Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Maltepe sınavı kader maçı

Maltepe sınavı kader maçı

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor 32. hafta heyecanında Pazar günü İstanbul?da Maltepespor ile saat 14:30?da Hasan Polat stadında karşı karşıya gelecek.

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor 32. hafta heyecanında Pazar günü İstanbul’da   Maltepespor ile saat 14:30’da   Hasan Polat stadında karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlı temsilcimiz için ligde rahat bir nefes alma adına oldukça önem taşıyan Maltepespor karşılaşmasında  Ankara’dan hakem Eser Birinci düdük çalacak. Maletep maçı temsilcimiz adına kader maçı niteliği taşıyor. Maltepe maçı öncesinde temsilcimizde cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak sakatlıkları devam eden Mehmet Güneş ve   Hakkı Hakan Özhan İstanbul’a götürülmedi. İstanbul’a dün sabah hareket eden temsilcimiz Maltepespor karşısında galibiyet için çıkacak. İstanbul’da bugün hafif bir ter antrenmanı yapacak siyah beyazlı temsilcimiz  maç saatini beklemeye başlayacak.  Ligde geçen hafta bursa deplasmanında isteği sonucu alamayan temsilcimiz Pazar günü İstanbul deplasmanında  Maltepespor engelini kazasız atlatıp ligde kalma adına önemli bir avantajın sahibi olmak istiyor. ligde 33 .hafta oynanacak Sakarya maçına rahat bir şeklide çıkmanın hesaplarını yapan temsilcimizde tek hedef İstanbul’dan  puanla dönmek olarak belirlendi. ligde ilk devre  Atatürk stadında oynanan ve karşılıklı goller ile 3-3 biten maçın rövanşında temsilcimiz deplasmanda rakibinden rövanşı almak için kenetlendi. Siyah beyazlı oyuncular  zorlu Maltepe maçı öncesinde tek yürek olarak taraftarlarına galibiyet sözü verdi. Takım kaptanı Gökhan Karakum; takım olarak galibiyet için tek yürek olduklarını ifade etti.. Zor maçlarsın üstesinde gelen bir yapıya ve takım ruhuna sahip olduklarını ve Pazar günü de bütün taraftarları ve camiayı rahatlatacak 3 puan ile Aksaray’a döneceklerini söyledi. takım arkadaşları ile sık sık hafta boyunca toplantı yaptıklarını ve kazanmaları gereken bir maç olduğunu bütün   takım olarak bilincinde olduklarına dikkat çekerek, ligde  kalan haftalara daha rahat çıkmaları için mücadele edeceklerini belirtti. İstanbul deplasmanında  maçın bitiş düğüne kadar sahadan takım olarak   mücadele edip istedikleri puan ve puanları alacaklarına inançlarının tam olduğu sözlerine ekledi.

Maltepe maçından puanla döneceğiz

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da Pazar günü oynanacak Maltepe maçı öncesinde Aksaray’lı oyuncular  Yasin Yeşilyurt ve İbrahim Konuksever taraftara galibiyet sözü verdi. siyah beyazlı temsilcimizde  bu sezon ilk kez profesyonel lig heyecanı yaşayan ve kulübün  alt yapısında yetişen  takımın kilit oyuncularından olan Yasin Yeşilyurt ve İbrahim Konuksever  Ligde kalan  haftalara rahat çıkabilmeleri için İstanbul’dan  zaferle dönmelerini gerektiğini ve bunu da başaracaklarını ifade ettiler.  Bütün takım arkadaşları ile  terk düşüncülerinin  3 puan olduğunu arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu da hatırlatarak, bütün oyuncuların Aksaray’ın başarısı için terlerini son damlasına kadar fedakarca mücadele edeceklerini söylediler.Kesinlikle takımın ligden düşme gibi bir  korku yaşmadıklarını ancak son haftaların çok kritik maçlara sahne olacağına dikkat  çeken  tecrübeli oyuncular Pazar günü Maltepe karşısında puan ve puanlar ile sahadan ayrılarak  Sakarya ve Elazığ maçlarına çok rahat çıkacaklarını savundular. ikili taraftara da mesaj vererek  yüreklerini rahat olmalarını  ve büyük emekler vererek çıkardıkları takımlarının ligden düşme gibi endişesi olmadığını kaydettiler.

Minik raketçiler başarılarını  GSİ Müdürü Alkan ile paylaştı

Ankara’da yapılan 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen Tenis Yıldızlar Grup müsabakalarında grubunda ikinci olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Ceren Gürses, Elif Rana Tan ile tenis antrenörü Mine Çiftçi  GSİ müdürü Cüneyt Alkan’ı makamında  ziyaret etti. Başkentte gerçekleşen Tenis Yıldızlar Grup müsabakalarında 14 takım arasında  grubunda başarılı bir grafik çizen minik raketçiler Ceren Gürses ve Elif Rana Tan performansları ile göz doldurdu. Minik raketçiler gelecek içinde umut verirken Aksaray’ı da en iyi şeklide  temsil etmenin haklı gurunu yaşadılar. Ankara dönüşü ise ayaklarının tozu ile  baaşrılı raketçiler antrenörleri Mine Çiftçi ile GSİ müdürü Cüneyt Alkan’ı ziyaret ederek kendileri verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. GSİ müdürü Cüneyt Alkan ise Tenis Yıldızlar Grup müsabakalarında Ankara’da  grubunda ikinci olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Ceren Gürses, Elif Rana Tan’ı başarılarında dolayı tebrik ederek , her  zaman daha büyük başarılar beklediklerini ve Ankara’da 14 takım arasında elde edilen grup müsabakalarındaki ikinciliğin ise önemli bir başarılı olduğunun astlını çizdi. Ayrıca   tenis Spor’un Aksaray’da her geçen gün geliştiğini  ve bu konuda emek ve özverilerini esirgemeyen antrenör mine çiftçiye teşekkür ederek  minik tenisçileri de  başarılarının devam etmesi dileklerinde bulundu.

 

 Haber: Hamit MAVİLİ



Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli