Bu yazıyı kim neye inanıyor ve saygı gösteriyorsa onun hatırına okusun!

     Okuduğunu  taassuplarıyla, aklın önüne geçen duygularıyla değil aklıyla,fikriyle genel ahlak kurallarının ve sağ duyusunun süzgecinden geçirsin!!!

    * Hastaları, doğum yapan lohusa kadınları, doğurduğu bebeklerini hatta ölüleri bile tedavi parasını alıncaya veya bunun karşılığında senet alıncaya kadar rehin alanları, doktorların bıçak parası almadan ameliyata girmemesine sebep olanlarımı?

   * Akla gelen,gelmeyen bu insanlık ve çağ dışı tüm olumsuzluklardan vatandaşlarını kurtararak medeni ülkelerdeki gibi 1. Sınıf sağlık hizmetini ülkenin her yerinde sağlayanlarımı?

   *Trafik kazaları veya diğer yaralamalar ile ağır hastalıklarda başkaca şehirlere sevk edilenlerden ambulansın mazot parası,şoför parası isteyip veremeyenlerin isteklerini  karşılamayarak hastaları ölüme terk edenlere mi?

  * İstendiği anda istenilen yere istenilen Ambulansı hasta sahibinden tek kuruş talep etmeden gönderen,gereğinde uçak veya helikopter Ambulansları da hastaların  ve yakınlarının hizmetine veren,bakıma muhtaç hastalara evde Bakım Hizmetini,yaşlı ve  bakıma muhtaç olanlara bakım ücreti verenlere mi?

   * Ardına takılan bir Otobüs, Kamyon veya TIR´la  onlarca kilometre yolun 2. Vitesle gidilmesine ve bu sadece iki şeritli yollarda her sene meydana gelen yüz binlerce trafik kazasında on binlerce canımızın ve milyarlarca malımızın telef olmasına, milyarlarca liralık yakıtın yollarda israf edilmesine sebep olanlara mı?

  * Bu olumsuzluklardan ülkemizi kurtarmak için Türkiye geneline 18000 Km duble yollarla örerek can ve mal kaybını milimize edenlere mi?

   * Halkının %99.5 Müslüman olmasına rağmen dinimizin kutsal kitabı Kuranı kerimin 15 yaşından önce okunmasını yasaklayan,yine dinimizin emri olan başörtüsünü reşit olmuş üniversiteli kızlarında takmasını yasaklayanlara mı?

     Bunların ikna odalarında zorla başlarını açtıranlara mı,bunları milletvekili yapanlara mı?

  * Kendi ülkemizde kendi insanlarımızı parya gören bu anti dini,anti insani,anti ahlaki,aynı zamanda anti hukuki tüm yasakları Üniversitelerden,tüm resmi kurum ve kuruluşlardan,okullardan kaldıran.

     Kendi evlatlarımızdan isteyenlerin kendi kitabımız Kuranı kerimi,Peygamberimizin hayatını ve Mübarek sözleri olan Hadisi şerifleri serbestçe okumasını,hatta isteyenin Arapçada öğrenmesini serbest edenlere mi?

    * Her yıl okulların açılışında velileri kendi paralarıyla kitap aramaktan bitap düşüren, birini bulsa diğerini bulamama stresine sokan çağ dışı kepazeliğe sebep olanlara mı?

* Yoksa okullar açılmadan öğrencilerin masalarında kitapları hazır edenlere mi?

    *Evini geçindirebilmek için okul saatleri dışında limon satan,öğrencilerini gördüğünde köşe  bucak kaçmayı öğretmenine layık görenlere mi?

 * Yoksa aldığı maşıyla ev ve araba alma imkanını öğretmenine sunanlara mı?

  Allah(C.C.)´ın ne Cenneti,ne de Cehennemi gereksiz yere yaratmadığı gerçeğiyle artı ve eksilerin aklın süzgecinden geçirilerek gereğinin yapılması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


26.10.2015 12:12:48

Ali Genç

Hangisi?

Hangisi?