Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´dan, Tarihi Görev Bekleniyor.  Beklenen Görev, Çalışmak İsteyenleri Çalıştırmak

              Bundan önce ki yazımız da, AK parti eski milletvekilleri, il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi başkanları, il genel meclis üyeleri, nin istisnalar ve ölenler hariç İLBAŞKANLIĞI tarafından arandığını yazmıştık. Tabi ki bu arama seçim çalışmaları için, arayanın arananla buluşması içindi.

                Yazımızın ve şahsımızın lehinde ve aleyhinde tepkiler geldi. Lehimizde ve aleyhimizde olan yazı, laf, söz ve mesajları şimdilik kayda alalım bir yerlerde dursun.

                  Bizi yazımızdan dolayı sertçe eleştirenlere tek sözüm Allah aşkına evinizin içini bal gibi biliyorsunuz, hangi ekipler hangi ekipleri ne kadar sevip sayıyor? Şimdilik burası da bir tarafta dursun.

                 Geçmişte çeşitli görevlerde bulunanların bir kısmı, samimiyet içerisinde şunları ifade ettiler. Bizde eski yöneticilere gerçekten inandık. HÜSEYİN ALTINSOY´ a duyurulur.

                  Bizler AK parti eski yöneticileri olarak, 24 Haziran CUMHURBAŞKANI ve MİLLETVEKİLİ seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz.

                   AK parti,  seçim çalışmalarını İl yönetiminin görevlendirdiği SKM  (Seçim Koordinasyon Merkezi) yürütür. SKM bizlere, seçim sahasının neresinde görev vermişte biz görevi yapmamışız?

                   Aksaray İlinin, başta il merkezi, ilçeleri, kasabaları, köyleri, yaylaları ve mezralarında görev verilmişte biz görevi kabul etmemiş veya görevden kaçmış mıyız?

                   İl ve İlçe başkanlarımız herhangi bir gün, bizleri bilgi ve görev vermek için toplantıya çağırmışta bizler gelmemiş miyiz?

                    İl ve İlçe başkanlarımız, ne zaman, bizleri gelin bir çay içelim, iftar yapalım seçimleri görüşelim dedi de bizler mi gelmedik. 24 Haziran seçimlerinin,  bütün seçimlerden ÇOK ÇOK DAHA önemli olduğunu bilmeyen var mı da bizler bilmeyeceğiz. Seçimlerini konuşalım, sizlerden yardım bekliyoruz demişlerde bizler gelmemiş ve görev almamış mıyız?

                     Tek başımıza çalışırsak suç,3-5 kişi birlikte çalışırsak suç, çağrılmadığımız için gelmiyoruz o da suç, bu durumda bizler ne yapalım da suç olmasın? Bizler buradayız ve yedi yirmi dört göreve hazırız. Bunu açıkça sizin aracılığınızla tüm Aksaraylı ve AK PARTİLİ bilsin isteriz.  

                     Bu sayılan maddeleri eksiltip çoğaltabiliriz ancak maksat hâsıl oldu, durum anlaşıldı, uzatmaya gerek yok. Bu durumda görev, Hüseyin Altınsoy´ a düşüyor. İl başkanı birleştirici, heyecan verici, mevcudu ve daha evvel görev yapanları, hatta tüm taraftarları koşturan ve en iyi neticeyi alması gereken bir kişidir. Görevi bunu gerektirir.

                      İl başkanı, ilin komutanı ise ki öyledir, komuta etmeyi bilen, bütün güçleri harekete geçirerek hedefe varandır. Hiç bir il başkanı bu işleri,  SKM yapıyor Dediğin de iş bitmez.

                      Yüzlerce tecrübeli eski yönetici görev beklerken il başkanının görev bekleyenleri görmemezlikten gelme ve yok sayma düşüncesin de olduğunu düşünmüyoruz. Netice beklenen gibi çıkarsa ne ala, ya çıkmazsa o zaman hesabı kim ve kimler verecek?  

                      İl Başkanı,  Hüseyin Altınsoy´un bu gerekçeleri bilerek eski vekilleri, belediye başkanlarını yönetimlerde bulunanları hiç kimseyi ayırmadan acil toplantılara çağırarak önce gönüllerini alması ve faydalı olan sahalarda görev teklif ederek çalışmalarını rica etmesi gerekiyor.

                       YİRMİ DÖRT HAZIRANA, tamı tamına ON GÜN kaldı, kimler ne yapacaksa yapacak, son pişmanlığın para etmeyeceğini âlem bilir.

                      Ayrıca, STK platform toplantısında başkan arkadaşlar, faydalı olacakları bölgelerde görev verildiğinde göreve hazır olduklarını belertmişlerdi. Şu an, görev talebi hususunda ne gibi gelişme olduğunu bilmiyorum. İnşallah görev talep edenlere görev verilmiştir.

                      Yazılarımızda amacımız kimseye akıl vermek, kimsenin işine karışmak değildir. Gördüklerimizi, duyduklarımızı                ifade etmektir. Çünkü biz adamına göre davranan, karşılık bekleyenlerden değiliz. Bizler de sizler gibi bu YOLLARDAN GEÇTİK acılarını tatlılarını iyi bilenlerdeniz. Onun için İyi niyetlilerin yanında kötülerin, bozguncuların karşısında olacağız. Bunu da elimizden alacak despot, yöneticiler çıkarsa sadece biraz adam olun size de kalmaz der geçeriz.

                       Duygu, düşünce ve görüşlerimizi de açıkça yazıp halka duyuracağız. Yazmaktaki asıl amacımız da budur. Bizler kapı arkasında, karanlıklarda, konuşmayız. Kimseye mavi boncuk dağıtmayız. Gazeteciliğin, yazarlığın aslı budur.

                        İsteyen olursa bu konuları hatta her konuyu herkesle istenilen yerde ve şekilde halk huzurunda müzakere etmeye hazırız.

                         Birisi ismini yazmaya gerek görmüyorum bana müsvedde diyor. Müsvedde aslı olan bir şeyin kopyasıdır aslı olmayanın kopyası da yani müsveddesi de olmaz. Kimse merak etmesin HALKIN notu HAKKIN notuna varır. Şükür halkın içine alnımızın akıyla rahatça çıkabiliyoruz.

                          Benim, ELLİ yıllık ticari ve siyasi hayatım ortada, bizi bilenler bilir bilmeyenlere de selam olsun.

                           RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR, ESENLİKLER DİLERİM. ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN.

                          HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.      

   

                    


14.06.2018 21:17:10

Rasim Gül

Çalıştırmak

Çalıştırmak