Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

STK Başkanlarından Göktaş´a Ziyaret

STK Başkanlarından Göktaş´a Ziyaret

STK Başkanlarından Göktaş´a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek ve Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının, şehrimiz sanayisinin öncü kuruluşu olduğunun altını çizen Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Yeni Dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Cüneyt Göktaş´a hayırlı olsun dileklerini iletirken, açıklamasının devamında; ?Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının 2018 ? 2022 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra edecek olan Sayın Cüneyt Göktaş´a ve Yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum.

Ülkemizin hızla gelişen Sanayi şehirlerinden birisi olan Aksaray´da, şehrimiz iş dünyasının çatı görevini üstlenen Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ziraat Odamız her alanda diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve Tarım platformumuzun katılımları ile Aksaray yararına olacak her çalışmada birlik içerisinde hareket edecektir. Bu anlamda ATSO Başkanımızın da verdiği birlik ve beraberlik mesajında olduğu gibi hareket edeceğiz? Dedi.

Aksaray Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ise yapmış olduğu açıklama da ?İlimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönemdeki Yönetim Kurulu Başkanlığına gelen Sayın Cüneyt Göktaş ve çalışma arkadaşlarına Aksaray Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak başarılar diliyorum. Aksaray her alanda büyüyen, gelişen bir şehir konumundadır. Bunda en büyük etkenlerden birisi de Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çok iyi şekilde çalışarak şehrimize katkı sağlamasındandır.

 Bizler Aksaray´ın gelişmesi ve büyümesi için her alanda birlikte hareket edeceğiz.  Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak için Sanayisinde, Tarımında, Hayvancılığında ve Turizminde büyük başarılar elde etmeliyiz. Bunu da birlik içerisinde gerçekleştirebiliriz. Bu anlamda ATSO Başkanımız ile şehrimize katkı sağlamak için çalışacağız? Dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek´te ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, ?Ticaret ve Sanayi Odamızın her anlamda ilimiz iş dünyasına, sanayisine ve ticaretine katkı sağlayacağına canı gönülden inanıyor ve ATSO Başkanımız Cüneyt Göktaş ile birlikte Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum? Dedi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan ise ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da ?Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli Başkanı Cüneyt Göktaş´a yeni görevinde başarılar diliyorum. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak Sayın Başkanımızla her alanda Aksaray için çalışma içerisinde olacağız. Biz Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri olarak ortak gayemiz Aksaray´ı çok daha iyi yerlere getirebilmektir. Bu anlamda her kesimle birlikte hareket edilerek, Ortak akılla çalışmalar yürütmeye devam etmeliyiz? Dedi.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ ?EL BİRLİĞİ İLE AKSARAY´I BÜYÜTECEĞİZ?

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ise yapmış olduğu açıklama da ?İlimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşları olan Aksaray Ziraat Odamızın çok değerli Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Mahmut Aktürk, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan´ı Odamızda ağırlamaktan dolayı onur duydum.  Değerli Başkanlarım birlik ve beraberliğe dair çok güzel şeyler söylediler.  Bizlerde ilimizdeki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız, İdarecilerimiz ve Siyasilerimiz ile birlikte hareket ederek Aksaray´ımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz.

Aksaray´ı Sanayi Şehri, Ticaret Merkezi haline gelmesini hep birlikte sağlayacağız. Tarım ´da, Hayvancılıkta, Turizm, Sanayi de her alanda Aksaray´ın büyümesi Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve İdarecilerimizle birlikte hareket ederek en iyi yerlerde olmasını sağlayacağız? Dedi.

 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli