Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Peygamber Sevgisiyle Okulu Güllerle Donattılar

Peygamber Sevgisiyle Okulu Güllerle Donattılar

Peygamber Sevgisiyle Okulu Güllerle Donattılar

Peygamberimiz (sav)’in 1444. Doğum yıldönümü nedeniyle Hacı Kerim Yardımlı İmam- Hatip Orta Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikler büyük beğeni topluyor. Okulun 6-A Sınıfı öğrencilerinin duyarlı etkinliği ile adeta gül bahçesine dönen sınıflar Efendimize duyulan özlem ve sevginin en duygusal karelerini ortaya çıkardı.

      Açıldığı yıldan bu yana düzenlediği yüzlerce etkinlik ile Aksaray’ın eğitim ve kültür hayatına önemli canlılıklar kazandıran Hacı Kerim Yardımlı İmam- Hatip Orta Okulu, tahmin edildiği üzere Efendimiz’in Kutlu Doğumu’nu da boş geçmedi. 6-A Sınıfı öğretmeni Ümüt Erol ve öğrencilerinin hem kendi sınıfları hem de okulun dört bir köşesini güllerle donatması bu yılki seçilen birlikte yaşama temasının hayata geçirilmiş en güzel hali olarak objektiflere yansıdı.

PASTA KESTİLER, HEDİYELEŞTİLER

      Öncelikli olarak sınıf duvar ve panolarını gül resimleri, balonlar ve desenli kağıtlarla süsleyen öğrenciler, daha sonra diğer sınıfların kapılarına da hazırladıkları çalışmaları yapıştırdılar. Peygamberimiz’in manevi hatırasına hazırlanan pastayı birlikte kesmeleri ile devam eden etkinlikte öğrenciler hazırladıkları hediyeleri birbirlerine takdim ettiler. Hediyeleşme gibi önemli bir sünneti gerçekleştiren minik gönüller okudukları biner Salavat-ı Şerif’i Güllerin Efendisi (sav)’nin manevi ruhuna hediye ederek şefaat için dualar ettiler.

DÜZGÜN:’ÇOCUKLARIMIZ PAYLAŞIMCI ÇALIŞMALARIYLA ANLAMLI MESAJLAR VERDİLER’

      ‘Bundan on dört asır önce kainata bir güneş gibi doğan Efendimiz’i en güzel şekilde anarak küçük yüreklerine büyük misyonlar yükleyen yavrularımız bu senede üstelik her defasında üzerine ekleyerek etkinliklerine devam ediyor’ diyen Okul Aile Birliği Başkanı Salim Düzgün sınıf etkinlikleri sonrasında geleneksel Kutlu Doğum programının da yine okul bahçesinde düzenleneceği müjdesini verdi. Düzgün:’Okulumuzda hemen hemen her bir sınıf Efendimiz’in dünyamıza teşrifleri ile ilgili çalışmalarda bulundu. 6-A Sınıfımız ise bunu diğer sınıflarla da paylaşarak Efendimiz’in evrenselliğine anlamlı bir mesaj verdiler. Çocuklarımızı bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz. Aynı zamanda geleneksel programımızın daha geniş katılımla 28 Nisan’da okul bahçemizde gerçekleştirileceğini de belirtmek istiyoruz ’ şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.  



Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı