Akla ziyan bir uygulamayla milletimizin inancına, inancından gelen kültürüne karşı olan.

 Sadece karşı olmakla da kalmayarak Müslümanların dinimizden gelen inancına ve inandığı gibi yaşamak dinin emrettiği kıyafetleri giymeye ve emredilen ibadetleri yapmak isteyenlere karşı düşmanlık yapana.

   Bu düşmanlığını mal bulmuş mağribi gibi dindarlara karşı topyekun saldırıların yapıldığı 28 Şubat döneminde kullanarak dindarların mağduriyetinin katmerleşmesine sebep olanlara gösterilen itibarı anlayamıyorum!!!

   Hem de bu itibarı din düşmanları değil dindar olduklarını iddia edenler tarafından yapılmasını ise hiç mi hiç anlayamıyorum!!!

   Yüce dinimiz İslam´a ve değerlerine ve bu değerleri benimseyip uygulayanlara karşı duruşunu kendi medya organındaki yayınıyla gerçekleştiren.

   Bununla da yetinmeyerek daha etkili olacak medya organlarına bu yayını  aktaranın ulaştırdıkları yayın organında ise yapılan haberde ilimizin din düşmanları tarafından aşağılanmasına vesile olması sağlandı.

           ANAYASAL SUÇ İŞLENDİ!!!

   Bu yayınlar nedeniyle hem kişilerin doğuştan gelen inama ve inandıkları gibi yaşamaları engellenirken aynı zamanda da fiille işlenen yürürlükteki Anayasamızın Din ve vicdan hürriyetini düzenleyen maddesi çiğnedi.

    Anayasanın Din ve Vicdan hürriyetini düzenleyen 24. Maddesinde? Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir!!!

    Kimse,ibadete,dini ayin ve törenlere katılmaya,dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz!!!;dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz!!!?  maddesi alenen ihlal edildi.

 

  İşlenen Anayasal suçla Aksaray genelinde yıllarca insanların bir araya gelerek Allah(C.C.) ın güzel isimlerini zikretmelerinin engellenmesine sebep olundu.

    Daha etkili Medya organına gönderilenin RP´nin kapatılmasında en büyük delil sayılması sağlandı.

   Bu menfiliklere sebep olana gösterilen hürmetin dini,milli ve ahlaki hiç mi hiçbir açıklaması yok!!!

    Milletimizin değerlerini aşağılayanın işlediği suçlardan hak ettiği cezayı alması gerekirken bu 28 Şubat´çılara elinde olan tüm imkanlarla destek olanın bırakın cezalandırılmasını birde el bebek gül bebek himaye ediliyor, yediriliyor, içiriliyor ve semizleştiriliyor.

   Yapanlar ise 28 Şubatın mağdurlarının sağladığı makamlarda oturanlar!!!

   Bunlara tek diyeceğim ?Bu din düşmanını besleyin beyler besleyin!!!

  Hatta çatlayıncaya kadar,patlayıncaya kadar besleyin!!!

   Nasılsa ilk fırsatta sizinde kuyunuzu eşecek.

   Eştiği kuyunun parasını nasılsa ona kallavi şekilde peşin,peşin ödüyorsunuz.

  28 Şubat mağdurlarının at´larının terkisine binerek bu mağdurların oluşturdukları makamlarda oturanların akla ziyan destekle din düşmanlarını beslemekten vaz geçerek tövbe edip hatalarını telafi etmeleri dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.


28.02.2016 07:04:10

Ali Genç

Çatlayıncaya, patlayıncaya kadar besleyin

Çatlayıncaya, patlayıncaya kadar besleyin