Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksarayda günün gelişen spor haberleri

Aksarayda günün gelişen spor haberleri

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor’da ara transfer döneminde yılan hikayesine dönen golcü Hakan Doğan olayı as başkan İlhan Yerli’nin devreye girmesi ile tatlıya bağlandı.

Hakan Doğan’da Mutlu Son 

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor’da ara transfer döneminde yılan hikayesine dönen golcü Hakan Doğan olayı as başkan İlhan Yerli’nin devreye girmesi ile tatlıya bağlandı. Son olarak takımdan ayrıldığı açıklanan golcü oyuncu Hakan Doğan’ın son anda yuvada kalması için as başkan İlhan Yerli devreye girerek golcü ikna ederek yuvada kalmasını sağladı. Siyah beyazlı formayı 3,5 yıl giyen ve 90 maça çıkarak attığı 30 golle siyah beyazlı camiada en golcü oyuncular arasında yerini alan başarılı golcü Hakan Doğan’ın yeniden takımda kalması bütün taraftarlarda büyük bir mutluluk yaşanmasına neden oldu. Hakan Doğan devre arası kamp çalışmaları için Antalya kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. Başarılı golcü hakan doğan yılan hikayesine dönen takımda kalıp kalmayacağı yönündeki gelişmelere son noktayı koyarak, Aksarayspor Taraftarının yerinin kendisinde farklı olduğu Aksaray`ı kendi memleketi gibi gördüğünü ama bazı sıkıntılar olduğunu bunu da aştıklarını söyledi. Taraftarlar ile arasında futbolcu taraftar değil ağabey- kardeş ilişkisi olduğunu ve bu sevgi bağının kolay kazanılmayacağının altını çizdi. Takımdan ayrıldığı taktirde kendisini seven ve inananları üzeceğini anladığını ve ayrıldığında Aksarayspor’u bu zor günlerinde yarı yolda bırakmaya vicdanının el vermediğini sözlerine ekledi.

Süleyman Öztürk Geri Döndü

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 20 yaşındaki genç oyuncu Süleyman Öztürk ve genel koordinatör Ahmet Kırımlıoğlu arasında yaşanana diyalog sonrasında genç oyuncu Antalya kampına katılmamıştı. Ancak Aksarayspor’a ara transferde ilk olarak takıma kazandırılan ve efsane yönetimde bulunan ve şu anda siyah beyazlılarda as başkanlık koltuğunda oturan İlhan Yerli son sözü söyledi. Kulüp Başkanı Kenan Cumhur ile yapılan görüşmenin ardından genç oyuncu Antalya kampına davet edildi.20 yaşındaki genç orta saha oyuncu Süleyman Öztürk ile yaşlanan krizin mutlu sonla bitmesi taraftarları da mutlu etti. Aksarayspor forması ile geçen yıl savaşçı kimliği ve çalışkanlığı ile taraftarın bir anda sevgisini kazanan genç oyuncu Süleyman Öztürk; yeniden yuvada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve kamp öncesinde yaşanan problemlerden dolayı üzgün olduğunu özelikle genel koordinatör Ahmet Kırımlıoğlu’dan özür diledi. Genç oyuncu ayrıca yuvada kalmasında büyük pay sahibi olan kulüp başkanı Kenan Cumhur ve As başkan İlhan Yerli’ye de teşekkür etti. Süleyman Öztürk kısa bir ayrılıktan sonra yuvasına geldiği için mutlu olduğunu ve Aksarayspor’u bulunduğu konumdan kurtarmak için bütün camia olarak tek yürek olmaları gerektiğini sözlerine ekledi

İkinci Devre Çok Güzel Olacak

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da ilk devre başarısız sonuçların ardından ikinci devre öncesinde yeniden yapılanan ve kadrosuna 13 transfer yapan siyah beyazlılarda kulüp başkanı Kenan Cumhur; zorlu bir sürece girerken tekrar yapılanmanın sevincini yaşadıklarını ve kendisi için artık 68 Aksarayspor’un son nefesine kadar kendisi ile olacağını söyledi. Takımın yasadığı zor günleri aşması için kendisi için bu yolda beraber olan ve emeklerini esirgemeyen ve bütün transferlerde büyük rol üstlenen Genel koordinatör Ahmet Kırımlıoğlu’na, İstanbul deplasmanında konaklama masraflarını sponsor bulmasında ve şehrin idarecilerini ziyaretlerde yanlarında olan ve ayrıca Süleyman Öztürk ile Hakan Doğan transferlerinde ki sorunu çözen ilhan Yerli’ye teşekkür etti. Cumhur teşekkürlerinde efsane başkan Ali Karakuş’u unutmadı. Kulübe otobüsü tahsis ettiği için Karakuş’a bütün camia adına teşekkür etti. Kulüp başkanı Cumhur son olarak her zaman yanlarında olan siyah beyazlı taraftara ve taraftarın kalbi 68 Gençlik’e teşekkür ederek ikinci devrenin bütün camia için çok güzel olacağını söyledi.



Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli