Yazılarımda bıkmadan usanmadan genel olarak Aksaray’ın üzerine ölü toprağı ekildiğini bu nedenle de devede kulak nispetinde olan seçilmiş ve atanmışlarla bunların başında bulundukları kurumların dışındakilerin kendileriyle kurumlarının günlerini gün etmekten öteye geçemediklerini belirtirim.!!!

    Bu günkü yazımın konusu bu istisnai kurumlarımızdan olan Emniyet Teşkilatıdır.

   Bu yazımı okuyacak olanlardan özellikle gününü gün edenlerin gösterecekleri tepkilerini duyar gibiyim.

   Ciğere uzanmayan Kedinin ”Mundar” demesi gibi ” kendilerini her vesileyle eleştirdiklerim “Kardeşim Emniyet pürü pak ve tüm olumsuzluklardan arimi?” diye eleştireceklerini bildiğimden önce bu konuda kendilerine cevap verip ondan sonra konuma geçmek istiyorum.

    Her kurum ve kuruluşta olduğu gibi Emniyet Teşkilatının çalışmalarını menfi manada etkilemeyen Armudun sapı, Üzümün çöpü olanlarda olabilir.

    Bu nedenle de bugün kamuoyunun geneli tarafından Emniyet teşkilatına olan güvenin ete kemiğe bürünmüş başarısını paylaşacağım.

 İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN BAŞARISI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI!!!

     İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın yönetimindeki Emniyet teşkilatımızın hizmet bölgelerinde meydana gelen hırsızlıkları, gasp ve diğer suçluları gerçekleştirdikleri operasyonlarla meydana çıkartmaları ve bunları adli makamlara sevkiyle ilgili sayısız başarılarıyla 2014 yılını geride bıraktılar.

KAÇAKÇILIK EKİPLERİ DR HALİS BÖĞÜRCܒNÜN BAŞARILARINI MEHMET ASLAN’IN DÖNEMİNDEDE DEVAM ETTİREREK AKSARAY’I KAÇAKÇILAR İÇİN GEÇİLMEZ BİR SET HALİNE GETİRDİLER!!!

   Şu anki Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü dönemindeki özellikle uyuşturucu konusundaki başarılarını Mehmet Aslan döneminde de ivme kaz andırarak sürdüren teşkilat mensupları ülkemiz ekonomisine en büyük zararı veren kaçakçılık konusunda da elde ettikleri başarılarıyla da Aksaray da tüm kaçakçılara karşı geçilmez bir set oluşturdular.

    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü nün amir ve personelinin dikkatli, duyarlı ve fedakâr çalışmalarıyla yapılan tüm ihbarların kılın kırka yarılarak değerlendirilmesiyle gerçekleştirilen operasyonlarda elde ettikleri başarıları aşağıda paylaşıyorum.

   Geçtiğimiz yılın Ocak ayının başından Aralık ayının sonuna kadar Aksaray şehir içi ve ilimiz sınırları içinden geçen yol güzergahların da yapılan operesyonlarla”100.898 Gr Eroin Maddesi, 1.355 Gr Sentetik Cannabinoid Maddesi, 1.370.089 Gr Esrar Maddesi.

     1615 Kök Kenevir Bitkisi, 739 Gr Kokain,  4.085 adet Uyuşturucu Nitelikli hap, 2.488.488 Gümrük Kaçağı sigara, 894 adet Emtia, 1606 adet kaçak Cep Telefonu, 112   adet Tarihi Eser.

      3 adet uzun namlulu silah ve bu silahlara ait 6 adet şarjör, 2 tabanca ve bunlara ait 4 adet şarjör, 5 adet av tüfeği, 1 adet el bombası, 206 adet çeşitli çaplarda fişek ve 3 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

           Yine geçtiğimiz yıl içinde resmi kayıtlara göre toplam  547 olaya müdahale eden emniyet kuvvetleri haklarında adli işlem yapılanlardan Adli mercilere sevk edilenlerden 61 kişi adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildiler.

      İl Emniyet Müdüründen Polis Memura kadar bu başarıda pay sahibi olanları kutluyor ve insanlarımızın üstünde oluşturdukları bu güvenirlikle tüm suçluların kökünün kazınmasına kadar bu çalışmalarını devam ettireceklerine olan inancımla tüm emniyet mensuplarına” İyi ki Varsınız” diyorum.

PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAYINLAYANLAR’IN TAHRİKLERİNE KAPILMAYIN!!!

  Birçok insanın ölümüne sebep olan Irkçı ve inanç düşmanı Fransız Mizah dergisinde Müslümanları tahrik etmek ve özellikle batılı ülkelerin vatandaşlarıyla Müslümanları birbirine düşürmek için yayınlanan Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in karikatürü istenen maksada ulaştı.

   Bu karikatürü aynı maksatla bizde de adı sözüm ona millet idaresi anlamına gelen isimli gazete tarafından yayınlanmasındaki maksatta Fransız dergisiyle aynı.!!!

   Tüm insanlarımızın bu oyunlara gelmemesi, barışçı kınamalar ve bu yayın organını almayarak boykot etmenin dışında bunların yayınlarının maksadına hizmetten kaçınarak konuyu adli makamlara bırakması dileğiyle bende bir insan ve bir Müslüman olarak yapılan bu insanlık ve din düşmanlığını kınıyorum.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun


19.01.2015 14:48:23

Ali Genç

İyi ki Varsınız

İyi ki Varsınız