Cuma günü yazdığım köşemin başlığı??´DAN İYİ OLACAK!?´dı.

       Bu yazımı okuyanların hatırlayacakları gibi belli bir girizgâhtan sonra asıl konuya geçmiş.

       Burada? ?? diye belirttiğimin geçen sene, yani 2015 yılı olduğunu!!!

       İlk ayının 2. Haftasına başladığımız 2016 yılının ise hakkımız olan hizmetlerin alınması yönünden kendisinden önceki yıl olan 2015´den daha iyi olacağını belirttikten sonra bunun sırrını açıklamıştım.

     Bu yazımı okumayanlar konunun bütünlüğü için isterlerse Cuma günkü Aksaray Yenigün gazetemizi veya o günkü Aksaray Haberci sitesinde de yayınlananı okuyabilecekleri için o gün söylediklerimi yeniden yazarak yerimizi daraltmayacağım.

 İKİ TOPLANTIDA DUYDUKLARIM YAZDIKLARIMI DESTEKLİYOR!!!

  2016 yılının geçen seneden daha iyi olacağını belirttiğim yazımın yayınlanmasının ertesi günü ve takip eden günde yani 9 Ocak Cumartesi ve 10 Ocak Pazar günlerinde?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ?münasebetiyle yapılan davetlere icabet ederek katıldığım 2 toplantıda sohbet esnasındaki söylenenlerden.

    Davet sahipleri tarafından yapılan açıklamalarda belirtilenlerle sorulan sorulara verilen cevaplardaki bilgiler Cuma günü belirttiklerimi destekledi.

 HALUK VE ABDULKADİR BAŞKANLAR´IN MÜJDELERİ SÖYLEDİKLERİMİ TEYİT ETTİ

  Cumartesi sabahı bir gün önceden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü için meslektaşlarımızı davet eden Ak Parti Aksaray il başkanı Eczacı Abdulkadir Karatay´ın misafiriydik.

    Bazı başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda ilimizde başlanan hizmetlerin durumu ile  bu yıl içinde başlanılıp önümüzdeki birkaç yıl içinde bitirileceklerle hakkında verdiği bilgiler Cuma günkü yazımda dile getirdiklerimle nüans farkıyla da olsa aynıydı.

   Söylenenler 2 Tren hattımız,Şehir hastanesi,Tıp Fakültesi ve Hava limanı başta olmak üzere ilimiz ekonomisinin dayandığı Tarım,Hayvancılık,Turizm ve Sanayiye yapılanlarla yapılacaklar,Aksaray´ın Lojistik merkezi olması için  yapılan çalışmalar ve Aksaray-Kırşehir Duble yolu konuları başta olmak üzere istikbalimiz olan diğer yatırımlarla ilgili yapılanlar ve yapılacaklardı.

    Pazar akşamı ise aynı maksatla Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın misafiriydik.

    Burada başkanın davetin açılış konuşmasında,daha sonra sorulan sorulara verdiği cevapta verilen bilgilerde İçme Suyu,Tanıtım,Eski Terminal yerine yapılacaklarla Toprak Mahsulleri Ofisi yeri başta olmak üzere daha yüksek standartta yaşanacak şehir için gerçekleştirilecek olanların yakın,orta ve uzak vadedeki zamanlarını belirtti.

     Bu iki toplantıdaki açıklamaları yapanların verdiği bilgiler ve bunların açıklanması esnasındaki samimiyetten içinde bulunduğumuz 2016´nın ve bundan sonraki yıllarımızın özelde 2015´den,genelde ise 2007-2015 arasından hizmet yönüyle daha iyi olacağı kanaatine vardım.

     40 yıllık tecrübelerimle Aksaray´ımızın mutlu geleceğini şekillendirecek hizmetler konusunda  oluşan kanaatin boşa çıkmaması için başta açıklamaları yapan başkanlar olmak üzere davetlerde hazır bulunan meslektaşlarımız ve konunun muhatabı olan  muhalefet partileriyle,Meslek Odaları ve STK´lar tarafından da  aralıksız olarak konuların takipçisi olunması dileğiyle.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


12.01.2016 09:56:36

Ali Genç

İyi Olacak

İyi Olacak