Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Vali ve Siyasetçilerin Bayram ve Babalar Günü Mesajı

Vali ve Siyasetçilerin Bayram ve Babalar Günü Mesajı

Vali ve Siyasetçilerin Bayram ve Babalar Günü Mesajı

Vali Aykut Pekmez´in Ramazan Bayramı Ve Babalar Günü Mesajı

             Aksaray Valisi Aykut Pekmez Ramazan Bayramı ve Babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Pekmez mesajında şunları söyledi. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir. Bu günler; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir, çocuklarımızın manevi havayı idrak etmelerini sağlar.

            Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zamanlardır. Yüce milletimizin ruh kökünde var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir.Her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan ?Babalar Günü? nü bu yıl ?Ramazan Bayramı? ile birlikte kutluyoruz.Yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının desteği, çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyük dayanağı olan babalar, aile kurumunun temel direğidir.Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerek göstermektedirler.Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm Aksaraylıların Ramazan Bayramı´nı ve Babalar Gününü en kalbi duygularımla kutluyor,  Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.

Başkan Yazgı´nın Ramazan Bayramı Mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında ?Sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, değerli Hemşerilerimin ve Müslüman âleminin bayramını kutluyorum? ifadelerini kullandı.

?Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık´ diyen Başkan Yazgı, Mübarek Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin olmanın memnuniyetini ve heyecanını yaşadığını belirtti.

Başkan Yazgı mesajının devamında ?Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunun pekiştiren Ramazan Bayramı bizim kültürümüzde önemli bir yeri vardır. Çünkü Bayramlar, varlık sahiplerinin ihtiyaç sahiplerine yardım ettiği, hayırseverlerin yetimleri sevindirdiği bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle bayram vesile ile aile büyüklerimizi ziyaret edildiği; çocukların sevindiği; yoksulların, kimsesizlerin hatırlanıp; küskünlerin ve kırgınların barıştığı; sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, tüm Müslüman âleminin ve hemşerilerimin bayramını kutluyorum? ifadelerini kullandı.

?Babalar; Varlığımızın temelidir?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında varlığımızın temeli olan babaların, ailesi için her türlü fedakarlığa ve zorluğa göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan kişiler olduğunu belirtti.

Başkan Yazgı, mesajında ?Ailenin temel direği olan babalar, toplumumuzda her zaman saygın bir yere sahiptir. Çünkü babalar, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasında, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk aşılanmasında aile içinde önemli bir rol oynamaktadır.

Bizlerin bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babalarımızın, bizim varlığımızın temelini oluşturmaktadır. O yüzdendir ki ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan babaların Babalar Günü´nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum? ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy´un, Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınlayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini dileyerek, Ramazan Bayramından sonra yapılacak olan seçimler ile ülkedeki güven ve istikrarın devam etmesi temennisinde bulundu.Başkan Altınsoy, Bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu söyledi. Ramazan ayının ardından gelen bayramın birlik beraberlik ve kardeşliğin habercisi olmasını dileyen Başkan Altınsoy, "Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Dini bayramlarımız, kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur. Bayramlar, milli ve dini duyguların inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının, İlimize, ülkemize ve islam âlemine hayırlar getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini diliyor, Ramazan Bayramından sonra yapılacak olan seçimler ile ülkedeki güven ve istikrarın devam etmesini temenni ediyorum? ifadelerine yer verdi.

Bayram Sofrasında Buluşmak Temennimizle İYİ Bayramlar Dileriz

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş Ramazan Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajdaYola çıkış amacımız olan seksen milyonu bayram sofrasında buluşturma düşüncemiz, inşallah bu bayramın hemen ardından gerçekleşecek olan seçimlerde nihayete erecek. 25 Haziran sabahı sizlerle bir bayram sofrasına uyanacağız. Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu ezanımızın dinmediği, bayrağımızın inmediği nice bayramlara birlikte erişmek dileklerimizle, tüm hemşerilerimize manevi duygularımızın doruklarına çıktığı bu güzel ve özel günlerde huzur, mutluluk ve sağlık dolu bir Ramazan Bayramı dilerim İYİ bayramlar .

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aktürk´ün, Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, ´´Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür´´ dedi.

Aktürk mesajında, "Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Bu nedenle bayramlarımızı, milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Herkesin sevdikleri ile beraber olabileceği, yaşlıların ziyaret edildiği, kimsesizlerin ve çocukların sevindirildiği, dargınların barıştığı, mazlum milletlerin zulmünden kurtulmasına vesile olan bir bayram geçirebilmemiz temennisiyle bütün Aksaraylı hemşerilerimin ve İslam Alemi´nin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 



Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli