Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

MHP liyim ama Türkiye´nin geleceği için Ak Parti ye oy vereceğim

MHP liyim ama Türkiye´nin geleceği için Ak Parti ye oy vereceğim

MHP liyim ama Türkiye´nin geleceği için Ak Parti ye oy vereceğim

 

          AK Parti Aksaray Milletvekilleri Adayları Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi´ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Sanayi esnafı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan AK Heyet, Yeni Sanayi Sitesi hakkında bilgiler vererek, Aksaray´ın ve Türkiye´nin istikrara kavuşması, yeniden huzur ve güvene kavuşması, yeniden büyümesi için AK Parti´ye destek istediler.

?NE OLURSA OLSUN AK PARTİ´YE OY VERECEĞİZ´

            Ziyaret sırasında AK Heyet esnaf ve vatandaşların yoğun teveccühüyle karşılaşırken, esnaflardan birisi adeta isyan edercesine, ?Ben MHP´liyim. Yıllardır MHP´ye oy verdim. Ancak bu seçim gerçekten çok önemli. Türkiye´nin tek başına bir iktidara, istikrara ihtiyacı var. Bugün baktığımızda da tek başına iktidar olacak tek bir parti var, oda AK Parti. Türkiye´min, Aksaray´ımızın geleceği için MHP´li olmama rağmen AK Parti´ye oy vereceğim. Çünkü ortalık çok karıştı. İşin gücün durgunluğundan geçtim. İşler durdu elbet ama bunları biz geçtik, Türkiye karışıyor vekillerim Türkiye karışıyor. Allah göstermesin bu gidiş hat hiç iyi değil. O yüzden Türkiye´nin geleceği için Ak Parti´ye destekleyeceğim? dedi.


?SANAYİ ESNAFIMIZ KİRA ÖDER GİBİ DÜKKÂN SAHİBİ OLACAK´

            Esnaf ziyaretlerinde sanayi projesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, ?Projeyi 4 ana merkez üzerine hazırladık. Geniş bir alan üzerine kuracağız ve her ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olmasını istedik. Kurulacak sanayi sitesinde Belediye hizmet alanlarının, sağlık alanları, sosyal tesis alanları, ticaret alanları, güvenlik alanları, teknik alt yapı alanlarına yer verildi? dedi. Yapılacak Yeni Sanayi Sitesinde, hizmet kollarına göre değişebilen 100, 200, 300, 400 ve 500 m²lik 5 farklı tipte dükkan olacağını açıklayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Site tamamlandığında işyerlerini almak için müracaat edenleri sıralamaya koymak istedik. Sanayide mülk sahibi olup da işveren konumunda bulunan esnaflarımız birinci öncelik, kiracı olup da esnaf olanlara ikinci öncelik, yatırım amaçlı satın almak isteyenlere üçüncü öncelik hakkı tanıyacağız. Projeyi üzerinde çalışırken maliyetin düşmesi için her şeyi düşündük ve esnafımıza en uygun fiyattan işyeri sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bizler sanayici esnafımızın kira öder gibi dükkân sahibi olmasını istiyoruz. Peşin almak isteyenlere elbette gerekli kolaylık sağlanacak? dedi.

?TÜRKİYE´NİN KURTULUŞU İÇİN TEK BAŞINA İKTİDAR´

            Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, ?Yaklaşık 1 aydır tüm halkımızı ziyaret ettik. Binlerce insanımızla buluştuk. Ben şunu gördüm ki vatandaşımız kararını vermiş. Vatandaşımız da 1 Kasım seçimlerinin önemini anlamış. Çünkü artık bu bir siyasi yarış değil. Hangi parti olursa olsun 1 Kasım´da Türkiye´nin tek başına iktidara sahip olması gerek. Türkiye´nin kurtuluşu için, huzur ve güveni için bu şart. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda da tek başına iktidar olabilecek tek partinin AK parti olduğunu görüyoruz. Allah izin verirse sizin desteklerinizle AK Parti´yi tek başına iktidar yapacağız ve Türkiye gelişmesine, huzur ve güvenine yeniden kavuşacaktır? dedi.

?BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK, HİZMET, AKSARAY SEVDAMIZ VAR´

            Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ise 7 Haziran seçimlerinin ardından onlarca olumsuzluklar yaşandığını belirterek, ?Bugün baktığımızda esnaflarımızın dahi işlerinin durduğunu görüyoruz. Esnaflarımız bunu kendileri söylüyor. Tek başına iktidarsız geçen 3-4 ay gibi bir süre Türkiye´yi bakın ne hale getirdi. 13 yıllık AK Parti iktidarında hiç böyle sıkıntılar yaşanmamıştı. Herkes huzur ve güven içinde işine gücüne bakıyordu. Ama şimdi herkeste bir tedirginlik var. Bu ülke nereye gidiyor. Sevgili ağabeylerim kardeşlerim, işte bu yüzden tek başına iktidar bu kadar önemli. Burada benden yaşça büyüklerim de var. Koalisyon dönemlerini onlarda bilirler. Koalisyonla bir ülke gelişemez. Tek başına iktidarlık döneminde kazandıklarını kaybeder. Bu yüzden sizlerden oy istiyoruz. Bizim milletvekili sevdamız yok, bizim hizmet sevdamız var. Bunun için sizlerin desteğini bekliyoruz? dedi.



Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false