Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Taşıyıcı 4 full izle

Taşıyıcı 4 full izle

Taşıyıcı 4 full izle

Bugün vizyona giren Taşıyıcı 4 filminin baş rollerinde Ray Stevenson, Ed Skrein ve Loan Chabanol yer alırken, filmin yönetmenliğini de Camille Delamarre üstleniyor. 1 saat 35 dakika süren yapım Çin ve Fransa ortak yapımı.

Efsane isim Frans Martin´in Taşıyıcı orijinal adı ile Transporter yapımının oyuncuları ve üstlendikleri karakterleri şöyle sıralamak mümkün olacaktır: Ed Skrein Rol: Frank Martin, Ray Stevenson, Rol: Frank Martin Sr., Loan Chabanol Rol: Anna ve Lenn Kudrjawizki Rol: Leo Imasov

2005 yılında ilk yapımı ile karşımıza çıkan eserde Jason Statham ve Jin Team yer almıştı. Fransa - Çin ortak yapımı olan eser, macera aksiyon türünde. Yapımın son serisi olan Taşıyıcı 4´te bu iki ismi görmezken, yapım Türkiye´de, Amerika ve bir çok Avrupa ülkesi ile birlikte vizyona bugün giriyor.

Luc Besson, Robert Mark Kamen, Bill Collage ve Adam Cooper´in senaryosunu kaleme aldıkları yapımda son derece güçlü de bir kadro yer alıyor. Camille Delamar´ın yönetmenliğini üstlendiği eser IMDB rakamlarına göre 7,2 oranında seyrediyor.

Taşıyıcı 4 full izleyebileceğiniz sitemizde bu ve daha pek çok yapımı izleyebilir ve sinema keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Loan Chabanol, Anatole Taubman, Ray Stevenson, Gabreilla Wright ve Ed Skrein´in rol aldığı yapımda oyuncuların gösterdikleri performanslar film eleştirmenlerince oldukça başarılı oldukları açıklandı. Ayrıca oyuncuların kendi çaplarındaki bu başarı yeni oyunculara da yansımış ve bu isimlerin de kısa bir zamanda sektörde aranan oyuncular olacakları belirtilmiş.

Siz de sitemizden Taşıyıcı 4 Türkçe dublaj izleyebilir ve kaliteli seslendirme ve HD görüntü kalitesi ile yapımın keyfini çıkarabilirsiniz. Eser ile ilgili olarak detaylara devam etmek gerekirse, eserin galası geçtiğimiz haftalarda yapılmış fakat yapımcı şirket bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti. Yapımın fragmanları ve reklamları uzunca bir süredir internet sayfalarında meraklılarına sunulurken, yapımın bugün vizyona giriyor olması da yine macera ve aksiyon sinema sevenleri heyecanlandırıyor.

Efsane Frank Martin´in beyaz perdeye kazandırdığı Taşıyıcı serisi orijinal ismi ile Transporter´ın yeni yapımı Taşıyıcı 4´te Jason Statham´ın yer almaması oyuncuyu sevenlerin ve hayranlarını üzerken, Taşıyıcı 4´ün Statham´sız olmasını yapımın öksüz kaldığı yönündeki eleştiriler ile karşıladılar. Ancak yine de senaryo ve içeriğindeki aksiyon dolu sahnelerle merak edilen yapım olan Taşıyıcı 4 belli başlı beklentileri karşılayacak ve ilgilerini çekecek nitelikte bir yapım. Taşıyıcı serisi aynı zamanda Son Hız adı ile de biliniyor. Çünkü yapımda yer alan Ed Skrein de kendi çapında son derece başarı sağlamış ve kendi yapımları içinde efsanevi bir isim. Yapımda Audi S8 araba ile maceradan maceraya uzanacak olan oyuncu, seyredenleri performansı ile mutlu ederken, yapımdaki arabaların son model ve oldukça güzel olmaları da yapımın bütçe anlamında ne kadar bonkör olduğunu ortaya koyuyor.



Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false