Bilinen dünya tarihinin yanlış olduğu bulunan çok somut kanıtlarla anlaşılsa!!!

        Tüm tarih kitapları sil baştan yeniden yazılır mıydı/yazılmaz mıydı?!!!

       Bunun gerçekleşmesi için İnsanlık tarihinin yanlış olduğunun sayısız bin yıllar öncesi graniti kayalarının üstünde oluşan izler su götürmez şekilde net bir şekilde tespit edilse. 

       Bu kanıtlar Karbon testine tabi tutularak keşfedilen buluntunun İlk İnsanların yaşadığı bilimsel olarak kanıtlanan tarihten çok,çok gerilere gidilse Tarih yeniden yazılmaz mıydı?

         Brezilya´nın Amazon Ormanlarında veya Afrika´nın balta girmemiş ormanlarında.

        Himalaya dağlarının zirvesinde veya Avustralya ile Kutupta 85 milyon yaşındaki Granit kayalarının üstünde bir çok ayak izi bulunsa?!!!

        Bu olay önce tüm milletler arası TV kanallarında? Flaş,Flaş!!!? haber olarak verilmez miydi?!!!

        Elbette ki verilirdi!!!

        Bu buluntular Aksaray´da olsa!!!

        Hatta bu ayak izlerine ilave olarak çok yakınında birde bir çok Dinozor ayak izi de bulunsa aynı etkinin daha da fazlası,hatta misli misline bir etkisi olmaz mıydı?!!!

           Elbette ki olurdu!!!

           Olurdu olmasına da önce bunları ilimizin yetkilileri gidip görseler!!!

           Başta karbon testi olmak üzere bu izlerin yaşını belirlemek için yapılması gereken tüm testlerin yapılması için konunun uzmanlarını olay yerine götürüp inceleme yaptırsalar.

          Çıkan raporları hazırlayanlarla birlikte olay yerine önce ilimizde yayın yapan medya organlarıyla milli ve milletler arası medya organlarının mensupları götürülerek kendilerine açıklamalar yapılıp görüntü almaları sağlansa.

       Konu mahalli gazetelerimizde,bu gazetelerimizin internet sayfalarında.

        Uydu üstünden yayın yapan mahalli TV kanallarımızda ve yine internet üstünden her yerden dinlenen mahalli radyolarımızda haber yapılsa.

         Milli ve milletler arası medya organlarının ilimizdeki temsilcileri tarafından ise bağlı oldukları yayınlarda bu haber yapılmış olsa dünyanın ilgisini çekmez miydi?!!!

         Daha sonra BBC´den CNN´e ve El Cezireye kadar Dünyanın önemli TV kanalları ve Ajansları konuyu flaş haber yapmazlar mıydı?

          Yapılan bu haberlerin etkisiyle yer yüzünden önce yüz binlerce bilim adamı,ardından ise Dünyanın her yerinden milyonlarca Turist  bu izleri görmek için Aksaray´a akın etmez miydi?!!!  

          Bu insan ayakları ve yakınlarındaki Dinozor ayak izleri neredemi?

          Bunlar ilimizin çok yüksek sarp ve ulaşılamayacak bir yerinde değil.

          Granit Kayalardaki ayak izleri Aksaray merkez ilçeye bağlı Yanyurt köyünün sırtını dayadığı tepenin zirvesindeki Küçük Kartal kayasının üstünde.

        İl defa vilayetliğimizin 20 yıl dönümünde yayınladığımız özel sayıda kamu oyuyla paylaştığımı Dinozor ayak izleri ise bu kayanın eteğinde.!!!

          İlgili ve yetkililer özelliklede medya mensupları tarafından gerekenlerin zaman geçirilmeden yapılması ve bu değer biçilemeyecek hazinemizin Yanyurt´un,bölgenin,ilimizin ve ülkemizin  turizmine kazandırılması dileğiyle.

           Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

    

 

 


25.02.2016 06:56:05

Ali Genç

Tarih sil baştan yazılır mı, yazılmaz mı?

Tarih sil baştan yazılır mı, yazılmaz mı?