Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Mahalle Mahalle Gezen Yazgı Büyük Bölcek Mahallesinde Halkla İç İçe Oldu

Mahalle Mahalle Gezen Yazgı Büyük Bölcek Mahallesinde Halkla İç İçe Oldu

Mahalle Mahalle Gezen Yazgı Büyük Bölcek Mahallesinde Halkla İç İçe Oldu

BAŞKAN YAZGI, ?BAŞKAN MAHALLEMİZDE?PROJESİNİN 12.SİNİ BÜYÜK BÖLCEK MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

?Başkan Mahallemizde? projesi ile Aksaray´da ve Türkiye´de bir ilki gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 12. Mahalle olarak bu kez Büyük Bölcek Mahallesindeydi.

Her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Büyük Bölcek Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Büyük Bölcek´in dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Trafik işaret levhaları ve yol çizgilerini yeniledi. Atıl vaziyetteki metruk binalar ve trafo yıkılarak görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Büyük Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı, Büyük Bölcek Mahallesi Muhtarı Sinan Yavaş, Başkan Yardımcısı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Gazi Hakan Arslan´ı ve ailesini evinde ziyaret ederek kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Başkan Yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonra okul ziyaretlerine başladı. İlk olarak Emlak Kredi İlkokulu´nu ziyaret ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Yazgı, daha sonra eşi Hasibe hanımla birlikte Hazım Kulak Anadolu Lisesi ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu´nu ziyaret ederek öğretmenlerin istek ve önerileri dinlendi.

Başkan Yazgı daha sonra sırasıyla Fatih Camii, Siteler Camii, Hüseyin Altınsoy Yaz Kuran Kursu, Cemaleddin-i Aksaray-i Camii´nde düzenlenen Yaz Kur´an kurslarını ziyaret ederek hocalarla ve öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

Cami ziyaretlerinin ardından ise ev ziyaretlerine başlayan Başkan Yazgı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık hizmetlerinden faydalanan Solmaz Korkmaz ve ailesini Büyük Bölcek Mahallemizde bulunan evinde ziyaret etti.

Başkan Yazgı eşi Hasibe Hanımla birlikte Kıbrıs Barış Harekâtı´nda gazi olan Ali Haydar Korkmaz´ın ailesini ve yine Hakkâri Çukurca´da gazi olan Emin Başaran ile ailesini de ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Hanım, Büyük Bölcek Mahallesindeki ziyaretleri esnasında, vefat eden Hami Kulak´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler, Büyük Bölcek Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Akşam ise Büyük Bölcek Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi.

Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle Hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

Büyük Bölcek Mahallesinde gerçekleştirilen ?Başkan Mahallemizde ?programı, Açık Hava Sineması etkinliğinde gösterilen film ile sona erdi.

Mahalle Muhtarı Sinan Yavaş bir gün boyunca Büyük Bölcek Mahallesinde bulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false