Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Milletvekili Serdengeçti Aksaray´a Teşekkür etti

Milletvekili Serdengeçti Aksaray´a Teşekkür etti

Milletvekili Serdengeçti Aksaray´a Teşekkür etti

Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti Yayınladığı Teşekkür mesajında şunları söyledi. Dün yapılan anayasa değişikliği, halk oylaması sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız olgunluk içerisinde sandığın başına giderek iradesini kullanıp anayasa değişikliği konusundaki görüşünü bildirmiştir.

Milletimiz ülkemizin demokrasisine, halkın tercihlerine, sandığına sahip çıktığı sürece Allah´ın izniyle karşısına çıkan her türlü sorunu da, sıkıntıyı da, çözümsüzlükleri de aşabilecek güçte ve kabiliyettedir.

Oyunun rengi ne olursa olsun sandık başına giderek iradesine sahip çıkan milletimize teşekkür ederim.

Milletimizin almış olduğu bu değişim ve dönüşüm kararı milletimizin geçmişte maruz kaldığı sistematik problemlerden sıkıntılardan kurtulmasına vesile olacaktır.

Ne mutlu ki zoru başararak milletimizin ferasetiyle ve teveccühüyle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçiriyoruz.

Sadece 18 maddeden oluşan anayasa değişikliği, bu değişikliğe katılan ve katılmayan herkese arzu edilen refahı ve kesintisiz istikrarı sağlayacağından kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini özellikle belirtmek isterim.

Milletimiz müsterih olsun ki Cumhurbaşkanımız kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz bu değişiklik ile ülkemiz dışında bize ümitli gözlerle bakan tüm mazlumların umudu olacaktır. Milletimizin feraseti ile demokratik bir zeminde gerçekleştirilen referandumun sonucu Birlik beraberliğimize göz diken bütün şer odaklarına bu ülkenin hiçbir dış müdahale ile yönlendiremeyeceğinin mesajı en açık bir şekilde verilmiştir.

Milletimizin almış olduğu bu kararla ekonominin büyümesi, halkın hizmet alımının büyümesi, yargıyı da çifte standardın son bulması seçme hakkı olan gençlerimizin aynı zamanda seçilme hakkının da olması gibi kazanımları olmuştur.

Bu düşüncelerle Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemimizin ülkemizi ve milletimizi

müreffeh kılmasını Allah´tan tüm kalbimle niyaz ediyorum.

Gerek dualarıyla gerekse emekleriyle ülkemizde bu modelin EVET ile neticelenmesine ve Aksarayımızı Türkiye genelinde 2.liğe ulaşmasında  katkıları bulunan partimizin her kademesinde görev yapan arkadaşlarıma sivil toplum kuruluşlarına ve aziz hemşerilerime teşekküllerimi sunuyorum.

Yeni Türkiye´mizin mimarları cumhurbaşkanımız ve kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız, genel başkanımız Sayın Binali Yıldırım´a tüm Aksaray halkı ve milletimiz adına böylesine bir diriliş hareketine öncülük ettikleri için şükranlarımı bildiririm. Milletçe aldığımız kararımız  mübarek , yarınlarımız aydın, sedamız gür, bayrağımız hür, hukukumuz daim olsun. Oylamış olduğumuz bu kazanım vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.

 



Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı