Aksaray

17.04.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:51

TEMA Vakfı Gönüllüleri Timur Sarrafoğlu İlkokulunda

TEMA Vakfı Gönüllüleri Timur Sarrafoğlu İlkokulunda

TEMA Vakfı Gönüllüleri Timur Sarrafoğlu İlkokulunda

Anasınıfı öğretmenleri Hatice Bozkurt, Kübra Kaydırak, Şaziye Sivri ve Burcu Doğan ile müdür Osman Görkem´in daveti üzerine TEMA vakfı gönüllüleri 19 Mart 2018 Pazartesi günü Timur Sarrafoğlu İlkokulu´nu ziyaret ettiler. Anasınıfı öğretmenleri ile TEMA gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklarımıza ağaç ve hayvan sevgisi; su, toprak ve çevre duyarlılığı konusunda eğitim verildi. Saat 10.30-12.00 ve 13.00-14.30 aralarında sabahçı ve öğlenci yavrularımız için ayrı ayrı tertiplenen etkinlik oldukça verimli geçti. Etkinliğe Genç TEMA başkanı Muhammet Tarık Karakaş ve Genç TEMA gönüllüleri Sinem Zibek, Merve Ördekli, Melike Arık, Emre Bütkül, Seyfettin Aksan ve Melih Karakaya ile Aksaray Merkez ilçe sorumlusu Öğr. Üyesi Dr. Hakan Seldüz katıldılar.

Aksaray Merkez ilçe TEMA sorumlusu Öğr. Üyesi Dr. Hakan Seldüz basın açıklamasında ?İl temsilcimiz Doç. Dr. Fatih Kürşat Fırat´ın bilgisi ve okul müdürü Sayın Osman Görkem´in gözetimi dâhilinde, anasınıfı öğretmenlerimizin önderliğinde güzel bir faaliyet gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. En önemli olan nokta, etkinlik sırasında çocuklarımızın eğlenmesi ve mutlu olmasıdır. Eğlendirirken biraz olsun bilinçlenmelerine de katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere? dedi. ?Timur Sarrafoğlu anasınıflarının eTwinning ?Dünya yeşeriyor, hayaller gerçek oluyor´ projesinin aktif katılımcıları olduklarını öğrendik. Öğretmenlerimizi ve müdürümüzü kutluyor; diğer okullarımıza ve öğretmenlerimize güzel bir örnek teşkil eden bu hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyoruz. TEMA vakfı, Aksaray iline çok önem vermektedir. Aksaray´da kısa zamanda üye ve etkinlik sayısını artırarak önemli bir büyüme kaydetmemizde en büyük pay üniversite öğrencisi Genç TEMA gönüllüsü arkadaşlarımızdır. Bugün de burada, Genç TEMA Aksaray başkanımız Muhammet Tarık Karakaş´ın organizasyonuyla, derslerinin yoğunluğuna rağmen minik yavrularımızla bir araya gelerek hiçbir karşılık beklemeksizin onların bilinçlenmesi için çaba gösterdiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İlköğretim okullarımızdaki etkinliklerimizin değerli öğretmen ve idarecilerimizin katkısıyla devam etmesini planlıyoruz. Bu doğrultuda, Aksaray Merkez ilçede faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarının destek ve yardımlarını esirgemeyeceklerini biliyoruz.?

Etkinlikler, Genç TEMA Aksaray başkanı ve Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Muhammet Tarık Karakaş´ın yavru TEMA´lara erozyon ve çölleşme riskinin önlenmesinde ağaçların önemini vurgulayan eğlenceli bir konuşması ile başladı. Ardından üniversite öğrencisi TEMA gönüllüleri, kümelere ayrılan çocuklarımıza konu ile ilgili hikâye kitapları okudular ve oyunlar oynadılar. Okul bahçesinde gözlem kutuları içerisinde yaprak, taş, toprak ve böcek incelemesiyle devam eden eğlenceli etkinlikler; her anasınıfı için anasınıfı öğretmenleri tarafından temin edilen fidanların dikilmesiyle tamamlandı.



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli