Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Taraftar Atatürk Stadı`na veda etti

Taraftar Atatürk Stadı`na veda etti

Atatürk stadının bulunduğu yere yapılacak 2 bin 500 kişilik kapalı salon inşaatından dolayı 6 nisanda oynanan Ünye maçı ile futbol heyecanına veda etti.

Atatürk stadının bulunduğu yere yapılacak  2 bin 500 kişilik kapalı salon inşaatından dolayı 6 nisanda oynanan Ünye maçı ile futbol heyecanına veda etti. Atatürk stadında  son kez  Ünye maçı ile takımlarına destek veren siyah beyazlı taraftar Atatürk Stadına galibiyetle veda etse de yıllardır büyük bir üzüntü yaşandı. Siyah beyazlı taraftar Atatürk stadının bulunduğu yere yapılacak  2 bin 500 kişilik kapalı salon inşaatından dolayı 6 nisanda oynanan Ünye maçı ile futbol heyecanına veda etti. Atatürk stadında  son kez  Ünye maçı ile takımlarına destek veren siyah beyazlı taraftar Atatürk Stadına galibiyetle veda etse de yıllardır büyük bir üzüntü yaşandı. siyah beyazlı formayı terleten ve akıllarda kalan oyuncuları da tribünlerden unutmadıklarını gösterdi.Ligin bitimine 4 hafta kala iç sahada sadece Sakarya maçı Kalan temsilcimizde siyah beyazlı taraftarlar son oynanan Ünye maçı  ile  tarihi Atatürk stadında heyecan, sevinç ve matemlerde iş makinelerinin stada girmesi ile sadece hafızalarda kalacak. Siyah beyazlılar ligde iç sahada kalan tek maçı olan Sakaryaspor maçını ise 27 nisanda Dağılgan stadında oynanacak. Sezon başından buyana muallakta olan lig sonuna kadar yıkılıp yıkılmayacağı tartışılan Atatürk stadının akıbeti iş makinelerinin 7 nisanda Atatürk stadına girmeleri ile belli oldu.Atatürk stadına yapılması planlanan  2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı için bekleyen Yetkili firma  7 nisanda Atatürk stadında çalışmalarına başladı. taraftarlar ise son kez takımlarına 6 nisanda oynanan Ünye maçında Atatürk stadında izledi ve son kez takımlarına destek verdi. siyah beyazlılar ligde 33 .hafta oynayacağı Sakarya maçını Dağılgan stadında oynanacak .Aynı şeklide bal ligindeki temsilcimiz Belediyespor’da bu hafta sonu oynayacağı Keçiören Bağlum maçını Dağılgan stadında oynanacak. Belediyespor’da iç saha maç defterini Pazar günü kapatacak. Atatürk stadına veda maçında taraftarlar son kez profesyonel lig heyecanında bir çok hüznü ve sevinci yaşadıkları Atatürk stadında Ünyespor engelini 3 puan ile aşarak veda etti. Aksarayspor 2013-2014 sezonunda Aksaray’da oynayacağı son maçında ise Dağılgan stadında 27 nisan’da  Sakaryaspor ile mücadele edecek.

Aksarayspor Nilüfer mesaisinde

 

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor Pazar günü deplasmanda Bursa’da Nilüferspor’a konuk olacak. Ligde ard arda aldığı galibiyetler ile tehlikeli bölgeden uzaklaşan temsilcimiz Pazar günü Nilüfer karşısında çıkışını sürdürmek istiyor. Nilüfer maçı hazırlıklarını Dağılgan stadında teknik patron Sinan Bayraktar nezaretinde sürdüren temsilcimizde bütün oyuncular dünkü antrenmanda yer aldı. Nilüfer maçı hazırlıklarını eksiksiz sürürden temsilcimiz bugünde çift kale maç ile  son taktik çalışmasını yapacak. nilüfer maçı öncesinde takımda  sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması camiada moralleri iyice artırdı. Teknik patron Sinan Bayraktar hafta sonu  zorlu Bursa deplasmanı öncesinde Nilüfer karşısında hedeflerini 3 puan olduğunu kaydetti. ligde peş peşe gelen galibiyetler ile  ligde  üst sıralara tırmandıklarını ve galibiyet sr4isini nilüfer maçında da devam ettirmek istediklerini ifade etti. nilüfer maçında alacakları puan ve puanlar ile ligde alt sıralardan tamamen kurtulacaklarını savunan  teknik patron bayraktar;, hazırlıkların   moralli sürdüğünü ve oyuncularının  formda olduklarını belirtti.



İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bir testten daha başarıyla geçti
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı