Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Sağlık - Sen Aksaray Şubesi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Sağlık - Sen Aksaray Şubesi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Sağlık - Sen Aksaray Şubesi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Sağlık - Sen Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen il divan toplantısı Grand Altuntaş Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Himmet Bayar ve Kemal Çırak, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Aksaray İl Başkanı Murat Günaydın, Sağlık Sen İl Başkanı Rıfat Kaya, Sağlık camiası ve çalışanları katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen İl Başkanı Rıfat Kaya toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Üyelerinin kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Konuşmasına ?Türkiye Geneli 250 bin üyemiz ve Aksaray´ da 1400 üyemiz bulunmaktadır. İyi ki sağlık senliyiz iyi ki Türkiye genelinde Memur Sen çatısı altında mücadele etmekteyiz. Sağlık Sen li olmak her zaman bir ayrıcalık bir önceliktir. Biz her zaman sağlık çalışanlarının yanında olup onların hak davasında hak mücadelesinde beraber hareket ettik. Ülkemizin milletimizin her zaman yanındayız. ? dedi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ?Belediye Başkanı olarak yaptığımız birçok çalışma var bu çalışmalarımızın bir ayağı da mutlaka sağlıkla ilgili, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda sizlerin yanında olmak yakınında olabilmek, Cengizhan bey ile bu konuda uyumlu çalışmanın içerisindeyiz İhtiyaç duyulan her mahallede Sağlık Ocakları yaptık yapıyoruz. İhtiyaç duyulan yerlerde gerekli adımları atarak çalışmalarımız devam ediyor? dedi. Başkan Yazgı, İl divanının hayırlı olmasını temenninde bulunarak herkese teşekkür etti.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Selamlama konuşmalarının ardından kısa gündem değerlendirmesinde bulundu. Sağlık Sen Toplu Sözleşme 2016-2017 kazanımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Lisans Tamamlama, yıpranma payı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılması, sağlık çalışanlarının emeklilik maaşları gibi konuların aşamalarını ayrıntılı bir şekilde anlattı. Çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Rıfat Kaya´ ya ve tüm temsilcilere teşekkürlerini sundu. Katılımdan dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ ya teşekkür et



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli