Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Timuçin;Artık çıkış zamanı

Timuçin;Artık çıkış zamanı

Bölgesel ligde bu sezon ilk galibiyetini 7 .hafta taraftarı önünde oynadığı cumhuriyet üniversitesi karşısında

Bölgesel ligde bu sezon ilk galibiyetini 7 .hafta taraftarı önünde oynadığı  cumhuriyet üniversitesi karşısında farklı zaferi ile alan temsilcimizAksaray SanayisporPazar günü Yozgat’ta zorlu bir sınava çıkacak.

 ligin güçlü ve şampiyonluk hesapları yapan Yozgatspor  karşısında temsilcimiz çıkışını sürdürmek istiyor.

 Bölgesel ligdeki temsilcimiz Sanayispor’daas başkan Mustafa Timuçin  zorlu karşılaşma öncesinde  önemli açıklamalarda bulundu. As başkan Timuçin; sezon öncesi hedefimiz  şampiyonluktu. Ancak sezona iyi başlamamıza rağmen  bir çok karşılaşmayı çok basit hatalar nedeni ile kaybettik. Bu da takımda moral bozukluğuna yol açtı.  Ancak haftalardır takım üzerindeki  baskılara geçen hafta  cumhuriyet üniversitesi kaşsında aldığımız farklı zafer ile  attık. Sade ce alınan skor değil takım olma, yardımlaşma ve ahenk  çok önemliydi. Oyuncularımız sahada  yüreklerini ortaya koyarak haklı oldukları kadar anlamlı bir galibiyeti bizlere yaşattı. Bu galibiyet  özgüvenlerininde artmasına neden oldu. Şimdi bir maç kazandık diyebunları  söylemiyorum.    Kaybettiğimiz maçlarda oynadığımız futbola rağmen skor elde edemiyorduk. Bir şansızlık vardı. Bunu da yendik. Şimdi  önümüzde zorlu bir Yozgat maçı var.  Oyuncularımız   geçen hafta aldıkları galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek için yine yüreklerini ortaya koyarak Yozgat’tan puanla döneceklerdir. Hepsine inanıyoruz. Takımda gerçekten çok değerli bir teknik ekibimiz var.Çünkü  bütün oyuncularımızda Aksaray sevdası, forma aşkı  ve kendine inanları mahcup etmemek için yeni bir başarılı ile döneceklerdir.

 Aksaray SanayisporAksaray’ın  takımıdır ve şehrimiz her platformda en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Çünkü takımda forma giyen oyuncularımızı çoğunluğuAksaray’ın öz evlatlarıdır. Bu şehri temsil ederken önce yüreklerini ortaya koyan gençlerimizdir. Bütün takımın mantalitesi budur. Ligde konumumuz biraz sıkıntılı gibi görünsede  bu çocuklar  bu zor günleri geride bırakacaklardır. Çünkü  haftalardır alınan başarısız sonuçları  bu gençlerimiz aldı şimdi başarılı çıkışı geçecek yine bu gençlerimiz olacak. Yozgat maçı   oyuncularımız için devamlılık maçı olacak.  şunu  ifade etmek istiyorum. Takımdan kimse manevi desteğini esirgemesin  zor günlerde hep yanımızda olsunlar  şeklinde konuştu.

 

 



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli