Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Yazgı;Büyük İşleri Başarabilen Nadir Belediyelerden Biriyiz

Yazgı;Büyük İşleri Başarabilen Nadir Belediyelerden Biriyiz

Yazgı;Büyük İşleri Başarabilen Nadir Belediyelerden Biriyiz

             Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Başkan Yardımcıları ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.

            Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.    

             SİZLER BELEDİYENİN GÖRÜNEN YÜZÜSÜNÜZ

              Başkan Yazgı dış birimlerde çalışan personellere hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan ayının bereketinden bahsederek ? 4 yıl boyunca rakamlara vurduğunuz zaman Aksaray´daki tüm hemşerilerimizle bu iftar meselesinde buluştuğumuzu görüyoruz. Sadece bu sene 100 bine yakın hemşerimizle iftarlarda buluşarak onlarla beraber iftarımızı açtık. Bu gerçekten güzel bir çalışma.

              Şunu rahatlıkla söyleyebilirim çevremizde bulunan birçok ilden hatta Türkiye çapında bazı büyük illerden de daha iyi bir noktadayız. Çünkü aynı anda bu kadar büyük organizasyonları yapabilen büyük işleri başarabilen nadir belediyelerden bir tanesiyiz. Bunu da tek başımıza değil hep beraber birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizlerin yoğun gayretleri ve çalışması ile bunlar oluyor. İnşallah bu çalışmalarımız daha da artarak devam edecek.

              Şehrimizin muhtelif yerlerinde yapmış olduğumuz çalışmalar artık gün yüzüne çıkamaya başladı. Bunlardan birisi de alt geçit projesi Elhamdülillah bitti. Faaliyete geçti şu anda o kadar güzel çalışıyor ki  hiç bir trafik sıkışıklığı yaşamadan o bölgelerden rahatlıkla geçilebiliyor. Yine aynı bölgede eski terminali yıkarak yerine yepyeni bir şehir yepyeni bir dükkân ve büro alanları oluşturduk. Allah nasip ederse bu alanlarda aktif bir şekilde kullanılarak şehrimizin yeni bir yüzü oluşacak. Yine o bölgede siloları kaldırdık daha iyi bir noktaya taşıdık ve mevcut yerine de güzel bir park projesi yapacağız. Projesi onaylandı. Aksaray artık kabuğunu kıran büyüyen gelişen ve büyük şehir olmaya namzet bir il oluyor. Dediğim gibi çevremizdeki illerden daha hızlı gelişen kalkınan bir iliz. Yine TOKİ ile beraber ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz küçük sanayi sitesi projemiz var. Çok şükür tamamlandı. Şu anda da ihale aşaması bitti ve müteahhit belli oldu. Şantiyesini kurdu ve çalışmalara başladı. Altyapısını gerçekleştiriyor. Allahtan bir mani olmazsa 2 sene gibi kısa sürede burayı tamamlayıp,1620 adet dükkânı esnaf kardeşlerimize teslim edecek. Esnaflarımızda 10 yıla yakın kira öder gibi ödeme yaparak dükkan sahibi olacaklar. Aksaray´ımızın girişindeki bu sanayimizi inşallah 2 yıl sonra yeni yerine taşıdıktan sonra mevcut yeri de tamamen ortadan kaldırarak oraya yeni bir şehri imar etmeye başlayacağız. Orada yepyeni bir şehir oluşacak. Yollarıyla binalarıyla park alanlarıyla bambaşka bir şehri orada oluşturacağız.

           Yeni hastanemiz şu anda tamamlandı. İçerisindeki malzemelerin alımı gerçekleştirildi. Vekillerimizle beraber 200 yataklı hastanemizin daha temelini attık. Bu da ne anlama geliyor. Aksaray´ımızın artık büyüdüğünü, geliştiğini ve çok daha iyi noktalara geldiğinin en güzel göstergeleri bu tür çalışmalar. Hem hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar, hem de bizlerin yerelde sizlerle beraber gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte  bizim hedefimiz Aksaray´ı daha da iyi noktalara getirmek. Bunu da sizlerle beraber gerçekleştiriyoruz. Sizlere bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı Teşekkür ediyorum. Burada hepiniz alın teri ile evinize ekmek götürüyorsunuz. Çocuklarınızın kursağından helal lokma geçiriyorsunuz. Bunun ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu sizler benden daha iyi bilirisiniz. Ailemizle birlikte ekmeğimizi bölüşürken, çorbamızı içerken yemeğimizi yerken bu helal lokmayı ben alnımın teri ile getirdim diyebilmekten daha güzel bir şey yoktur.? dedi.

          Başkan Yazgı konuşmasının ardından kademe ki tüm işçilerle tek tek bayramlaştı. Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü´ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı.

           İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, ?Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Ben itfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce teşekkür ediyorum çalışmalarından dolayı. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz. bu işi profesyonelce yapan gerekli donanıma sahip, gerekli bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan bir ekipsiniz. Gayretli çalıştığınızı, işinizi dikkat ve titizlikle yaptığınızı biliyorum. Bütün hemşerilerimize şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki itfaiye ekibimiz ve personelimiz en güzel şekilde görevini yapıyor. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum. ?Şeklinde konuştu.

           Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi bayram ziyaretleri kapsamında Belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, ?Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Amacımız hemşerilerimize kardeşlerimize en güzel hizmetleri sunabilmek. Bu noktada göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacağınız gayretli çalışmaların daha fazla ve güçlü bir şekilde artacağına inanıyorum.? dedi.

           Başkan Yazgı ?Vatandaşlar geldiği zaman onlara güler yüzlü davranmak, onların meseleleri çözülmeyecekse neden çözülmeyeceğini, çözülecekse de hangi aşamalarda nasıl sonuçlanacağını net bir şekilde aktarmak zorundayız. Herkesin işini en iyi şekilde yapmasını istiyorum. Hedefimiz gayemiz Aksaray´ımızı en güzel şekilde yapacağımız hizmetlerle yapacağımız çalışmalarla personellerimiz olarak en güzel noktaya getirebilmek. Çıtamızı mümkün olduğu kadar en iyi yere kadar yükseltmektir.?

           Belediyede ki tüm birim müdürlerine ve personellere çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Yazgı, ?Tekrardan bayramınız kutlu olsun hepinize hayırlı çalışmalar? dedi. Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı ve başkan yardımcıları, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

 



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı