Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

TGF 57´nci Başkanlar Toplantısı Adıyaman´da Yapıldı.

TGF 57´nci Başkanlar Toplantısı Adıyaman´da Yapıldı.

TGF 57´nci Başkanlar Toplantısı Adıyaman´da Yapıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu başkanlığında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti´nin (AGAD´ın) ev sahipliğinde 57. Başkanlar konseyi toplantısı Adıyaman´da gerçekleşti.

Bir otelin konferans salonunda gerçekleşen 57´inci başkanlar konseyi toplantısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca´nın yanı sıra, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve TGF Yönetim Kurulu üyesi Celil Acar´da katıldı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye´nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanları katıldı.

Düzenlenen programda açıklamada bulunan Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, ?19-22 Temmuz tarihleri arasında yapılan 3 gündür Adıyaman´da bulunan Adıyaman basını olarak katılımcılara teşekkür ederim. Biz sizleri elimizden geldiği kadar en iyi şekilde ağırlamak için çabaladık. Bir eksiğimiz olduysa kusura bakmayın. Adıyaman Türkiye Gazeteciler Federasyonu´nun ikinci evidir. Biz başkanlarımızı burada ağırlamaktan onur duyarız? diye konuştu

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise Adıyaman´da toplantının gerçekleşmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirerek; ?Türkiye´de bir seçim dönemi geçirdik. 56´inci başkanlar konseyimizden sonra seçim durumuna girilmesi nedeniyle çalışmalarımızı çok etkili olarak yaptığımızı söyleyemeyiz. Ama 57´inci konsey toplantımızdan sonra çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. Kocaeli Valiliğinden bir eğitim ve dinlenme tesisi, Türk Dünyası Basın Merkezi olması kaydıyla yer talep ettik, ve görüşmelerimiz sürüyor. Çünkü gerçekten Türkiye genelinde gazetecilerin kaldığı veya kalabileceği bir yer yok. Yani yapacağımız bu projeye eski tabiriyle huzur evi diyoruz ama biz huzur evinin üzerinde bir tesis yapmak istiyoruz. Tabii ki bir kısmının da mutlaka huzur evi gibi kimsesiz, yoksul ve bakıma muhtaç arkadaşlarımızın bir kısmının bu tesislerin bir bölümünde kalmasının hedefindeyiz. Bu konuyla ilgili de çalışıyoruz? dedi.

Yapılan açıklamanın ardından federasyon üyeleri AGAD Başkanı İbrahim Aslan´a ve TGF Başkanı Karaca´ya çeşitli hediyeler takdim etti.



Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli