Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Kupada 3. Turda rakip Gaziantep Belediyespor

Kupada 3. Turda rakip Gaziantep Belediyespor

Kupada 3. Turda rakip Gaziantep Belediyespor

Kupada 3. Turda rakip Gaziantep Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi; Riva`da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu`nda çekildi. Kura çekimi TFF Yönetim Kurulu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar`ın yanı sıra, TFF Yöneyim Kurulu Üyesi Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve 54 kulübün temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.Kura çekimi sonunda 3. Tur eşleşmelerinde Yer Alan Temsilcimiz Aksarayspor PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti. Siyah beyazlı temsilcimiz kupada yine deplasmanda mücadele edecek.

Aksarayspor Çifte Bayram Peşinde

Spor toto  ligde temsilcimiz Aksarayspor ligde 5.  Hafta karşılaşmasında Cuma günü saat 16.00?da Dağılgan stadında ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve ligin dibinde bulunan Çankırıspor?u konuk edecek. Ligde son haftalarda önce kupada elde edilen tur sevinci ardından ligde Erzincan deplasmanında alınan beraberlik ile camiadaki karabulutları dağıtan temsilcimiz Cuma günü taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor. Çankırı maçı hazırlıkların başlayan siyah beyazlılarda oyuncuların morallerin yerinde olduğu görüldü. Deplasmanda Puanla Dönmenin Morali İle Siyah Beyazlılar Cuma Gücü  ligde 3 hafta aradan sonra galibiyet hasretini dindirmek istiyor.  Kurban bayramı arifesinde Cuma günü Çankırıspor maçına çıkacak temsilcimiz çifte bayram sevinci yaşamak istiyor. iyah beyazlılarda Kulüp Başkanı Kenan Cumhur; son haftalarda yaşadıkları kabus günlerin geride kaldığı kupa morali ile Erzincan?a gittiklerini ve galibiyet kaçıran taraf olduklarını belirterek,1 puanın bile oyunculardaki öz güveni artırdığını söyledi. Artık çıkış zamanı olduğunu ve yaklaşan kurban bayramı  nedeni ile arife günü oynayacakları Çankırı maçını kazanarak hem galibiyet hasretini dindireceklerini hem de çifte bayram sevinci yaşayacaklarını belirtti. Taraftarlarının desteği ile Çankırı engeli mutlu bitirip  bayrama da mutlu gireceklerini savunan kulüp başkanı cumhur bütün taraftarı Cuma günü Dağılgan stadına davet etti.

Akademi Liginde U19 Siftah Yaptı

2014-2015 sezonunda Aksaray Belediyespor alt yapısında yetişen  gençler spor toto 3. Ligdeki temsilcimiz Aksarayspor adı altında    Coca-Cola Gelişim Liglerinde heyecan yaşıyor. U14, U15, U16, U17 ve U19 yaş kategorilerindeki müsabakalarda temsilcimiz Aksarayspor iç Anadolu grubunda yer alıyor. Bölgesel gelişim  U19 liginde ise temsilcimiz Aksarayspor; Konya Anadolu Selçukspor, MKE Ankaragücü ,TKİ Tavşanlı Linyitspor, Zonguldak Kömürspor ile yer aldığı iç Anadolu liginde ilk galibiyetini 3. Hafta taraftarı önünde aldı. Sezonun ilk haftasında Tavşanlı Takımının kaza yapması ile haftayı boş geçen temsilcimizde genç oyuncular ikinci hafta Konya deplasmanında farklı skor ile sahadan ayrıldı. Ligde 3. Hafta heyecanında ise  Dağılgan stadında Zonguldak Kömürspor?u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki ekipte soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci devre ise temsilcimizde gençler maça fırtına gibi başladı. Maçın 50. Dakikasında ramazan Aktaş takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. Golden sonra rahatlayan siyah beyazlı gençler oyunun kontrolünün tamamen eline aldı. Maçta 68 dakikada sahneye çıkan  yunus emre mutlu takımını rahatlatan golü kaydetti. 2-0 maçta 2 farklı üstünlüğü yakalayan   siyah beyazlıların farkı açmak için geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile  temsilcimiz sahadan 2-0 galip ayrılarak ilk kez mücadele ettiği bölgesel gelişim u19 liginde galibiyetle tanıştı. Ligde 3 puanla 3. Hafta tanışan siyah beyazlı gençler 4. hafta karşılaşmasında aynı puana sahip  başkent ekibi Ankaragücü?ne konuk olacak.  



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli