekiller ile tüm atanmış ve seçilmişlerimiz tarafından da Aksaraylı hemşerilerimiz tarafından 2002 genel seçimlerinden bu yana yapılan tüm seçimlerde Ak Partiye daima Türkiye ortalamasının %15 üstünde sağlanan destekle kıyaslandığında yetersiz olan hizmetlerin bu oranı hak edecek seviyeye en kısa zamanda çıkartılmasını sağlamaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


8.12.2016 08:21:50

Ali Genç

?Yeterli değil? deseler ?eyvallah!?

?Yeterli değil? deseler ?eyvallah!?