Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Paykasa Kart Nedir

Paykasa Kart Nedir

Paykasa Kart Nedir

Hemen hemen herkes bir şekilde internet üzerinden alışveriş yapmaktadır. Bu oran ülkemizde her geçen gün artmaktadır. Online alışveriş sırasında insanların en büyük sıkıntısı güvenlik olmaktadır. Ancak paykasa kart sistemi sizlere daha sorunsuz bir alışveriş imkanı sunmaktadır. İnternette sorun yaşanması herkes için sorun olmaktadır. Kart limitlerinin boşaltılması ve hesaplarınızın çalınması gibi durumlar online ortamlarda çok fazla bir şekilde karşı karşıya kalınan bir durumdur. İşte tamda bu noktada ön ödemeli ve İngiltere çıkışlı bir sistem olan paykasa kart sistemi sizlere %100 güvenli alışveriş ortamı sunmaktadır. İnternet ortamı ne kadar güvenlik duvarlarıyla korunsada her zaman belli riskleri beraberinde taşımaktadır. Buda insanlar için her zaman risk oluşturmaktadır. Kötü niyetli yazılımcılar sahip olduğunuz finansal değerlere internet üzerinden ulaşabilmektedirler. Bu değerleri boşaltabilir ve kullanabilirler. Bu her zaman karşı karşıya kalınan bir durumdur. Bu güvenlik açığı sonucu ortaya çıkan ve tüketicinin kullanımına sunulan bu sistem sayesinde bütün riskler ortadan kalkmaktadır.

Paykasa Kart Sistemi

Sistem çok basittir. İngiltere patentlidir. Bu anlamda paykasa ön ödemeli bir sistemle çalışır. Euro döviz kuru üzerinden çalışır ve güvenlidir. Hiçbir güvenlik açığı bulunmamaktadır. Karta belli bir miktar euro üzerinden ödeme yapılır ve bu alışveriş sırasında kullanılır. Böyle ihtiyacın olan kadarını yatırır ve harcamış olursun. Bu çok önemli bir detaydır. Kredi kartları gibi binlerce lira limit kartınızda tanımlı olmaz. Tamamen kontrol sizde olur. Kartınızın yöneticisi siz olursunuz. Buda bütün risklerin ortadan kalkması demektir. Sizde bu karta sahip olabilirsiniz. Varlıklarınızı ve finansal değerlerinizi online ortamlarda riske atmak istemiyorsanız sizde hemen bu kartı satın alabilirsiniz. Kart satışları çok ucuz rakamlara yapılmaktadır. Bu sistemi satan birçok site ve firma bulunmaktadır.

Ucuz Paykasa Satın Almak

Çok uygun fiyatlarla paykasa kart seçeneklerinden birine sahip olmanız çok kolay ve basit olacaktır. İlgili siteler sizlere her konuda destek vermektedir. Ayrıca web sitesi üzerinden canlı destek imkanıda sizler için sunulmaktadır. Her zaman bu sitelerle iletişime geçebilir, bilgi alabilir ve kart başvurusu yapabilirsiniz. Sizde hemen karta sahip olabilir ve daha güvenli alışverişler yapabilirsiniz.

Kaynak: http://www.astropaycard-tr.com/paykasa/



Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli