Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

İyi´ler Ankara dan seslendi ?´Türkiye´yi geleceğin en büyük gücü yapacağız´´

İyi´ler Ankara dan seslendi ?´Türkiye´yi geleceğin en büyük gücü yapacağız´´

İyi´ler Ankara dan seslendi ?´Türkiye´yi geleceğin en büyük gücü yapacağız´´

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının oylanacağı seçimler öncesi İYİ Parti de seçim bildirgesini açıkladı. Ankara Spor Salonu´nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Aksaray Milletvekili Adayları ve parti teşkilatı tam kadro katılırken, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, partisinin seçim bildirgesi ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Meral Akşener´in açıklamasında şu sözlere yer verdi.

"Her gün ama her gün kriz çıkaran sorunlu devlet yerini, sorumlu devlete bırakmalıdır. Değerli arkadaşlarım, herkesi birleştiren bir yönetim anlayışı ile Türkiye yönetilsin istiyoruz. Ülkemizin potansiyelini açığa çıkarmanın bir yolu var diyoruz. Sahip olduğumuz değerlere güvenerek açığı kapatmaktır diyoruz. Bu yeni çağda, yeni teknolojilerle uyum sağlayan devletler ayakta kalacaktır. Yeni dünyada en önemli hassasiyet, ülkelerin bekalarını önceliğine almaktır. İnsanın ne istediğini, ne hissettiğini hayata geçirebilmek önemlidir."

"Türkiye geleceğin en büyük gücü olmalıdır. Sizlere söz veriyorum, öyle de olacaktır. 21. yüzyılın başlangıç safhası olan içinde bulunduğumuz zamanda hırslarla ülkeyi tehlikeye atan değil, akılcı politikalarla yol alınmalıdır. Egemenliği yeniden millete verecek olan parlamenter sisteme dönüş hedefimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve demokrasinin tüm uygulamaları T.C Nüfus cüzdanı taşıyan herkese eşit uygulanacaktır. Taşıdığımız kimlik belgelerinin dışında ağa da, paşa da, reis de yoktur. Bizleri yapay şeklinde ayrıştıran her şeyi kötü buluruz. Milletimiz yeni dünyaya hazırlanmak yerine, yönetim boşluğunun sorunları ile boğuşmaktadır. Adalet temelden sarsıldı. Ülkesini adil şekilde yönetemeyenler sadece barbarlık çağından kalmış kimselerdir. Toplumumuz bütünleşme fikrinden koparılmış. Can ve mal güvenliği gibi her insan için elzem olan değerler koparılmıştır.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili adayı Av. Ayhan Erel ise ?´ Genel Başkanımız Meral Akşenerin de konuşmalarında belirttiği üzere hedefimiz değerlerimize güvenerek korku imparatorluğunun Türkiye´ye kaybettirdiklerini yerine koymak ve açığı kapatmaktır. OHAL gölgesinde gidilen bir seçim yaşayacağız, bu dayatma değil de nedir. Hırslarına esir olmuş bir iktidarın Ülkeye kaybettirdiklerini telafi etmek zor lakin imkansız değildir. Biz cesurlar ordusu olarak hakkaniyet için sonuna kadar savaşacağız. Genel başkanımız ve parti teşkilatlarımız üzerine oynanan oyunları bozacak, 25 Haziran sabahı iktidar olarak uyanarak ülkeyi yeniden inşaa edeceğiz. Partimizin ve halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe sonuna kadar layık olmaya gayret edeceğiz´´ dedi.

 



Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti
TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi
İpotekli konut satışları yüzde 49 azaldı
Canbey’den 23 Nisan mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'Sur' açıklaması
MEB şube müdürlerinin yer değiştirme kılavuzu yayımlandı
MSB atış anlarını paylaştı
Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi Mart verileri açıklandı
5 yılda 213 milyon e-tebligat
TBMM'de çocuk coşkusu sürüyor
Milli Kütüphane kullanıcılarına yeni hizmet
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false