Adalet ve Kalkınma Partisi yetkililerinden alınan bilgilere göre,  2002 yılından bu güne kadar geçen sürede İLÇE- İL BAŞKANLIGI -YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ ile BELEDİYE BAŞKANLIĞI, İL GENEL ve BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ve MİLLETVEKİLLİĞİ yapmış istisnalar ve ölenler hariç YÜZLERCE partili ARANIYORMUŞ. Nerede arandığı ve bulunamadığını merak edenler elbette olabilir, tabi ki aranan yer SEÇİM ÇALIŞMA ALANLARI imiş. Parti yetkililerinin ifadesi bugünlerin de geçeceği, yapılanların da unutulmayacağı şeklinde.

                Görevleri süresince DAVANIN ALLAH rızası için HİZMETKÂRI olduklarını ifade ediyorlardı. Halen de ediyorlar. Ne kadar inandırıcı o da ayrı bir mesele. İL başkanlığına, Belediye Başkanlığına atananlar aday edildiğinde tabii olaraktan seçiliyorlar. Şimdi bu kişiler alın teriyle seçilmiş mi oluyor? 24 Haziran Seçimlerinin şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerden en az ONKAT daha önemli olduğu vurgulanıyor. Çalışma sahalarında hiç görülmeyen sesi ve ayak izleri olmayan eski atanan ve arkasından seçilenler birçok çağrıları duymadıkları ve uymadıkları için, bizlerden bu çağrıyı duyurmamız bekleniyor.                                                                             

                  Aldığımız gibi satıyor, sahada görünmelerinin beklendiğini duyuruyoruz. Böylece günah bizden gidiyor.

                  Biz partinin işine karışmayız vede karışamayız ancak belki 24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNİ duymamış olabilirler düşüncesiyle duyurarak vebalden kurtulmak istedik. Bize göre hava hoş

                   Ancak, genç arkadaşlara şunu söylemek isterim kendilerinin de çok iyi ildikleri atasözlerimiz var bunlardan biri de´´  TARLADA İZİ OLMAYANIN, HARMANDA YÜZÜ OLMAZ ?´ diye bizden söylemesi. Her şeye olduğu gibi bu günlerde gelir geçer herkesin yaptığının izi kalır.

                     Çok yakından tanıdığım ve büyük saygı duyduğum rahmetli büyüğümüz GALİP ERDEM ağabeyimiz diyor k; özetle ?´?Biz dava adamı olarak AĞRI DAĞININ zirvesine tırmanmaya başladık bin Bir güçlükle zirveye ulaştık dönüp baktık ki DAVA dağın eteklerinde kalmış?´´

                      Boş lafla, gösterişle, özenmelerle, heveslerle, menfaat beklemeden dava adamı olunsaydı, bütün insanlar dava adamı olurdu. O zamanda DAVA ADAMI nin önemi kalmazdı.

                     Şunu da iyi bilirim ki görevi süresince ve görevden sonra birçok nimetlerden faydalanıp ta fayda veya çıkar olmayınca, sudan bahaneler üreterek kendini haklı çıkaranlar emin olun asla haklı çıkamazlar. Gün olur kurnazlıkları bitpazarına dökülür de alanda olmaz elinde kalır. Az da olsa vicdanı olanlar da vicdanı ile baş başa kalır.

                     Birde Kırım Hanı hikâyesi var, tarihin yazdığına göre Kırım Hanları;  Osmanlı Padişahlarını çekemedikleri ve kendilerini Osmanlı Padişahlarından üstün gördüklerinden,  ellerinden de bir şey de gelmediğinde kararır dururlarmış ne yapmışlar biliyor musunuz Osmanlının harpte koruması için görev verdiği boğazı korumamış. Kırım Hanının korumadığı boğazdan geçen düşman Osmanlıyı beklemediği anda arkadan çevirerek yenmiş. Kırım Hanlarımız ve daha acısı KIRIM bunun bedelini çok ağır ödemiş. Tabi Osmanlıda ödemiş.

                   Ortada aslı astarı olmayan akla mantığa uymayan şöyle lafı, parti içindeki bilinmediğini sanan kindarlarla,  muhalefet ağız birliği etmiş TAYYIP ERDOĞANA OY VERECEĞİM AMA milletvekillerine vermeyeceğim. Peki, bu milletvekillerinin listede olmasını kim onayladı elbette TAYYIP ERDOĞAN. Adama demezler mi,  bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Derler derler de şunu da ilave ederler, ey arkadaş yola devam edeceksen YOĞURT AKLINI AYRAN ETME.

                       Ortada Osmanlı Padişahi da yok Kırım Hanı da. Hiç bir hesaplaşma arkadan vurarak veya fitne çıkararak olmamış, olmazda. Bütün hesaplaşmalar meydanda aydınlıkta olur. TARİHİMİZ ve Ülkemiz ne yazık ki, arkadan vurma ve gizli hesaplaşma acılarıyla dolu. Her olay da olduğu gibi nice genel seçimler geçer, mertlik ve dürüstlük baki kalır.

                        Bizim bildiğimiz, kişiler üzerinden kurumlar sırtından vurulmaz. Belki de vurmaya gücü yetmez kişiler sadece kendini itibarsız hale getirir. Dolaysıyla kendini vurmuş olur.

                        Bütün seçimler de arkadan vurmalar oluyor ancak sonra ne oluyor biliyor musunuz? Arkadan vuranlar veya gizli planlar çevirenler istisnasız planlarında boğuluyor vede arkadan vuruluyor

                         Kimsenin yaptığı yanına kalmayacağına göre gelin önce kendimizi itibarsız hale düşürmeyelim. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım, ettiğimiz yeminlere sadık kalalım. Emin olunuz sırtımız hiçbir zaman yere gelmez yüzümüz kara çıkma alnımız AK olur.

                         Benlik taslayanlar, kendini partiden üstün görenler, menfaat ve münafıklık peşinde koşanlar Demokrat Partiyi, Adalet Partisini, Anavatan Partisini mezara koydular. Cumhuriyet Halk Partsini, Milliyetçi Hareket Partisini de belli çıta arasına hapsettiler.

                           Kendimize gelerek, Cumhuriyet ve demokrasi ile yönetilmek istiyorsak partileri öldürmeyelim düzgünce yaşatalım.

                           HAYROLA, MUVAFFAK OLU, MUZAFFER OLA.


Yüksel eğritaş
11.06.2018 13:04:28
Evet rasim abi herkes eninde sonunda ettiğini buluyor.şahsiyetçiliği ve önemini iyi bilenlerdensiniz.Şahsiyetten yoksun insanlarla yola çıkarsan yalnızlık kaçınılmaz son olur

İbrahim Baykan
13.06.2018 11:23:58
Tüh be bazıları hayatında ilk kez bıyık bile bırakmıştı ama tutmadı. Yazık oldu.

11.06.2018 11:58:59

Rasim Gül

Ak Partinin; Eski Başkanları, Milletvekilleri ve Aday Adayları Aranıyormuş

Ak Partinin; Eski Başkanları, Milletvekilleri ve Aday Adayları Aranıyormuş