Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

MÜSİAD Aksaray´dan Gençlere Sertifikalı Eğitim

MÜSİAD Aksaray´dan Gençlere Sertifikalı Eğitim

MÜSİAD Aksaray´dan Gençlere Sertifikalı Eğitim

MÜSİAD Aksaray ve Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen YOUNG BUSİNESS ACADEMY eğitim programları ATSO Konferans Salonunda başladı.

Üniversitelerin Lisan, Ön lisans bölümlerinde okuyan 18-25 yaş arası gençlerin katılım sağladığı YBA eğitim programının ilk oturumu 28 Nisan 2018 Cumartesi günü ATSO konferans salonunda Ticarette İslam Ahlakı ve Etkili İletişim ve Beden Dili konuları ele alınarak gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Dağdaş;

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD); Hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı. Tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul´da kurdukları bir ?İşadamları Derneği?dir.

? 11.000´i aşan üyesi ile MÜSİAD;

? 60.000´e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan,

? Yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten,

? Yurtdışında 68 farklı ülkede toplamda 192 nokta ile hizmet veren,

İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, ?kamu yararına dernek? statüsüne sahip güçlü bir ?Sivil Sermaye Platformudur.

MÜSİAD olarak Misyonumuz; Ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Genç MÜSİAD ise 18-30 yaş arası genç girişimcilerden oluşan, geleceğin işadamlarını yetiştiren bir akademi konumundadır. Genç MÜSIAD´ ın Aksaray Şubesi; ilimizdeki gençlerin daha verimli ve daha profesyonel işadamları olabilmeleri için uğraş vermektedir. Işte bu amaçla düzenlemiş olduğumuz YBA Aksaray eğitim programıyla konuklarımızın engin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Eğitim programlarımızda yeni düşünceler üretecek, değişimin yeni paradigmalarını inşa edeceğiz. Siz genç girişimciler ile birlikte verimli ve üretken yaklaşımların dinamosu olacağız. Her geçen gün daha fazla dijitalleşen dünyada teknolojiyi tasarlayacak olan, ülkemizin sanayisini ileri teknoloji ve yapay zekâya entegre edecek gençler yetiştirme gayretini göstereceğiz.

 Siz gençler;

Bu kadar hızlı değişen dünyada, günlük hayatınızın bir bölümünü kendinizi geliştirmeye ve değişimi takip etmeye ayırabilmelisiniz. İş dünyasına kaliteli lider ve işadamlarının kazandırılmasının hedeflendiği YBA eğitim programlarında edineceğiniz bilgiler; her birinizin özgüveni yüksek, kararlı, girişimci, yeniliklere açık, ahlâkî disipline önem veren ve hedefleri olan bireyler olarak iş hayatına atılmanız konusunda sizlere önemli katkılar sağlayacaktır                                                                                                                                                                                                                             Eğitimlerimize katılım gösteren konuşmacılarımıza ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası´na, YBA  eğitim programına verdiği destek için şükranlarımı sunuyorum.

Bu eğitim programının gerçekleşmesi için emeğini, gönlünü, zihnini ortaya koyan Genç MÜSİAD Yönetim Kuruluna, üyelerine, MÜSİAD Aksaray Şube Müdürü Ufuk beye ve değerli hocalarıma teşekkürü borç olarak görüyorum dedi

 



Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli