Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Şen “Ortaköy’ü Hiçe Sayanlardan Hesap Sorma Vakti’’

Şen “Ortaköy’ü Hiçe Sayanlardan Hesap Sorma Vakti’’

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şen Basın Açıklaması yayınladı

MHP Milletvekili adayları hafta sonu da dur durak bilmeden çalışmalara devam etti. Sabahın erken saatlerinde Ortaköy esnafını ziyaret eden adaylar, esnafla dertleşerek sorunlarını dinledi. Ardından MHP Ortaköy Seçim İrtibat Bürosunun açılışına katıldılar. İrtibat bürosu açılışında yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşandı. Ortaköy halkı geçmişte göremedikleri hizmetlerden dolayı duydukları üzüntüyü ve tepkiyi seçim bürosu açılışında MHP Adaylarına anlattı ve ‘’ Ortaköy’ü üvey evlat yerine koyanlar bizden oy beklemesin Belediye seçimlerinde olduğu gibi, bu seçimlerde de Ortaköy’ü yok saysınlar sandıktan onlara oy çıkmayacak’’ dediler.

Adaylar ‘’Ortaköylü vatandaşlar ile Doğalgazın Ortaköy’e çok şey kazandıracağını, evde soba yakmak için soğukta eli titreyen anaların rahata kavuşacağını söylediler. Diğer yandan Ortaköy`e bir türlü yapılmayan ve Mevcut AKP`li vekilin gereksiz olarak nitelendirdiği Adliye Binasının Şart olduğunu vurguladılar. Ortaköy’e 4 yıllık fakülte açılması gerektiğini ve Ortaköy’ün yollarının mevcut vekillerin ihmalinden dolayı bu denli bozuk ve bakımsız kaldığını söylediler. Daha sonra Öğretim görevlisi üniversite hocaları ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan adaylar akşam saatlerinde ise Yavuz ve Dartar ailelerinin Kızları ve Oğullarının Düğün Merasimine nikah şahitliği yaptılar.

Pazar gününü de çalışmaya ayıran Milletvekili adayları Yenikent de Talebe Yurdu açılışına katılıp, sonrasında Sultanhanı’nda Şanlı Hububat`ın vermiş olduğu Yemeğe katıldılar. Sultanhanı Esnaflarını ziyaret ederek, Çöl Bölgesinin acilen suya ihtiyacı olduğunu, bu sorunların gözardı edildiğini yapılanların sadece göze batacak yerlerde ve göstermelik yapıldığının altını çizdiler. Ev ziyaretleri sonrasında Yeşiltömek Köyünde Kahvehane toplantısına katılan adaylar’’ hemşerihlerimizle kucaklaşmak ve onları dinlemek bizi ziyadesi ile mutlu etti ‘’ samimiyetimize inanan, bizimle dertlerini paylaşan tüm halkımıza teşekkürlerimizi borç biliyoruz’’ dediler. Son olarak ise Baysal ve Düzgün ailelerinin kızları ve oğullarının düğününe katılarak günü noktaladılar.

MHP Milletvekili adayları ‘’ gezdiğimiz her yerde aynı şeyleri duyuyoruz’’ dedi … HALK DİYOR Kİ ; ‘’Senelerdir yolda görsek tanımadığımız mevcut vekil seçim sayesinde Aksaray’ın yollarını öğrendi… Gelenekten dolayı gelene kapı kapatmıyoruz lakin göz boyamak için yaptıkları ziyaretlere kanmıyoruz…  Aksaray için parmaklarını oynatmayanlar on gündür bacı kardeş oyunu oynuyor… Bizi saf sananlar sandıkta derslerini alacaklar… Bize ne yaptılar ki Allah’tan korkmadan kapımıza oy diye geliyorlar… Gün hesap sorma günü ve o hesabı soracağız ‘’



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false