Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Yardımcı Öğretmenler İle Çocuğunuzu Geleceğe Bir Adım Erken Taşıyın

Yardımcı Öğretmenler İle Çocuğunuzu Geleceğe Bir Adım Erken Taşıyın

Yardımcı Öğretmenler İle Çocuğunuzu Geleceğe Bir Adım Erken Taşıyın

İşveren ve elaman arayanları buluşturan ve en iyi elamanın bulunmasında aktif rol oynayan firmamız, sizden gelen talepleri değerlendirmekte ve sektörde etkili rol oynamaktadır. İşverenleri elaman kriterlerini değerlendirerek en iyi hizmeti sunan firmamız bundan dolayı alanında uzman ekibi ile birlikte çalışmaktadır. Profesyonel yapımız gereği kaliteyi her zaman üst seviyede tutarak hizmet ağımızı genişletmekteyiz.

            Hizmetlerimiz içerisinde işverenler için elaman bulma, bebek ve çocuk bakımında gerekli tecrübeli elamanın bulunması, özel şoför temini ve hasta bakım elamanı hizmetleri yer almaktadır. Ayrıca çocuk bakımı konusunda tecrübeli filipinli bakıcıelamanlar da bulunmaktadır. Çocuğunuza gerekli olan bakım bu tecrübe ışığında sağlanmaktadır. Bu bakıcılar çalışkan ve disiplinleri ile ön plana çıkmaktadır. Ayrıca ister yatılı isterseniz tam zamanlı olarak bakıcı temini yapılmaktadır. Çocuklar ile iletişim yanlarının güçlü olması da ayrı bir fırsat taşımaktadır.

            Hizmetlerimiz arasında gölge öğretmentemini de yer almakta olup, çocuğunuzun kişisel gelişimine etki ederek, özgüvenli olmasını bu hizmet ile sağlayabilirsiniz. Bu hizmeti veren kişiler alan eğitimlerini tamamlamış ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Sizin bu konuda ihtiyaçlarınız tespit edilmekte ve en uygun profil oluşturularak hizmet verilmektedir. Öğretmen seçiminde çok titiz davranan firmamız, öğretmenlerin psikolojik durumlarından, sabıka kayıtlarına kadar ayrıntılı araştırma yapmaktadır.

            Firmamız çocuklarınızı geleceğe hazırlamanıza yardımcı olmak için ingilizce bilen abla hizmetini de profesyonel olarak vermektedir. Bu öğretmenler çocuğunuza İngilizceyi bire bir öğrenmesini sağlamakta ve bunu oyunlar ile desteklemektedir. Öğretmenler tercihe göre yatılı olarak da kalarak eğitim hizmetini verebilmektedir. Bu eğitimi veren öğretmenler alanında uzman bir kadrodan oluşmaktadır.

            Tecrübeleri ile kendilerini kanıtlamış olup, sektör içerisinde en çok tercih edilen kişiler arasında yerlerini almışlardır. Tüm bu hizmetler size kurumsal olarak verilmekte olup, müşteri memnuniyeti esas alınmaktadır. Hizmetlerimiz müşteri odaklı verilmekte olup, her zaman yenilikçi ve güvenilir hizmeti esas almıştır. Web sitemiz içerisinde geniş bilgiye yer verilmiştir. Ayrıca aradığınız profesyonel oyun ablası na sitemizden eleman talep formu doldurarak hızlıca ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve bizimle irtibata geçmek için 0212-2915356 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

 



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı