Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Telesatış Sistemini Kullanan Firmalar

Telesatış Sistemini Kullanan Firmalar

Telesatış Sistemini Kullanan Firmalar

Telesatış sistemi ülkemizde her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlandı. Telefon üzerinden müşteri firma ilişkileri çerçevesinde yapılan tüm görüşmeler telesatış adı altında kullanılıyor. Telesatış çevresinde yapılan alo şikâyet servisi, ürün satışı, sorun bildirimi gibi tüm hizmetler müşteri çekme ve satış oranlarını arttırmak amacıyla firmalar tarafından kullanılıyor. Günümüzde rekabet ortamı oldukça üst seviyelerde seyrettiği için kişiler yalnızca bu tarz telesatış hizmetleri olmadığı için dahi firmaları bırakabiliyorlar. Daha önce bu firmadan aldıkları bir üründe sorun çıktığında ve bu sorunu telefon şikâyet hattı çözemediğinde müşterilerde firmaya karşı kötü bir bakış açısı oluşuyor. Biz solido grup olarak bu riskleri almamanız için firmanıza telesatış ağı kurmayı görev edinmiş bir firmayız.

Şirketinize bir telesatış ağı kurulduğunda bu işlemin firmanıza çok sayıda somut yararı olacaktır. İlk olarak bu platformda yapılan satışlar kolayca takip edilebilir. Telefon başında bulunan çalışanlarınızın kaç kişinin sorununu çözdüğünü, kaç kişiye ürün sattığını, hangi ürünleri sattığını rahatlıkla bu sistem üzerinden takip edebilirsiniz. Bu sistem ayrıca çalışanlar arasında da tatlı bir rekabet ortamının oluşmasına sebep olacaktır. Özellikle firmalar bu rekabet ortamını daha da kızıştırmak için ayın elemanı sloganını da devreye sokuyor. En çok satış yaparak ayın elemanı seçilen kişilere ek primler ve çeşitli ürünler vaat ediliyor. Bu da satışların direkt olarak artmasına sebep oluyor. Telefon başındaki çalışanlar daha iyi bir hizmet vermek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Ayrıca bu sistem sayesinde müşterilerinize verdiğiniz önemi gösterebilirsiniz. Toplu mesaj sistemi de bu hizmet çerçevesinde olan bir işlem. Doğum günü ve diğer özel günlerde müşterilere atılan mesajlar kişilerin kendileri firma için önemli hissetmelerini sağlayacaktır. Bizler bu işlemler için sizlere telesatış ağı kurmaktan büyük mutluluk duymaktayız. 444 24 98 numaralı telefondan bizlere ulaştığınızda bu işlemleri ilk basamaktan son aşamaya kadar kusursuz bir biçimde planlayarak işleme sokmaktayız. Hizmetimiz sonrasında sizlerin aklına takılan bir konu ya da sorun varsa 4442498 şikâyet ve müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz.



Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli