Bayram münasebetiyle Feto terör örgütü ile ilgili yazlılara ara vermiştim. Nedeni ise örgüt kirli siyasetçilere de malzeme olunca biraz olsun dinleme gereği duydum. Hizmet ve sevgisini halka sunamayanlar, Feto terör örgütünden medet umarak temiz siyasetçileri nasıl alt ederim derdine düşerek kendilerine gelecekte güçlü rakip gördüklerinin Feto terör örgütü ile özdeşleştirerek bertaraf etmeyi denediler ama zararı kendileri gördü ve görmeye de devam edecekler. Devletin üst kademesi sanki boş duruyor ve hiçbir şeyden haberi yok.

      Ülkede Feto mağduru oynanırken, bizimkiler kimi yeriz fetocü diye palazlanmaya devam etsinler. Ben bu konuda bir araştırma yaptım, birçok ilde bizdeki gibi kendi partisinin seçilmiş Belediye Başkanlarına saldırıyorlar. Ak Parti Genel Merkezi bu konuya sessiz değil izleyip takip etmeye devam ediyor.

      Genel Merkez her şeyden haberdar ve kimlerin kendi partililerine çamur attığının farkında. İllerde kendi seçilmişlerine çamur atanlar kısa zamanda çamur üzerlerinde kalacağını kısa süre sonra anlayacaklar.

      Yaptığım araştırmada birçok ilde bizim ilimize benzer kendi Belediye Başkanlarına fetocü iftirası atanları Genel Merkez tespite çalışıyor. Şimdiden gelecek seçimleri düşünerek hesap yapan bazı partililer kendi seçilmişlerine bizde olduğu gibi algı oluşturmuşlar. Ben zannediyordum ki bu algı sadece bizim ilimizde yapılıyor.

      Ülke çok büyük bir badireden geçiyor ve hainler kendilerini haklı çıkarmaya çalışırken Feto terörünü kendi partilileri ile özdeşleştirenler partili değil menfaatçilerdir. Bundan dolayıdır ki kısa süre sonra bu kirli siyasetçiler partiden temizlenecekler.

        Saman altından su yürüterek farklı kadın isimleri ile sayfa açan alçaklar kime nasıl vururum sevdası içindeler. Ama bir gerçeği göremiyorlar oda genel merkez. Genel merkez bunları mercek altına almış durumdadır.

      Bizdeki gibi aynı algı ve farklı kadın isimleri ile başka illerde de sayfalar açılarak Belediye Başkanı ve bazı Milletvekillerine vurmaya devam ediyorlar. Saman altından su geçirmeye çalışan ahmaklar bunu kimse bilmiyor zannediyorlar.

       Kadın kılığı ile sayfa açıp vur kaç taktiği yapmak erkeklik değil. Varsa elinde bir belge delil koy ortaya herkes görsün bilsin. Çamur at izi kalsın babından yapılan iftiraları artık halkımızda anladı bunlara itibar bile etmiyor.

       Bunların bazılarını kendisini saklamış fetocülerde yapıyor. Çünkü bu sanal alemi en iyi kullananlar bunlardır. Diğer bir husus ise kendilerini unutturmak için başkalarını nasıl birbirlerine düşürürüz hainliği yatıyor.

      Son günlerde birde mağdur furyası başladı, şu da mağdur buda mağdur gibilerinden. Elbette mağdur olanlar vardır, araştırmalar sonunda bunlar ortaya çıkacaktır. Ama boylu boyunca içine batmış olanları unutmamak lazım.

      Hele hiç bilmediğiniz kendilerini gizleyen bazı elemanlar hala meydanlarda. Bunlar ortaya çıkanlar, çıkmamış kendilerini gizleyerek saklananlarda var.

      17 Aralıktan sonra hala bunların faaliyet ve içlerinde çalışıp şu anda ben Feto karşıtıyım diyenler var. Bunların araştırılması tahmin ediyorum devam ediyor. Bu süreç bir 3 ay daha uzayarak temizlik devam edecektir.

       Bunların içeriye girmiş akil insanları konuşmamakta direttiklerini de biliyorum. Hatta hedef şaşırtmak için bu işe bulaşmamış insanları dahil etmeye çalışıyorlar. Bizimle beraber onlarda yansın diye suçsuz insanları yakmaya çalışıyorlar.

      Bu terör örgütü en ufak detaylarına kadar temizlenmezse bir gün mantar gibi tekrar bitecekler. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi inlerine kadar temizlenmesi gerekmektedir.

      Bu arada insanlarda kime kızıyorsa ona fetocü iftirası atarak insanları zan altında koymasınlar. Ellerinde gerçek belge ve bilgi varsa insanları ihbar etsin vebale girmesin.


22.09.2016 07:54:00

Erdogan Kaya

FETÖ kirli siyasetin içine girdi

FETÖ kirli siyasetin içine girdi