Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

MHP Adayları; Seçim Sürecinin En Çalışkan Partisi MHP Oldu

MHP Adayları; Seçim Sürecinin En Çalışkan Partisi MHP Oldu

MHP Adayları; Seçim Sürecinin En Çalışkan Partisi MHP Oldu

24 Haziran Pazar günü yapılacak Milletvekilliği genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gerek aday adaylığı döneminde gerekse adaylık döneminde sahada en çok koşturan,  en çok vatandaşa dokundan, seçim çalışmalarında sıkmadık el bırakmayan MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, seçim sürecini en güzel şekilde tamamlamanın huzurunu ve beklentisini yaşıyorlar. MHP adayları, MHP 15 Temmuz´da vatanına sahip çıktı, vatandaşına sahip çıktı, Pazar günü yapılacak seçimlerde de vatandaşlarımız bunu unutmadı ve MHP´ye oyları sahip çıkacaklar? dediler.

HALKIN KARŞISINA ALNI AÇIK ÇIKTILAR

MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli seçim boyunca halkın içinde olması, halkla birlikte esnaf olması nedeni ile halkın karşısına alnı açık şekilde çıktılar. Halkın içinden isimlerle 24 Haziran seçimlerine hazırlanan MHP adayları, halkında çok büyük teveccühünü gördüler.

BAYRAMLAŞMAYI MEYDANDA YAPTILAR

Halktan çok büyük ilgi, alaka gören MHP adaylarının Ramazan bayramı bayramlaşması da parti binası yerine Hükümet meydanında yapıldı. Parti binasına sığmayan MHP´liler bayramlaşmayı Meydanda yapmak zorunda kaldılar. MHP tarihinde ilk defa bu derece ilgi alaka gören MHP Milletvekili adayları, ilginin ve desteğin fazlalığı nedeni Ramazan Bayramı bayramlaşmasını da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaptılar.

Halkla kucaklaşan, halka en yakın adaylar olarak öne çıkan MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, birlik ve beraberlik içinde seçim çalışması yürüttüler. Birlikte ve zaman zaman ayrı ayrı bölgelerde halka ulaşan MHP adayları seçimlere yüksek moral ve motivasyonla giriyorlar.

REKOR OY BEKLİYORUZ

MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, 15 Temmuz Hain darbe girişimi ve sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında yer alarak ülkenin bekası için önce ülkem ve sonra partim sözünün de en büyük uygulayıcısı olduğunu gösterdi. Vatandaşlarımız da MHP´nin bu dik duruşunu unutmadı. MHP´nin ülkeye sahip çıkış davranışını halkımız da sandıkta MHP´ye sahip çıkarak gösterecektir. Bunları bizlere seçim çalışmasında söylediler. Halkımızın rekor oy desteği ile MHP TBMM´sinde rekor vekille temsil edilecek ve MHP´nin ülke sevdası 24 haziran seçimlerinde halkımızın oyları ile ödüllendirilecektir.

PARTİYE DÖNÜŞLER YAŞANDI

Bu arada MHP´den ayrılıp İyi Parti´ye geçen ülkücülerin gerek Ramazan Bayramı bayramlaşmasında gerekse diğer zamanlarda partiye gelerek geri dönüş yaptıklarını söyleyen MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, ilk zamanlarda partimize kızıp giden ülküdaşlarımız yeniden partimize dönüş yapmışlardır. Ülkücülük MHP´de yapılır sözünden çıkmamışlardır. Partilerine ve dolayısıyla ülkelerine yeniden sahip çıkmışlardır. Bu da partimizin bu ülkenin temel taşı olduğunu da göstermiştir? dediler.

HALKIMIZ MHP İLE HAREKET EDECEK

24 Haziran seçimlerinde MHP´nin Aksaray´dan rekor oy alarak TBMM´sine Milletvekillerini göndereceğini söyleyen MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Cumhurbaşkanlığında, Milletvekilliğinde de Cumhur ittifakını ve MHP´yi destekleyeceklerine inanıyoruz? dediler.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu