Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Trafik Sigortası Ve Kasko Poliçelerinin Teknik Olarak Birleşmesi İmkânsız

Trafik Sigortası Ve Kasko Poliçelerinin Teknik Olarak Birleşmesi İmkânsız

Trafik Sigortası Ve Kasko Poliçelerinin Teknik Olarak Birleşmesi İmkânsız

Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Ve İstişare Toplantısı ATSO Konferans salonunda düzenlendi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, sigorta acentelerinin sorunları değişen mevzuat hakkında bilgiler verildi.

ATSO konferans salonunda düzenlenen  Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Ve İstişare Toplantısına T.C. Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, TOBB Sigorta Acenteleri  İcra komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, TOBB Sigorta Acenteleri İcra komitesi Y.Üyesi Mümtaz Beğen, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlut Söylemez, , ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı,  Ahmet Koçaş, ATSO yönetim kurulu başkan yardımcısı Hacı İsmail Başer , TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Mustafa Çalışkan ve ATSO Meclis, Yönetim kurulu  üyelerinin yanı  rektör yardımcısı Ayhan Özçifçi, Defterdarı Uğur Aslan, Aksaray ,Konya,  Kayseri ,Kırıkkale, Kırşehir,  Niğde, Nevşehir, Kastamonu´dan   sigorta acente  temsilcileri, ile delegeleri ve Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO  Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü  öğrenci ve Akademisyenleri  katıldı.

KOÇAŞ ?SİGORTACILIK SEKTÖRÜNÜN BİR ARAYA GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ´´

ATSO yönetim kurulu başkanı Başkanı Ahmet Koçaş İstişare toplantısında yaptığı konuşmada; Sektörün burada buluşmasından memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. İstişare çok önemli ?bizim kültürümüzde çok güzel bir söz var: ?İstişare eden yanılmaz diyor.? Ben bunun ne kadar doğru olduğunu hem iş hayatımda, hem de ATSO´daki başkanlığımda bizzat gördüm. ATSO yönetim kurulu olarak, göreve geldiğimizden bu yana tabanımızla, oda ve borsalarımızla, sektörlerimizle istişare etmeden, ortak aklı ortaya koymadan tek bir adım dahi atmadık.

KOÇAŞ ?´ Sigortacılık sektörünün son yıllarda önemli gelişmeler içinde olduğunu, 2004-2014 yılı arasındaki prim üretiminin % 17 arttığı, prim üretiminde %60 ile acenteler en büyük paya sahip olduğunu, sektördeki 15 bin 500 acentenin 32 bin kişiyle istihdama önemli bir katkı sağladığını belirtmek istiyorum. Sigortacılık sektörü son dönemlerde trafik sigortaların yüksek olması ve kasko ve trafik sigortasının birleşmesi ile ilgili medyada ön planda bir sektör iken diğer yandan ayrıca alternatif satış kanallarıyla artması örneğin internetten satışlar ve bankaların kredi verme aşamasında müşterilerine yapmış olduğu satışlar, acenteler arası amansız rekabet sektörün içinde faaliyet gösteren herkesi olumsuz etkilemektedir. Dedi.

 

 

 



Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false