Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

MÜSİAD Yeni Yönetimi’nden Vali’ye ziyaret

MÜSİAD Yeni Yönetimi’nden Vali’ye ziyaret

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Aksaray Şubesi Başkanlığına hafta sonu yapılan Genel

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Aksaray Şubesi Başkanlığına hafta sonu yapılan Genel Kurul’da seçilen Eyup DAĞDAŞ  ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet,  ilk ziyaretini Vali Şeref ATAKLI’ya gerçekleştirdi. Heyet valilik ziyaretinden sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet  ASLAN’ ada nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Hafta sonu gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul sonucunda, yeni oluşan MÜSİAD Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, İl protokolüne yönelik nezaket ziyaretlerine Vali Şeref ATAKLI ile başladı. Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, ziyaretlerinde Vali şeref Ataklı ile tanışarak, faaliyetleri ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede özellikle “Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yatırımları” konusu ele alındı. Yenilenebilir Enerji kaynaklarından Güneş enerjisi ile enerji üretimi üzerinde duruldu. Güneş panellerinin imalatında ki dışa bağımlılığın aşılması gerektiği konusu üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

 

Aksaray Valisi Şeref ATAKLI, heyet üyelerini göreve yeni seçilmelerinden  dolayı tebrik ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MÜSİAD’ın  yaptığı çalışma ve faaliyetlerle Türk Ekonomisine ve Sanayisine  sağladığı  katkıların önemli seviyeler çıktığından bahsederek, Aksaray MÜSİAD şubesi olarak, daha etkin ve verimli çalışmalar yapılması temennisinde bulundu.

 

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ ise, Vali Şeref ATAKLI’ya  teşekkürlerini ileterek, MÜSİAD ailesi olarak yeni dönem faaliyetlerimizi planlarken Aksaray’ın tanıtımına ve ekonomisine  yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini ifade ederken, öncelikli hedeflerinin “Lojistik Merkez” çalışmaları olacağını belirtti. Bu çalışmalarda Kamu ve Özel sektör işbirliğinin  önemli olduğunun altını çizdi.

 

MÜSİAD Şube Başkanı  Eyup DAĞDAŞ ve Yönetim Kurulundan oluşan heyet, daha sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ı makamında ziyaret ederek, tanıştılar. Başkan Eyup DAĞDAŞ, burada yaptığı açıklamada emniyet güçlerinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ı tebrik etti. Aksaray’ın gittikçe artan nüfusuyla bir çok güvenlik sorununun ortaya çıktığını  ancak,  Emniyet mensuplarının gayretli ve başarı çalışmaları sonucu huzur ortamının bozulmadığını vurguladı. MÜSİAD üyelerinin  şehrin güvenliğine yönelik şikayet ve taleplerini dinleyerek not alan Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN, Yeni Yönetimi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,70% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2495,97% 0,49
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli