Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Sanayi, Ticaret Ve Turizm Fuarı Aksaray´a renk kattı

Sanayi, Ticaret Ve Turizm Fuarı Aksaray´a renk kattı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Önderliğinde, Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşu ve Ahiler Kalkınma Ajansı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Önderliğinde, Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşu ve Ahiler Kalkınma Ajansı destekleriyle ilimiz tarihinde ilk defa düzenlenen Aksaray Sanayi, Ticaret ve Turizm Fuarı yoğun ilgi gördü.

Aksaray´ın vilayet olduğu günden bu yana düzenlenmeyen Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarında çeşitli etkinlikler ile ziyaretçiler hem fuarı gezdi hem de doyasıya eğlendi. Fuarın ilk gününde Aksaraylı sanatçı Mine Gez türküleriyle ziyaretçilere duygusal anlar yaşatırken söylemiş olduğu oyun havaları ile katılımları doyasıya eğlendirdi. Fuarın ikinci gününde ilk olarak Türkü Beyler grubu sahne alırken ilerleyen dakikalarda Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Sandal´ın 8 Yıl boyunca vokalistliğini yapan ve Müzik piyasalarında isminden her geçen gün söz ettiren Taylan Ülger sahne aldı. Ünlü sanatçı ile unutulmaz anlar yaşayan ziyaretçiler, fuarın üçüncü gününde O Ses Türkiye yarışmasına katılarak isminden söz ettiren Burak Korkmaz´ı dinleme imkânı bulurlarken, etkinlikler havai fişek gösterisi ile son buldu.

FUARA YOĞUN İLGİ FİRMALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aksaray ve çevre illerden binlerce vatandaş Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarını ziyaret etmeleri fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. İkili iş görüşmeleri sonucunda birçok anlaşma yapan firmalar fuardan duydukları memnuniyetlerini her seferinde dille getirdiler. Fuarın son gününde Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve ATSO Başkanı Ahmet Koçaş tarafından firmalar tebrik edilirken, bütün katılımcı firmalara desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

AKSARAY PROTOKOLÜ FUARA TAM NOT VERDİ

Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarı ziyaretçilerin yanı sıra Aksaray Protokolü tarafından da ziyaret edilirken Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Ak Parti Milletvekilleri İlknur İnceöz, Nevzat Palta, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Turan Yaldır ve diğer protokol üyeleri tarafından tam not aldı. Aksaray´ın her geçen gün fuarlar şehri yolunda olduğunu ve Aksaraylı vatandaşlarında fuar kültürünü daha fazla öğrendiklerini dile getiren Protokol üyeleri ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´a ve ekibine çalışmalarından dolayı şükranlarını ilettiler.

VATANDAŞLARDAN KOÇAŞ´A SEVGİ SELİ

11-14 Haziran Tarihleri arasında fuarı ziyaret eden binlerce vatandaş fuardan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken fuarın ilgi odağı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş oldu.

Aksaray´a tanıtım ve fuar noktasında çığır açtırdıklarını dile getiren vatandaşlar ilimizin yıllarca kendi kabuğu içinde olduğunu tanıtım noktasında eksiklikler nedeniyle şehrin ilerlemediğini dile getirirlerken,  Aksaray´ın bu tür organizasyonlar tanıtım noktasında büyük bir adım attığını dile getirdiler. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş´ın çalışmalarını sürekli olarak takip ettiklerini dile getiren vatandaşlar Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş´ı sevgi seline tuttu.



Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli